Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Olinad
Že leta kupujem četrtkovo Delo samo zaradi Poleta. Način , kako so Kalček in ekipa pokrili rekreacijo in navdušili za "miganje" že lepo množico, je vreden občudovanja in zaslužijo vsaj Bloudkovo nagrado. Verjamem, da bodo člani obeh Poletovih ekip dobili svoj denarni vložek večkratno povrnjen v zadovoljstvu, napredku in znanju.
TF pa vidim kot sedenje za isto mizo z podobno mislečimi,prostor, kjer se med vrhunski tekači tudi začetniki počutimo "domače", z zanimivimi prispevki, strokovnimi in človeškimi temami pa je TF večini nas najbolj brana knjiga.
Tako TF kot Polet naj ostaneta taka kot sta,morebitno konkurenčnost pa naj raje zamenja sodelovanje.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi sama zelo rada berem Polet in mi je zelo pomagal pri tekaškem začetku (tudi jaz sem bila v Poletovi tekaški ekipi), za kar sem mu seveda hvaležna. Še bolj pa mi je pri teku pomagalo to, da sem v tej ekipi spoznala odlične ljudi, s katerimi smo skupaj začeli hoditi na tekme in se tudi drugače družiti. Takrat je tudi nastal Tekaški forum.

Ne morem pa se nehati čuditi zamerljivosti in otročji užaljenosti gospoda Kalčka.
 mojA
olinad napisal/-a:Že leta kupujem četrtkovo Delo samo zaradi Poleta. Način , kako so Kalček in ekipa pokrili rekreacijo in navdušili za "miganje" že lepo množico, je vreden občudovanja in zaslužijo vsaj Bloudkovo nagrado. Verjamem, da bodo člani obeh Poletovih ekip dobili svoj denarni vložek večkratno povrnjen v zadovoljstvu, napredku in znanju.
TF pa vidim kot sedenje za isto mizo z podobno mislečimi,prostor, kjer se med vrhunski tekači tudi začetniki počutimo "domače", z zanimivimi prispevki, strokovnimi in človeškimi temami pa je TF večini nas najbolj brana knjiga.
Tako TF kot Polet naj ostaneta taka kot sta,morebitno konkurenčnost pa naj raje zamenja sodelovanje.

Lep pozdrav

Se popolnoma strinjam. Kalček z ekipo je naredil pravi mali čudež, kaj mali - veliki. Polet je od začetka izhajanja moja najljubša revija ali priloga in v četrtek zjutraj je še vedno moje prvo opravilo - tek po stopnicah po Delo ZARADI Poleta. Članki se mi v zadnjem času več toliko ne dopadejo, veliko sem iz Poleta že izvedela in razumem, da se morajo tudi malce ponavljati. Mi je pa žal Piškurja, čeprav Škof sploh ni slab le osebno se mi zdi preveč komercialen - no, takšen verjetno mora biti za doseganje namena vzpodbuditi čimveč ljudi v zdrav način življenja.
Jaz lahko samo rečem HVALA za nesebično pomoč, veliko dobre volje in sploh mi je Polet polepšal življenje in odprl ali obrisal oči, da določene stvari vidim pravilneje -- da redno in brez slabe vesti tečem in v teku uživam.
Kolikor se spomnim, pa je TF pravzaprav nastal iz druge poletove ekipe, ko so imeli svojo spletno stran, hvala bogu. Kolikokrat ste me že rešili iz zagate s svojimi nasveti in informacijami! Zato jaz TF in Polet nekako ne ločujem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA