Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 milkec
mark napisal/-a:Hej Mikec (ali pa Lojze ali tudi punce za mešano ekipo), kaj če bi katerikrat malo skupaj potekli, da vidimo, če smo za skupaj, preden se odločimo. A pridete v petek na pomladni tek?

Itak, da bomo prej še malo potekli! V petek mene žal ne bo, ampak v kakšni drugi priložnosti, še bolje pa na kakšni tekmi! Na Vogrskem sem recimo ugotovil, da če še malce napredujem, bi bila s Simi idealna kombinacija.
Uporabniški avatar
 simi
Itak, da bomo prej še malo potekli! V petek mene žal ne bo, ampak v kakšni drugi priložnosti, še bolje pa na kakšni tekmi! Na Vogrskem sem recimo ugotovil, da če še malce napredujem, bi bila s Simi idealna kombinacija.

Tudi jaz sem za to, da se čimbolj 'podobni' pokombiniramo.. se vidimo v petek in rečemo kaj o tem. :wink:
Uporabniški avatar
 Magnitude
Jaz se pofočkam za 12 km, vse skupaj pa oddelam za ziher v 1:20-1:30; če gremo matrat, še malo hitreje.
Uporabniški avatar
 Fotr
Magnitude napisal/-a:Jaz se pofočkam za 12 km, vse skupaj pa oddelam za ziher v 1:20-1:30; če gremo matrat, še malo hitreje.

Če to pomeni, da pretečeš 12 km v 1 uri in 20 do 30 minut, je to tudi v mojem območju dosegljivosti.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Tudi jaz iščem eno dvojko meni primerno. Sem vztrajna, zanesljiva, a počasna. Lani in predlani smo tekli ok. 1:16 ali 17. Moja bivša sotekača sta zelo napredovala in bi ju ovirala, jaz pa bi se matrala kot žvau. Kar ne maram, je hoja med tekom, ker mi vzame tempo, čeprav počasen.
Mislim, da bi tudi sežanski rezultati lahko pomagali za sestavo časovno skladne trojke.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, Andreja, tvoj predlog je kar na mestu. Mislim, da bodo rezultati teka v "vetrovnem " mestu dober pokazatelj naše pripavljenosti. Rezultati se bodo itak objavili, potlej pa bodo "peli" svinčniki, in se klesale kombinacije, a ne ?
Se mejte skrajno OK !
Uporabniški avatar
 milkec
Mislim, da je Sežanski tek še malo bolj razjasnil borzo tekačev! Približno se je videlo kdo kam paše, ker mislim, da se do teka trojk veliko ne bo spremenilo na hitrosti posameznikov!

Trenutno zgleda, da bi lahko tek trojk pretekel v tempu 5.10min/km.
Uporabniški avatar
 gregorb
Eva mene na borzi! Če me kdo lahko kje ponuca 12 km bi zmogel glih v okrogli 1 urci, če pa se fajn potrudm bi slo pa tud 55minut.
Gregor
 dragons
Ne pozabite pri časih .Letos je proga daljša za 1,6 km.
Uporabniški avatar
 primus
Ne pozabite še na zelo 'razgibano' progo. Klancev je dosti in rezultati so praviloma precej slabši kot pa na običajnih tekmah in primerljivih razdaljah.

primus
Uporabniški avatar
 MihaPR
milkec napisal/-a:Mislim, da je Sežanski tek še malo bolj razjasnil borzo tekačev! Približno se je videlo kdo kam paše, ker mislim, da se do teka trojk veliko ne bo spremenilo na hitrosti posameznikov!

Trenutno zgleda, da bi lahko tek trojk pretekel v tempu 5.10min/km.

hm, glede na to, da sva prakticno celotno sežano (19km) pretekla skupaj, kaj pravis da greva v ekipo?
Uporabniški avatar
 Staša
Helou! Mene bi pa kar dolga mikala... ampak počas in zihr, ene 5,3/km maximum (razen če bo kakšen res dober body v skupini :shock: ).
Če je še kdo... :roll:
Papa, grem za 3 dni na morje! :D
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:hm, glede na to, da sva prakticno celotno sežano (19km) pretekla skupaj, kaj pravis da greva v ekipo?

Ja meni bi bilo najbolj idealno kar ista trojka kot v Sežani, ker nam ni v bistvu nič manjkalo. No vsaj meni.

Torej računam, da sva midva skupaj Miha, tretjega (tretjo) bova pa že dobila!
Uporabniški avatar
 simi
Milkec si mislil tudi name? Lahko, če se MIhaPR strinja..
Sicer pa do takrat je še nekaj časa.

Kdaj bi lahko šli potrenirat na traso. Jaz je ne poznam :oops: , kar pa ne pomeni da se je bojim 8)
Kdo se javi za vodiča?

LP,
Simi
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pametna tale tvoja ideja Simi, glede treninga na trasi proge. Ker sem sem bolj močen v sledenju, :oops: :oops: :oops: predlagam , da za vodiča najdete osebo z dobro orienracijo, :shock: oz. izkušnjami :wink: :wink:

2x LP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA