prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 softi
Tatjana, kje pa prodajajo take modrce?
Uporabniški avatar
 pegaz
Cyclop_si napisal/-a: :mrgreen: ... istočasno pa še bakterijam in glivicam zagotavljaš ekološki habitat ... :shock: :?

Posluš ti ekološki aktivist,
drž se ti svojga foha pa nam raj kaj o tehniki povej, ne da tukaj zagovarjaš nehigieno ;) :roll:
(bogi delfinčki, kormorančki, pujski, bakterije in gljivice PRESS) :lol:
He he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 sapramiška
Sem imela enak problem, ki sem ga rešila s športnimi majicami, ki imajo spodaj še podporo za prsi. tako mi spodnji del drži pas. da ne zleze dol. Če tega nimam in imam npr samo majico, enkrat bolj vdihnem, pa ga imam že skoraj okoli pasu :) , in to ne glede na to, da bi si ga eventuelno zadrgnila do te mere, da skorak dihat ne bi mogla.
Uporabniški avatar
 T1
softi napisal/-a:Zivjo!
Imam eno manjso tezavico; Med tekom mi trak puls metra nikakor noce stat na prsnem košu(ne glede na to, da si ga res ornk zategnem). Vzrok temu je vecja stevilka oprsja in robusten modrc, ki je vzrok, da se trak skos premika in mi noce merit pulza. Probala sem ze vse mozne varjante kako fiksirat trak.Ker zadeva ni uspela, sem se odlocila za nakup uro, ki ima merilec SU na zapestju.
Torej, ce ima kdo kaj izkusenj s temi merilniki,kaj je vredno ogleda, pa ce se ve kje se jih da kupit, se toplo priporocam!

Soncen dan se naprej
Nika

Zakaj ne kupiš ta široko elastiko in si narediš dva trakova (naramnici), tako kot ima modrc. Potem pa res ne bo mogel dol zlesti. Vse kar je potrebno obvladati, je osnove šivanja, toliko da na koncu elastike narediš zanko, skozi katero potem potegneš merilni trak.

LPT1
Uporabniški avatar
 Tatjana
softi napisal/-a:Tatjana, kje pa prodajajo take modrce?

V živo jih še nisem vidla. Najboljše, da pokličeš uvoznika Adidasa in vprašaš ;)
Uporabniški avatar
 amanita
Punce,

jaz sem svojo najdražjo spomladi prepričal v nabavo takšnega, ki ima pripravljene elastike, v katere se vstavi merilec. TCM (Eduscho.at) za ne 20 "evrof". Pravi, da je super, senzor ne gre nikamor. Še fotka (slikana je notranja stran, seveda):
Slika
tu pa je 1Mb full size: http://users.volja.net/amanita1/tekaskiforum/bra.jpg

lp,
amanita
Uporabniški avatar
 softi
Amanita hvala za tole slikco! Dal si odlicen model kako to nardit!! Res enostavna zadeva, tud za zašit(verjetno). Pa se pulz traku mi ne bo treba menjat...Denarnica mi bo hvaležna :D

Hvala se enkrat vsem skupaj za vse konstruktivne ideje, res ste frajerji-ke!

Uzivajte...
Nika
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tatjana napisal/-a:
softi napisal/-a:Tatjana, kje pa prodajajo take modrce?

V živo jih še nisem vidla. Najboljše, da pokličeš uvoznika Adidasa in vprašaš ;)

Našla v eni nemški spletni trgovini (RunnersPoint.de), ampak na žalost ne pošiljajo v Slovenijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA