prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Damijan
mirc1 napisal/-a:ma res vse sam zakaj pa 305 sej ma 301 tud za razdaljo pa za utrip?

Mislil sem na tale link: http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... sc&start=0

Pojdi na tretjo stran, beri, kaj piše Klatež (Objavljeno: 10. 3. 2006)

Najprej pa še tole tole: 201 oz. 301 sta stari verzji, 205 in 305 pa novi.
Razlika je v tem, serija 201 (205) da nima MSU. Torej - *05 naj bi
bila izboljšana verzija serije *01.

Meni je (še vedno) impresivna ta primerjava :

http://mobileanalystwatch.blogspot.com/ ... r-205.html
Uporabniški avatar
 mirc1
ok linkov pa nism pregledoval.sam zdej sem si pa res premislu.se mi zdi da bom kr polarja vzel .Ka za 305 pa nimam dnara.Hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
 ales
Po mojih poznavanjih modelov pride ven tole:

Slika

Z upoštevanjem, da ti je cena seveda najpomembnejša (50% uteži). Se pravi - najbolje, da vzameš Polarja!

Je pa Garmin lušn, k ga lahko vzameš na kolo, čoln, smučanje,...
Uporabniški avatar
 mirc1
ma bo pa polar kar bo pa bo
Uporabniški avatar
 pegaz
Ma ne, Mirc, raj garmina vzem! :)
sploh ni tko velik pa tezek!
(Pravljica o jari kači in steklem polžu PRESS) :roll:

Aleš: moj poklon! Tole morva pa enkrat ob pivu predebatirat, sem se čist odvoluharil na odločanje.net... čist noro!
:cast:

ampak res, garmin je zakon!
Veliki Prodajalec Pegaz :)
 zappa
ales napisal/-a:Po mojih poznavanjih modelov pride ven tole:

Slika

Z upoštevanjem, da ti je cena seveda najpomembnejša (50% uteži). Se pravi - najbolje, da vzameš Polarja!

Je pa Garmin lušn, k ga lahko vzameš na kolo, čoln, smučanje,...

He, he, a Garmin ti je bolj "luštkan" od Polarja?

Mirc, na Garmine se na žalost ne spoznam (me pa mika 305-ka, priznam), ampak ti lahko povem, da na ameriških forumih, ki jih spremljam, skoraj vsi uporabljajo Garmine. Je sicer res, da je Garmin made in USA in ne Finland tko kot Suunto in Polar...
Uporabniški avatar
 mirc1
Konec velike dileme kupil sem polar RS200sd.

Hvala vsem za sodelovanje in pomoč.
 mak
Skoraj eno leto imam Polar RS 200sd in sem z njim zelo zadovoljen. Na začetku mi je sicer večkrat zmrznil ampak ob zamenjavi softverja je stvar o.k. Za to ceno (44.ooo:-) sem čisto zadovoljen. Merim pretečeno razdaljo, čas in hitrost teka in to mi zadostuje! Garmina ne poznam preveč dobro - zdel se mi je prevelik za vsakodnevno uporabo - Polarja pa nosim tudi namesto ročne ure. Odloči pa se seveda sam, saj veš "vsake oči imajo svojega malarja."

LP
 mak
He-he vidim, da sem tri dni prepozen, bolje enkrat kot nikoli.
Uporabniški avatar
 Boy-N
mak napisal/-a:Skoraj eno leto imam Polar RS 200sd in sem z njim zelo zadovoljen. Na začetku mi je sicer večkrat zmrznil ampak ob zamenjavi softverja je stvar o.k.
LP

Pozdravljen.

Ker me zanima nakup tega modela polarja in veliko berem da zna zmrznit, me zanima, kako zamenjaš software, da je potem ok ?

Hvala v naprej in LP

p.s. Kje se da ta model dobiti najceneje :?: :P
Uporabniški avatar
 javaman
mirc1 napisal/-a:Poglejte problem jetak prebral sem skoraj že vse teme glede merilcev srčnega utripa in foot podov in podobnih stvari.Tako sem prišel do zaključka da se moram odločiti med dvema modeloma to sta GARMIN Forerunner 301 in Polar RS200sd gre se mi pa samo da meri razdaljo in srčni utrip ,pa da ima štoparico.Večinoma tečem po odprtem terenu (cestah).Prosim svetujte mi kateri merilec je bolj primern (prdvsem tisti ki stvar uporabljate).

Hvala

Ce bos kdaj kupoval kaksno fitnes opremo (tekalna steza, eliptik, kolo), ki ti bo podpiral merjenje pulza tudi preko pasu, potem vzemi Polarja, ker ga res vse fitnes naprave podpirajo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA