Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezk
Najlepši tek v Sloveniji!

Letos sem bil na tem teku tretjič zapored in vsakič je super. Lepota narave, ..., tudi vreme je vsako leto idelano za tek (ne prevroče). Po teku najbolj paše še kopanje v jezeru in sladoled pri mostu, kateri je zagotovo eden najboljših.

Zadovoljen sem bil, da se nas je toliko zbralo, saj je ta termin za Bohinj že tradicionalen in je bil letošnji blejski tek na isti termin res vsiljen.

Proga je bila zadnja tri leta povsem enaka, le čez leseno ogrado v Ukancu ni bilo treba (še dobro, ker je bila povsem namočena in spolzka).

S svojim tekom sem zadovoljen, kljub temu da sem vsako leto kakšne pol minute počasnejši. Doma sem pred tekom svojima hčerkama v hecu napovedal, da bom letos 17., kar bi bilo logično nadaljevanje predhodnih uvrstitev. No zgrešil sem le za eno mesto (in to brez špekulacij). Sicer pa sem bil po lanskem padcu v gozdu letos previdnejši in sem imel stalno varnostno razdaljo, da me ni zopet presenetila kakšna korenina.

Vsaka čast kolegu v modri majici (žal ne vem imena), ki je takoj po štartu padel in tek nadaljeval ves potolčen in krvav. To samo govori, kako zagnani in trmasti smo.

Se vidimo prihodnje leto!

Lep pozdrav vsem zagnancem!
Uporabniški avatar
 bla_k
Jaz sem se po meni nerazumljivem odlašanju teka udeležil prvič (verjetno so bila v prejšnjih letih v igri dopusti). Sem pa zelo zadovoljen s svojim tekom (za spremembo sem užival v okolici in zavestno pogledoval naokoli, kar med tekmami ponavadi ne počnem pogosto - no v času korenin, blata in skal, na kar je prijazno opozarjal tudi organizator, sem se pa le zagledal v ...blatne noge sotekmovalke :oops: ), kot tudi z organizacijo (parkiranje, ambient pod skalco, tudi hrana, sadje v cilju...) Tek, na katerega definitivno še pridem!

lp, bla_k
 AinE
Tretjič sem bila na tem teku in mislim, da so letos Bohinci presegli Poletovce. Prijave se je dalo hitro urediti, parkiranje je bilo super urejeno, na trasi je bilo več oznak in opozoril, na cilju pa veliko sadja in predvsem zelenjave - pečene paprike so dišale že pred štartom.

Imem le eno "skromno" željo: bi mogoče drugo leto nežnejšemu spolu namenili telirane majčke?! :oops:

No, četudi jih ne bo, pridem naslednje leto spet, če bo le mogoče.

Lp E.
Uporabniški avatar
 iverson
Prvo se nisem imel namena udeležiti teka, vendar mi je kolega na mobisux-u (včlanjen je tudi tukaj) povedal da gre tudi in da bi se lahko spoznali tudi osebno, saj smo že kar nekaj predebatirala na temo tek, na sux-u pa s tem nastala kar dobra tema, ki je zelo dobro brana :D .

No tek pa je poglavje zase, saj je bil enkraten in bi mi bilo kar žal če nebi šel. Tek po gozdu, blatu, asfaltu se pravi vse namešano in prečudovita okolica so dale teku poseben pečat. Čeprav so mi ponagajale noge, nisem si mislil da se mi bo tisto tekanje po Šenturški gori drugi dan tako poznalo, sem vseeno dosegel zame dober rezultat. Organizacija bila uredu, všeč pa mi je bilo to da je bilo na razpolago veliko sadja po koncu pa tudi zelenjave.

Upam samo še da se bomo naslednič dobili, tako kot se bomo zmenili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA