prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ja, tut jaz sem razmišljal glede visokih copat. trenutno imajo zelo dobro blazenje lee bornke...ampak glede stabilnosti pa hja...najbolje je probat. za test se pa lahko oglasiš v petek od 8.30 do 13.00 pa soboto od 8.00 do 14.00 pa bomo zrihtal...mamo pa trenutno ene super copate asics trebuco 8, ki je sicer terenski copat, ima pa zelo mehko blazenje in mehkejšo gumo za boljši grip..amapk najbolje, da se oglasiš pa bomo ze kej najdli. za popust pa samo reces tekaški forum pa svoj username pa je...

lp ts copova 14
Uporabniški avatar
 Xen
Hmm ravno pouk imam do 13h, v soboto grem pa na morje. Ali lahko počakate, kake 15 min?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
sej če bo delal popoldne še en drug sodelavc, ti bo on tut lahk naredu analizo stopal pa teka na traku...lahko pa prideš naslednji vikend...osebno bom delal tako do novega leta...tako da zdej je sam od tebe odvisno, kdaj si vzameš čas...

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 Xen
No se bom probal oglastiti nasldenji teden, ko pridem z morja. :wink:
Uporabniški avatar
 Mitsu
Jest sm si šu kupit nove copate v TS na Čopovo v soboto in sem bil zelo zadovoljen. Lepo sva z članom ts copova 14 (sem ga pozabil vprašat kako mu je ime :roll: ...sorry) posnela moj tek, sprobal sem Waveriderja in tanove Pegasuske in se na koncu odločil za Waveriderja s katerimi sem že naredil 30 km in sem zaenkrat zelo zadovoljen (noga se bo morala še malo navadit, ampak prvi občutki so super :lol: ). Do zdej vedno kadar sem kupoval superge v TS, sem bil zlo zadovoljen saj je vedno kvalitetno svetovanje in dobra postrežba, za konec pa dobiš še 20% popust.... skratka nakup je na koncu nenadjebiv :lol: :lol: :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA