Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Hojla

Tudi jaz sem tekel v kategoriji nad 50 let , vendar sem se skrival za Triatlon Bohinj , vendar zato nisem nič manj vaš član.

Tisti ki je tekel v "atletski opremi" je dr, Savić vkategoriji nad 60 let,z njim sem bil v ekipi ki je tekla po mejah Slovenije.

Mogoče bi drugo leto tudi Tekaški forum organizirl ekipo.Povem vam, to je enkratno doživetje , ki bi si ga želel ponoviti.Kaj mislite??

Lp
Miro

Ps
Za ustanovni zbor nisem vedel zato se ga nisem udeležil - pa drugič.
Uporabniški avatar
 Matej
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mater, drugič v življenju se udeležim kakšnega teka in že me izberejo za osebo pri kateri se bodo igrali s pomotami. Uvrstili so me namreč v žensko kategorijo (seveda so me tudi prekrstili). Sem že napisal mail in upam, da bodo napako čimprej popravili.
Ko sem pogledal rezultate sem videl, da sem tekel med samimi forumovci (moj rezultat: 70;22). To bo res še zanimivo
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla Ero!
Eno tehnično vprašanje, na tvojem višinskem profilu mi nekaj ni jasno, saj sta bila začetni in končni del proge na isti trasi, kar pomeni, da bi morala imeti isto višino. :?: V tvojem primeru pa ga nimata!? Si morda ubral kakšno bližnico, pa te zato nisem mogel ujeti, ali je zato kriva razlika v temperaturi ? :shock:
Uporabniški avatar
 mirc
Res zgledna udeležba za našo odprto sceno , čeprav je bilo za tek pre-premrzlo. Upal sem, da bo sonce kaj ogrelo zrak, pa mu oblaki niso pustili. Malo sem združil rezultate po klubih do 3 udeležencev iz kluba:
    Tekaški forum 17
    ŠD Partizan Dolsko 8
    ŠD Nanos Podnanos 8
    AK Pivka 5
    KGT Papež Kamnik 4
    Triatlon Bohinj 3
    ŠD Lončar 3
    Hitre Noge Senožeče 3
    DRTP Marathon Novo mesto 3

Verjamem, da ko bodo tekaške razmere bolj normalne, bo še več časa za prijetno druženje pred in po teku.

Lp Mirč
Uporabniški avatar
 Dule
Mirc napisal/-a:Tekaški forum 17
ŠD Partizan Dolsko 8
ŠD Nanos Podnanos 8
AK Pivka 5
KGT Papež Kamnik 4
Triatlon Bohinj 3
ŠD Lončar 3
Hitre Noge Senožeče 3
DRTP Marathon Novo mesto 3

Hvala Mirc za tale pregled. Sedaj vidimo da je TEKAŠKI FORUM več kot prepričljivo zmagal. Ne vem ali je dobil še kdo tak občutek, da nas je organizator nekoliko zapostavljal. Vsaj kako pohvalo po mikrofonu ali pa kakšno flašo vina bi nam pa že lahko privoščili. Mogoče pa so nam bili folš ker nas je bilo tako preprečljivo več kot domačinov Dolskega.
Kaj bo šele ko bomo imeli enotne majice in bomo še bolj prepoznavni.. :D :D
 dragons
Dule napisal/-a: pa tudi Uroš, Jože in Drago niso daleč pred nami. To pa zna biti še zanimivo. No verjamem da bo med nami športni boj in Fair play, zmaga pa naj boljši.

Dule a ni tvoja parola"Važno je sodelovat ne zmagat".

Lep pozdrav!
Dragons
Uporabniški avatar
 gregorb
Pierr deCoubertin se pa v grobu obrača... :twisted:
Uporabniški avatar
 ero
gregorb napisal/-a:... V tvojem primeru pa ga nimata!? Si morda ubral kakšno bližnico, pa te zato nisem mogel ujeti, ali je zato kriva razlika v temperaturi ? :shock:

višinomer dela na osnovi zračnega pritiska. in ta se je v eni uri seveda spremenil. sicer so pa cifre tako ali tako le približek, ker niti ne vem, kakšna je prava nadmorska višina starta. uro sem umeril doma, kjer vem, da je 295 mnv. a sam profil je kljub temu bolj ali manj točen in tu gre bolj za 'kumulativne' metre, ki smo jih pregrizli :)

mimogrede - je kdo bral današnji Dnevnik? v njem je poročilo s teka in izjavi zmagovalcev, ki oba omenjata, da sta prednost pridobila v "manjšem klančku" :)

kakor za koga, a ne?
 Primoz R.
Živ,
Ja škoda pa taka, če nebi nagovoru Jožeta Jakoša naj teče za TEKAŠKI FORUM, pa bi imel zdaj super nagrado našega sponzorja SUPERGE. :D :D :D Tko nas je bilo pa več kot dvakrat tolk kot pa tekačev kakega drugega kluba.
Kar pa se teka tiče, je bla to spet ena izkušnja več. Mrzlo je blo, ampak se je kar dalo tečt. Posebnega cilja nisem imel, le da bi celo traso preteku, to pa mi je tudi ratal.
Spet sem spoznal nekaj FORUMOVCEV, "občni zbor" sem pa zgrešil, ker smo šli po razglasitvi rezultatov domov.
Se pa drugič mogoče spet vidimo. En od naslednjih tekov je tudi 15 februarja pri Novi Gorici (Vogrsko) :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 andrejl
Pozdrav vsem forumovcem. Čestitam za števičnost. Čeprav bi bilo res fino, če bi si priskrbeli kakšne drese, da bi bili bolj razpoznavni. Sem prepričan, da vas potem tudi organizator ne bi prezrl.

AndrejaT, če bereš tole, zahvali se Jožetu za slike v mojem in Majinem imenu. Sem bil kar presenečen, ko sem videl, da je moja malenkost tudi v albumu. Sicer je Maja tudi nekaj slikala, ampak ker nimava digitalca, bo še nekaj časa trajalo, da bodo slike. Na žalost.

Se vidimo eni od naslednjih tekem.

Lp, Andrej
Uporabniški avatar
 miro
Mirc

Naj ti popravim statistiko-za triatlon Bohinj so nastopili štirje tekači, samo Horvat Franc +60 je krajšal ime kluba (TK),kar pa ne pomeni nič proti številni udeležbi tekaškega foruma .
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
dragons napisal/-a:Dule je napisal/a:
pa tudi Uroš, Jože in Drago niso daleč pred nami. To pa zna biti še zanimivo. No verjamem da bo med nami športni boj in Fair play, zmaga pa naj boljši.

Dule a ni tvoja parola"Važno je sodelovat ne zmagat".

Lep pozdrav!
Dragons

Saj še vedno menim enako: "važno je sodelovat ne zmagat". V misli "zmaga pa naj boljši" pa sem mislil na naše majhne zmage v borbi med seboj in nad seboj, ki nas bodo še dodatno stimulirale za udeležbo na tekaških prireditvah.
Naše majhne zmage, ki so lahko tudi samo sodelovanje, pa so zapisane samo med nami in niso uradne zmage, kot npr. uvrstitve med prve tri. :wink: :D
Uporabniški avatar
 Dule
Miro napisal/-a:Tisti ki je tekel v "atletski opremi" je dr, Savić vkategoriji nad 60 let,z njim sem bil v ekipi ki je tekla po mejah Slovenije.

Mogoče bi drugo leto tudi Tekaški forum organizirl ekipo.Povem vam, to je enkratno doživetje , ki bi si ga želel ponoviti.Kaj mislite??

Miro ali lahko kaj več poveš kako zgleda tek po mejah Slovenije? To je nekakšen štafetni tek, kajne. Za to rabiš verjetno kar en teden časa?

Sem že našel spletno stran, ki opisuje tek ob mejah Slovenije:
http://www.prokom.si/trikmb/poglavja/pr ... jahSlo.htm
Nazadnje spremenil Dule, dne 28 Dec 2003, 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Matej
Od organizatorjev sem že dobil sporočilo, da so popravili moj rezultat. Sedaj je še lepše videti paket kar osmih forumovcev eden za drugim.
 dragons
Danes sem pregledal kilometrske čase iz Dolskega pa mi se mi zdi da table niso bile postavljene na kilometrskih odsekih .Prve kilometre sva pretekla z Erom .Ero ne vem kako je s tvojim časom na drugem kilometru ker men neki ne funkcionira .Zelo zelo prehiter.

Lep pozdrav!
Dragons

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA