Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 BO-JAN
ZDRAVO :P :wink:

Malo pozno (računalniške težave :evil: ) pa vendar USPELO mi je, uspelo NAM je! Bravo vsem , bravo tekači bravo navijači, bravo fotografi bravo vreme ki se nas je usmililo.

Skratka izredna prireditev in doživetje ki ga ne pozabiš nikoli v življenju, hvala vsem za vzpodbudo, hrabrili ste me že od Primoža naprej im mi odpirali nove vidike in izzive h katerim se vsi vračamo :D :D .

ČESTITKE VSEM, TER ŠE NA MNOGE TEKE

LP Bojan 8)

"sm kr mau važn zdej kje Grintovc za mano" :wink:
 JJ1
Grintovec je zares nekaj posebnega. Ne vem točno, zakaj sem se ga lotil, ker sem drugače bolj roadrunner in mi je ena izmed ljubših prog Palmanova :lol:, včasih so mi na cestnih tekih že nadvozi odveč :P. A Grintovec je uspel in če bo vse po sreči, se drugo leto ponovno udeležim prireditve. Organizacija je bila odlična, navijači fantastični, vreme dobro... Po muhastem jutru se je vse dobro razpletlo, tudi željeni čas ni obrnil hrbta in sem se na vrh privlekel dobro minutko pod dvema urama :D . Ko nadvozi ne bodo več problem, bo pa tudi čas na Grintovec boljši :lol: !

Lp
 darcy
Po letu 1998 sem se le uspel udeležiti tega teka, čeprav je bilo tudi letos izgovorov, da se ga ne bi skoraj preveč.
Po dopustu je bila hribovsaka pripravljenost neznana, zato sem začel previdno in se držal kolone v kateri sem pristal. Vzpodbude na melišču in nato bučno navijanje na sedlu so dali zagon, tako da je proti vrhu kar letelo.
Čas malo slabši kot pred 9 leti, vendar mnogo boljši od pričakovanega.
Pohvale organizatorju, navijačem,vsem tekačem, pa tudi vremenu za lepo prireditev.

lp Dare
Uporabniški avatar
 bojanu
Če vas zanima, kako so šibali ta prvi proti cilju, si oglejte tale filmček
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo! :laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Moram rečti da ste bili fenomenalni :wink: .
Ko ste vi tekli na Grintovec pa smo se mi vzpenjali na Gran Paradiso in sem seveda pomislil na vse vaše muke in ne muke :wink: .
Tale Norvežan pa ti da misliti da se da letom narediti veliko če človek le ima voljo.
Bravo TF!
ČAO!
Uporabniški avatar
 iverson
Norvežan je pa razturu, mimo je pritekel tako svež, kot bi začel na sedlu.
Uporabniški avatar
 Cowboy
bravo simon!!!!! Slika Slika
Uporabniški avatar
 husein
Da ne bom odpiral nove teme.
Na teku smo dobili majčke in ko sem jo danes pomeril, ugotovim, da mi je prevelika. Je velikosti M, nova. Je kdo dobil S in bi jo menjal za večjo?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA