Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hribovc
To se pravi, milicist odsvetuje. Si mislil tekaški žargon "Štajg"?
 marjan
Sem šel še sam pogledat progo v petek. Kljub temu, da Kališče še kar leži na meni (teeeeežke noge :wink: in splošna utrujenost), sem se odločil da pridem, tako da se vidimo. :juhuhu:

Hribovc ti kar pridi, pa bomo v Dnevniku :D Se da tudi po makadamu gor vleči.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 brankos
Hribovc ne odsvetujem, samo težko bi ti klanc bolj strm naredu. Štajg pa mislim na tekaškem žargon - kot je recimo bla ciljna na Špičasti vrh al pa drugi del Osolnika, ki se nam bliža.
Uporabniški avatar
 brankos
marjan napisal/-a:Kljub temu, da Kališče še kar leži na meni (teeeeežke noge :wink: in splošna utrujenost), sem se odločil da pridem, tako da se vidimo. :juhuhu: Marjan

He Marjan nas že zavajaš konkurente z težkimi nogami. Sem včeraj na Storžiču videl, da si v nedeljo veselo osvajal vrh Storžiča - tolk da se ve da imamo (plavi) pokrit teren
Uporabniški avatar
 Pingo
Hehe bilo kuda plavi svuda.. :lol: Jah če bi pa hoteli ta strmo ala Špičasti vrh bi pa morali šibat po potki navzgor ki je kao predvidena za navzdol :lol:

Se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 BONI
Včeraj zvečer smo šli malo pogledat progo in je kar dobro označena,samo ko smo prišli sem mislil da je že tekma ,kajti tam je bilo vsaj 20 avtomobilov(gorenjski glas je imel trening),mislim da bo kar zanimivo v soboto pa še lepo vreme nam napovedujejo
lp Dare se vidimo na startu

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA