Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 marathon95
Veggie napisal/-a: ... ne spimo :twisted: Po tekmi direkt v NZL :wink: )

Veggie dobar rezultat i makar drugo mjesto
Veggie napisal/-a: Kruno, se bomo prisli :laola

Ak dogovorimo bolje vrijeme, može i novi rekord staze
Uporabniški avatar
 alan
Ej... Kruno! Mene pa zanima, ce ste vi kaj nase vrle forumovce malo za doping testirali ? :roll: :ignore:

Sumljivo je meni to, sumljivo... hmm.... Pa ne mi trdit, da Trojanski krofi to
delajo... Nisem jaz po zupci prikravlal...

Sicer ne poznam reakcije ostalih, ampak Barb so se v torek od navdusenja ucke iz jamic lezle...

En plosk za vse udelezence: plosk... :clap:
Uporabniški avatar
 marathon95
alan napisal/-a:Ej... Kruno! Mene pa zanima, ce ste vi kaj nase vrle forumovce malo za doping testirali ? :roll: :ignore: ...

Nismo :nono: ovaj put, ali dobro da si me upozorio, budemo probali za slijedeću godinu :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sej je doping sam dostavil (Laško press) :) in to zastonj (gorenjska-lojzeP press)
 Leon
Zdravo Kruno, mene pa zanima, kako izgledajo diplome, ki so se dobile po maratonu.Sam sem sicer žal odšel prej, si pa rekel, da se bo diplomo še dalo dobit.

Ali je na diplomi res celo slika iz maratona, ali čas uvrstitve,..

Lep pozdrav-Kaučevič Leon.
Uporabniški avatar
 marathon95
kaucevleon napisal/-a:Ali je na diplomi res celo slika iz maratona, ali čas uvrstitve,..

Nemam skenera, a na dipolomi je tvoja slika ulaska u cilj i semafor iznad glave s vremenom.
Sve diplome koju nisu podignute su kod mene i donosim ih na Lj maraton
Uporabniški avatar
 marathon95
MihaPR napisal/-a:Sej je doping sam dostavil (Laško press) :) ...

I nitko nije bio pozitivan :lol: :toast: :pivo:
 Leon
Zdravo, Kruno, ali mi hočeš pustit kakšno tvojo številko (gsm), da te pokličem v Ljubljani zaradi diplome iz Varaždina.

Lep pozdrav in hvala!!!
Leon Kaučevič
Uporabniški avatar
 marathon95
kaucevleon napisal/-a:Zdravo, Kruno, ali mi hočeš pustit kakšno tvojo številko (gsm), da te pokličem v Ljubljani zaradi diplome iz Varaždina.

Lep pozdrav in hvala!!!
Leon Kaučevič

Mi bi trebali biti oko 9 sati s busom na parkiralištu kod Tivolija i donosim sve diplome :lol:
 Leon
Hvala Kruno, se vidimo pri Tivoliju!!

Leon
Uporabniški avatar
 marathon95
Ostalo mi je još par diploma za koje nemam adrese, jer je pisalo samo bez kluba - Slo, pa trebam pomoć.
Da li netko poznaje ili da se sami jave i dogovorimo naćin predaje diploma:
- JANKO ČAS - 1:35:38, 120. mj
- MARJAN GOJKOŠEK - 1:39:14, 139. mj
- ANDREJ TUMŠEK - 1:44:44, 175. mj
- DARKO KRAJGER - 1:53:11, 208. mj

Hvala
 Leon
Zdravo Kruno, meni si dal diplomo v Tivoliju, poznam pa dva , od katerih diplome še imaš(Turnšek Andrej in Gojkošek Marjan), celo moja dobra kolega sta, ampak nisem vedel, da nista vzela diplom.
Zelo bosta presenečena, ko jima jih bom prinesel, zato me zanima , če greš na 21-ko v Zagreb in se morda tam vidimo.

Hvala in lep pozdrav-Leon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA