- 07 Dec 2007, 21:51
Semjul, saj! Dejansko sem kar precej spremenil način življenja, predvsem sem prenehal graditi karjero in sem se ustalil, pomiril in recimo temu skuliral. Lumbagi, psoriaza, ena trdovratna kožna razjeda na posplatu, kronična utrujenost so izginili! (se sliši kot reklama za veniš, ko trdovratni madeži izginejo ampak če so pa res) Kar je ironično pri tem je to, da sem šele sedaj lahko začel razmišljati o kvalitetnejšem življenju. Tako mi je mimogrede (ampak res!) uspelo prenehati s kajenjem in uspelo speljati program teka za začetnike. Morda so kaj pripomogle tudi menjave amalgamskih zalivk ampak tega misem počel namenoma, pač pa me je prepričala zobozdravnica, da se splača. In pa seveda, da ne pozabim, moj ljubi Boršt na dolenjskem. Tisti je prinesel po moje 80% izboljšanja... Saj cviček, ki ga pridelam je zanič ampak saj je vseeno...
Potem pa spet - šus v službi. Ne samo da sem ponovno preobremenjen psihično, vrh vsega sem izpostavljen še kemikalijam, ki so označene za mutagene, teratogene, kancerogene, kajvemkajševseene... Saj saj, zaščitna sredstva in ukrepi in vse to ampak saj vemo - nobena zaščita ni 100%... Pa še nekaj prostih dni ukradenih Borštu in družini, nezadovoljstvo z doseženim in...
Ni naklučje kajne?

Potem pa spet - šus v službi. Ne samo da sem ponovno preobremenjen psihično, vrh vsega sem izpostavljen še kemikalijam, ki so označene za mutagene, teratogene, kancerogene, kajvemkajševseene... Saj saj, zaščitna sredstva in ukrepi in vse to ampak saj vemo - nobena zaščita ni 100%... Pa še nekaj prostih dni ukradenih Borštu in družini, nezadovoljstvo z doseženim in...
Ni naklučje kajne?
Wega,
lep, pameten in skromen.
lep, pameten in skromen.