Ja, sem ugotovil, da vam dolgujem še eno poročilo...
Sicer bo jutri nova fešta, ampak tale tekec pred Sežano se je prav prijetno razveznil. V svoji neskončni modrosti sem bil spet enkrat sam svoje glave mesar (Matevž TM) in sem pred tekom jedel neadekvatno in sploh prismuknjeno. Ker sem pri strateškem izračunu potrebne hrane uporabljal samo svojih deset prstov, sem sklepal, da je pol PST-ja itak sam ene 15-16km, kar je sam mal več od 12-12, ajde, 10, za tok se pa še bidona ne splača nest s sabo.
No, pa smo šli ravninco, gremlin je na koncu pokazal 20,5 km, in tale pegez

je že na 4. km padel v tako hipo, da se je svet vrtel po eni tretji osi in je štepanjski asfalt pod nogami postal nekam podoben napihljivi blazini.
Vsa čast O.Slonu, ki je situacijo trezno presodil in izvedel učinkovit napad na najbližjo samopostrežno in ubodel dve čukoladi. Eno je stepel avtor, in to v 5 min (bi jo hitreje, samo je poskakovanje med tekom neugodno vplivalo na frekvenco žvečenja, pa dihat je blo tud treba). Skratka, Slon si lahko zapiše še eno rešeno dušo na svoj rilec, meni se je pa stanje do črpalke, o kateri je sanjal Raziskovalec kot o možni točki rešitve za sladkorno ubutane, ravno prav popravilo. (Razi, HALO, ni šans da bi preživel tistih 6km zaleten v zid!!! Še dobro, da nisi predlagal motela v Mednem, al pa na Lomu

)
Tekec je bil zelo prijeten, žal pa je formacija po prihodu na PST razpadla, Raziskovalec in BojanM sta zginila v daljavi, tukalici sta čuvali zapeček (Nta je preveč taktizirala in eksperimetirala z virusi prejšnji teden), le nenadmašiva posadka Slon&Kljuse sta držala štab in center.
Potem smo srečali še do podpajske blatno ekipo.PR (Mirko, Majda in Luna), ki nama je prihajala nasproti, kar nama s Slonom ni vlilo pretiranega upanja na ponovitev kakega čudeža a la Klaudi. Luna.PR je bila tako blatna, da bi jo lahko skoraj zamenjal za Črno.PR. No, Rjavo.PR.

Malce kasneje je mimo padel tudi MihaPR, ki se je snel s ketne in odbrzel proti cilju, spremljan z zavistnimi pogledi našega softić tandema.
Blo je kr uredu. Mormo še!
Lep let, Pegaz

Lep let, Pegaz

Ahhh, I feel very Goladic today!