Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Marko
Zdravo :D

Prvič tekel po Lončariji. Organizacija odlična, razen dveh manjših napakic: na prvi okrepčevalnici zmanjkalo vode za nas bolj počasne, ter zavlečena podelitev medalj.
S svojim tekom kar zadovoljen, vročina ubijalska, vendar dovolj vode v cilju in ostalih okrepčevalnicah.
Drugo leto se vrnem, da izboljšam svoj rezultat :D
Kar nekaj forumovcev dobilo medalje :clap:

Lp, Marko :D

p.s. hvala Matjažu za objavo fotk in Mihu za slikanje
 usmiljeni_brat
Kar veliko sem pričakoval od tega teka, ampak kilometri zadnjih treh tednov so pustili posledice in rezultat je bil povprečen.
Organizacija je bila primerna, kakšnih hudih kiksov ni bilo, za pohvalit je izredno veliko število gledalcev. Graja gre izmeri proge, ki je natančna do 8 km, potem pa je bila oznaka za deveti kilometer že po 700 metrih. V resnici je proga dolga največ 9100 metrov.
Kaj pomenijo tele pomešane kategorije sredi tekmovanja v dolenjskem pokalu pa me skrbi. Prej sem spadal v kategorijo B, na tem teku so me premestili v nekakšno C1 katergorijo. Zmešnjava.
Uporabniški avatar
 Dolenjski pokal
Na nekatreih tekih imajo organizatorji svoje kategorije in po njih podeljuje medalje... Seveda se potem vse skupaj premesti v kategorije za Dolenjski pokal, zato da ne pride do zmede v točkovanju... Če kdorkoli misli, da je bilo kaj narobe, naj prism kontaktira g. Edvard Doljaka na 041-849-829... Da ne bo nepotrebne hude krvi ali pa zamere... :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA