Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Mirč,
ti kar vzami dodatno pijačo s seboj.Okrepčevalnice niso glih kaka bogatija glede na druge teke ECUja vendar se do Logarske da.
Izbiro med kozarcem in steklenico vode pač tukaj ne boš imel. Samo v kozarcih.

lp
Drago

P.S se vidimo na startu in kako rečemo.
Uporabniški avatar
 natasa
Ja lani je bilo zelo vroče in okrepčevalnice niso zadostovale( niti za 42 km), letos sem se odločila za celo progo na katero pa ne grem brez tekaškega pasu s štirimi deci bidoni.
Vremenska je zopet topla. :oops: :oops: :oops:

lp
Uporabniški avatar
 mirc1
ej dej mi povej kje si kupila tale pas za stiri bidone po deci
Uporabniški avatar
 natasa
V Giga sportu v Celju. Je znamke Adidas, cena pa cca 12 EUR(se ga pa kr težk dobi). Je super in kar je najbolj pomembno nič ne riba in ne moti.

lp
Uporabniški avatar
 GTA
Sam sem poizkusil že kar nekaj načinov za prenašanje tekočine na daljših tekih pa se mi tole najbolj obnese (ne skače, ne "cufa" majice, ne ovira pri teku):

http://www.fuelbelt.com/

...če kaj pomaga...

Aja, srečno vsem v Logarski, še posebno tistim na 75-ki!!!
Uporabniški avatar
 zlopi
GTA napisal/-a:Sam sem poizkusil že kar nekaj načinov za prenašanje tekočine na daljših tekih pa se mi tole najbolj obnese (ne skače, ne "cufa" majice, ne ovira pri teku):

...če kaj pomaga...

.. kako pa to naročiš, oziroma kje, ker mi na tej strani napiše da ni predvidena dostava za to področje :oops:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 jozet
EčO napisal/-a:Vredu! Če odmislim bolečine v desni mečni mišici :twisted:

A bo tud letos kakšno testiranje kot je blo lani? Dr. Žuran pa to?

Ne to leto žal ne bo testiranj. Bo pa naslednje leto in po besedah dr. Žurana bo vzorec okoli 200 tekačev.
Uporabniški avatar
 jozet
BIK napisal/-a:Kup vprašanj za 75km!
- kje v Celju je štart in kje se da parkirat avto
- ali je cesta do logarske odprta za ostali promet
- kdaj je organiziran prevoz nazaj v Celje
- ima kdo točnejši načrt proge

Vsem že vnaprej hvala za kakršenkoli odgovor

V Celju bo štart pred občino in najboljše je tudi parkirati za občino, saj je pred 6-to uro zjutraj parkirišče odprto in takrat ni potrebno plačevati parkirnine. Parkirnino potem pobirajo v dopoldanskem času. V samem mestu pa so postavljeni parkomati in tu se parkirnina plačuje, pa še redarji so zelo strogi. Za tiste, ki želijo večjo varnost za svoj avtomobil, pa je 300 metrov od starta parkirna hiša, na Ljubljanski cesti (nasproti policije), seveda je pa tu potrebno plačati parkirnino.

Cesta v Logarsko dolino ne bo zaprta. Zapora bo samo v Lučah ob Štartu in to za 15 minut.

Organiziran prevoz nazaj v Celje bo ob 19h. Do Luč bo peljal avtobus iz Logarske doline ob 16h. Po potrebi pa do Luč še večkrat, če bo veliko kandidatov. Ob 16-tih bo do Celja peljal kombi, saj je bilo lani ob tej uri samo 6 tekačev, ki so potovali v Celje, vsi ostali pa so izstopili v Lučah.

Natančnejši načrt proge ni narejen, poteka pa vseskozi ob reki Savinji, razen pri Mozirskem gaju se mimo Nazarij vije vzporedno z reko mimo Pobrežja in skozi kraj Meliše. Malo pred bencinsko črpalko v Ljubnem (na 47km) pa se priključi na glavno cesto in po njej poteka tek do Logarske doline. V pomoč so vam lahko še fotografije, kjer bodo na vsakih 5km postavljene table za 5km razdalje. http://www.moj-album.com/vstopnica/neg1csas6z/

Podatke mi je posredoval naš predsednik Odon, zato so tudi z rahlo zamudo objavljeni.
Nazadnje spremenil jozet, dne 22 Avg 2007, 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jozet
V ponedeljek je TV Celje snemala tiskovno konferenco o maratonu Celje - Logarska dolina, v hotelu Europa. Za vse, ki jih zanima bo oddaja na sporedu danes v sredo pri dogodkih ob 9:00, 18:30 in ob 22:15. Ponovitev bo še v petek v oddaji "Tretji polčas" ob 20:00.
Uporabniški avatar
 GTA
zlopi napisal/-a:
GTA napisal/-a:Sam sem poizkusil že kar nekaj načinov za prenašanje tekočine na daljših tekih pa se mi tole najbolj obnese (ne skače, ne "cufa" majice, ne ovira pri teku):

...če kaj pomaga...

.. kako pa to naročiš, oziroma kje, ker mi na tej strani napiše da ni predvidena dostava za to področje :oops:

Lp, zlopi

Težko rečem preko katere spl. strani sem naročil, ker je že kar nekaj časa od takrat. Odtipkal sem v google, izbral naugodnejšega prodajalca in naročil prek neta...
Uporabniški avatar
 zlopi
GTA napisal/-a:
zlopi napisal/-a:

...če kaj pomaga...

Lp, zlopi

Težko rečem preko katere spl. strani sem naročil, ker je že kar nekaj časa od takrat. Odtipkal sem v google, izbral naugodnejšega prodajalca in naročil prek neta...

Hvala

Lp, zlopi
 Winkl
mene pa zanima, če se bo kdo iz kranjskega konca odpravljal v Logarsko na 17 km in ima še kaj prostora v avtu...
Uporabniški avatar
 RoKo
Preseneča me, da je največ prijavljenih na najdaljši progi, najmanj pa na najkrajši.
Uporabniški avatar
 zlopi
RoKo napisal/-a:Preseneča me, da je največ prijavljenih na najdaljši progi, najmanj pa na najkrajši.

... ja tud jest grem oddelat cel tekaški šiht pa upam da ne bo preveč nadur :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 RoKo
zlopi napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Preseneča me, da je največ prijavljenih na najdaljši progi, najmanj pa na najkrajši.

... ja tud jest grem oddelat cel tekaški šiht pa upam da ne bo preveč nadur :wink:

Lp, zlopi

Z prevozom tja in nazaj + 17 km teka bo zneslo za en šiht. :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA