prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Dušan
Pozdravljen Aleksander!

Jaz ... pri copatih za gorski tek prisegam na La Sportivo (Iglu šport)! Model Exum Ridge mi super leži na nogi! Zgornji del je dovolj čvrst, tudi ob straneh in peta je solidno zaščitena. Blaženje je dobro! Podplat dobro prime, tudi na mokrem bolje od modelov z Vibram podplatom, ki sem jih preizkusil (Garmont, Asolo)! Le na meliščih in ostrih skalah se pokaže, da je guma na podplatu nekoliko premehka! Copat se je izkazal za odličnega tudi na tistem 18-urnem maratonu na Triglav!

Kljub temu "testiram naprej"! Prav danes sem preko Uroša Perka nabavil novi model La Sportive - Slingshot - narejen prav za gorski tek! Samo 15000 SIT! Podplat na tem modelu je drugačen! Kako se bo obnesel ... ti sporočim!

Uživaj!

Dušan
Uporabniški avatar
 Barb
V soboto sem zopet tavala po Hervisu, vendat tokrat v centru Spar v Celju. Tudi tam se je našla izjemno prijazna in praktičnih nasvetov bogata gospa z imenom Darja Javornik. Priporočam zlasti pri nakupu popotovalne opreme.
Uporabniški avatar
 pettr
Tale iz Hervisa na viču je res carica; Tudi meni je pomagala v marcu; baba je zakon. Ustrežljiva, polna znanja in ni ji težko. Šment, izgleda celo kot da bi v službi uživala :!: :?: :!: :?:
Sem celo prišel čez dva meseca nazaj in se ji zahvalil za odličen izbor!

Je pa blond malo manjša, malce okrogla in s špegli.

-
Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

pol pa vsi v HERVIS po nasvete ampak zdej bo bla že gužva ker bomo vsi tm pr blond prodajalki.
 PPoce
Irma je zakon itak.
LD
 Tudkolesarim
pettr napisal/-a:Tale iz Hervisa na viču je res carica; Tudi meni je pomagala v marcu; baba je zakon. Ustrežljiva, polna znanja in ni ji težko. Šment, izgleda celo kot da bi v službi uživala :!: :?: :!: :?:

-

fejst punca... včeraj sem bil tam in mi je prav ona pomagal pri izbiri. Bil sem več kot zadovoljen...
 Tudkolesarim
pettr napisal/-a:Tale iz Hervisa na viču je res carica; Tudi meni je pomagala v marcu; baba je zakon. Ustrežljiva, polna znanja in ni ji težko. Šment, izgleda celo kot da bi v službi uživala :!: :?: :!: :?:

-

fejst punca... včeraj sem bil tam in mi je prav ona pomagal pri izbiri. Bil sem več kot zadovoljen...
 Tudkolesarim
:oops: :oops: :oops: ups, mal prevečkrat sem pritisnil....sorči :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Danes sem bil spet v hervisu in slučajno sva naletela na IRMO KUNSTL za nasvete o copatah, nogavicah sva doživela pravo znanost.
Zvedela sva veliko novih nasvetov in med najino predstavitvijo je prišel še en gospod in je tudi hotel njo.
Ma se vidi da dela z srcem in če rabite nasvet samo do nje pa vam ne bo žal.

IRMA je zakon.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA