prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 alpek
Da se jih dobiti tudi preko interneta. Z nekaj preprostimi kliki sem za dva dal dobrih 9000 SIT s poštnino vred, iz Nemčije. Brez težav z zalogo ali dobavo.

P.S. Da ne bo kdo mislil, da je to zame. :wink:
Uporabniški avatar
 Athena89
alpek napisal/-a:P.S. Da ne bo kdo mislil, da je to zame. :wink:

kr ne zgovarji se zdej :wink: :lol:
kje točno na internetu si pa dobu to?
 alpek
Athena89 napisal/-a:

kje točno na internetu si pa dobu to?

Recimo tukaj
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
hay, tudi meni so modrčki triumph najboljši. kupim jih pa kar v Triumph trgovini, v Ljubljani na Trubarjeva, čisto pri prešercu, zraven centromerkurja. lp
Uporabniški avatar
 vanja
Sem kupila Triumphov Triaction Powermove R, ga včeraj stestirala in... ZAKON!!!! Do sedaj sem prisegala na Triaction Energy, ampak ta je še boljši (nikjer ne tišči, vseeno pa nič ne skače :D )!!! Priporočam!

Nasploh pa res pogrešam dobro izbiro nedrčkov. Meni (in najbrž še marsikateri tekačici) so pri teku pomembni prav toliko kot copati. Copatov imajo miljavžnt vrst, pa še vedno jamramo... :shock:

No, zdej sem zadovoljna! :D
 jud
v H&M imajo kvalitetne športne modrčke.
Uporabniški avatar
 spehovka
Zanima me, če katera uporablja modrčke "Falke ergonomic support" in kje na tem svetu jih lahko kupim. Lansko leto sem jih kupila na polmaratonu na Vrbskem jezeru, v Sloveniji jih še nisem zasledila, po netu pa mi tudi ne uspe najti nobene spletne trgovine s temi modrčki.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA