Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Maša
agness, sem prepričana, da ni bilo nič slabega mišljeno. Saj nas ima veliko tu takšne in drugačne zgodbe za ali pred sabo, nisi sama in upam, da ti bo uspelo. Pri teku ti kar uspeva, vidim, men se zdijo 4 km fuuuul veliko :wink: Kok smo dobri, a ne?

LP, Maša

P.S. Jaz sem na 3 km v Nici v "svoji" V4M kategoriji bila druga od štirih. Ker sem aberveznik in nimam pojma kaj je sploh V4M, sem vprašala organizatorje, pa so mi povedali: da sem veteran in moški :lol: Če to obrnem na pozitivno plat - na svojem prvem teku sem prehitela dva moška veterančka :lol:. :laola
Uporabniški avatar
 shash
agnesss napisal/-a:PS pa ne me poslat na kak drug forum, do prvega postopka, bi rada pretekla 5,5 km in rabim malo podpore

O, pa te bomo nekam poslal in to tečt, da se boš na tekmi dobro odrezala.
Kar se tiče podpore, jo imaš z moje strani polno vrečo in še več.
Kar se tiče tempa pa je tako, da je važno da si ti zadovoljna s seboj. Gre zato, da lepo počasi napreduješ, predvsem pa brez poškodb.
Kot si povedala, vztrajnost se tukaj najbolj poplača.
No sedaj pa lepo trenirat in dober tek
Uporabniški avatar
 Maša
Wega napisal/-a:Maša, s tistimi brez kondicije je isto, kot s tistimi v šoli ki se niso niiiič učil, jooooj, pa niiiič ne znajo, pa jamrajo in jamrajo, potem pa seveda pišejo čisto odlično. Ti kar vstrajaj, počasi se daleč pride (no v tem se pa tek razlikuje od učenja) boš videla celo bratovo familijo, kako bo buljila čez kake tri mesece!!

Jaz pa že nisem taka, da bi rekla, da nimam kondicije, v resnici jo pa imam na kile! :lol: :lol: :lol: Priznam pa, da občasno (ampak vedno manjkrat) postanem mal zafrustrirana (tko, trenutno), ko nikoli in nikdar ne vidim, da bi kak tekač vmes malo hodil... Zdej pa ne vem, a začetnikov ni, ali pa so še začetniki boljši od mene? :oops: Tko da ja, samozavest nam škripa, odličnjakom :lol:
Mimogrede, sem malo brala tvoj dnevnik danes ... nekam znano mi zvenijo začetki. Sem tudi sama zjutraj v mislih že pisala svoj blog, mogoče pa ni slaba ideja. Fajn čtivo, to sem hotela povedat - med drugim :P

LP, Maša
Uporabniški avatar
 agnesss
Maša meni se zdi, da je glavno, da opaziš nek napredek pri sebi, pa četudi je majhen. Jaz sicer pretečm 4km, ampak zelooo počasi. In najteže je prvih 300m, potem pa noter padem začnem nekaj razmišljat in je super. In mi je vseeno, če sem najpočasnejša tekačica na svetu, jaz sem samo tako vesela, da dvignem ritko s kavča in grem.

Shash, že tečem
Slika
opozorilo: fotografije so zgolj informativne :wink:
lpA
Uporabniški avatar
 Wega
Ah, maša, saj nisem mislil tebe, ampak tiste, ki so te spravili da tečeš z njimi, češ, saj oni tudi nimajo nobene kondicije pa to, nakar si seveda imela težave, da si jih ujela, ker ti je pa res nisi mela!!

Jaz sem tudi šele začetnik in če želiš, si lahko na mojem linku (klikni spodaj na www) pogledaš, s kakšnimi težavami sem se spopadal na začetku. In poglej datum :))
Uporabniški avatar
 Maša
ja wega, saj sem rekla, da sem brala tvoj dnevnik :D. In da je fajn čtivo. :toast:
Uporabniški avatar
 agnesss
Maša napisal/-a:ja wega, saj sem rekla, da sem brala tvoj dnevnik :D. In da je fajn čtivo. :toast:

Jaz sem ga tudi sicer preletela in je res fajn, predvsem zanimivo tisto glede izdatkov. Tudi jaz z lahkoto dam denar za ene zadeve, pri copatih pa se malo :roll: , no pa se je splačalo. Wega si pa inspiracija za začetnike :clap: .
lpA
 sidd
Jaz imam tudi nove copate, stare 1 mesec, s katerimi sem sploh začel tečt prvič v življenju. So nek model asics al kaj že. Pa so še kr zadovoljivi :) .

drugače pa podpis pa podpora tudi tule :wink:

lp
Uporabniški avatar
 Wega
Maša napisal/-a:ja wega, saj sem rekla, da sem brala tvoj dnevnik :D. In da je fajn čtivo. :toast:

ojoj, oprosti, sem spregledal drugi odstavek - v možganih se mi je prebralo, da je fajn čtivo tale forum (kar tudi je) , včasih berem tako površno da je groza. hvala za pohvale, Z dnevnikom pa na začetku nisem mislil, da bo tako zelo javno, potem pa sem spoznal da imamo vsi na začetku iste probleme in štose in sem ga spremenil še v Blog.
Če strnem Blog/dnevnik: Vsi imamo takele dvome:
- saj sploh ne bom zmogel
- nisem toliko vstrajen v nobeni reči, pa tudi sedaj ne bom
- to bo spet ena od tistih propadlih odločitev ala novoletne zaobljube
- a se mi sploh splača dajat toliko dnarja za to, da bodo superge obležale v omari
- saj sploh ne znam tečt
- vsi bulijo vame in se mi posmehujejo (ker ne znam tečt)
- vsi bulijo vame in se mi posmehujejo (ker imam taaako postavo/pivski trebušček)
- vsi bulijo vame in se mi posmehujejo (ker tako sopiham kot lokomotiva)
- napredujem sicer kar dobro, ampak to ni sploh nič,
- vsi napredujejo hitreje od mene, najbrž tek sploh ni zame
- ok, počutim se res dobro, celo kile gredo dol ampak kje je tista zasvojenost ki jo opevajo???
- aaa, na prireditev pa že ne grem, vsi se mi bodo smejali, ker bom zadnji

in kakor so dvomi zgoraj napisani, tako tudi padajo kot domine.

Morda za zadnje dvomljivce: do par mesecev nazaj sem bil prilepljen na kavč tako zelo, da se je oblikoval po meni v ležečem položaju, tako da se niti sedeti ni dalo več. Med reklamami nisem vstal in šel po pivo ampak počakal da je vstal kdo drug in mi ga prinesel. Misel na peš odpravo do štacune na vogalu se mi je zdela bedna do nezavesti. In res, res, res čisto nič ne pretiravam, nekatere stvari sem celo malo omilil...
Uporabniški avatar
 agnesss
sidd napisal/-a:Jaz imam tudi nove copate, stare 1 mesec, s katerimi sem sploh začel tečt prvič v življenju. So nek model asics al kaj že. Pa so še kr zadovoljivi :) .

drugače pa podpis pa podpora tudi tule :wink:

lp

Ja, ne gre tekat v hoferjevih copatih (jaz imam ene za sprehode, sem jih kupila, ko sem nakupovala špecerijo :oops: ). In vsi copati so boljši od hoferjevih :wink: .

lpA

PS Slika saj veš za kaj
Uporabniški avatar
 Cipreska
:lol: hihi :lol: A dejansko obstajajo Hoferjevi copati? A so prov Hofer (lastna blagovna znamka pa to:)) a so Asic, ki jih prodaja Hofer? Svašta... nisem še bla v Hoferju v Slo... ampak da tut to obstaja...ne morem verjet :lol:
Uporabniški avatar
 agnesss
Cipreska napisal/-a::lol: hihi :lol: A dejansko obstajajo Hoferjevi copati? A so prov Hofer (lastna blagovna znamka pa to:)) a so Asic, ki jih prodaja Hofer? Svašta... nisem še bla v Hoferju v Slo... ampak da tut to obstaja...ne morem verjet :lol:

Jaz jim pravim, kar hoferjevi, čeprav so nekaj drugega. Saj na prvi pogled so kar ok (kot, da je videz glaven), ko pa jih sezuješ in obuješ ta prave... se pa začne nova zgodba :wink:
lpA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA