Moderator: Vlajko
Cveto napisal/-a:Po kateri smeri pa sta šle vidve gor?Midve sva šli gor in dol po isti smeri. Do Ghosfan Sara iz Reyneh. Prespali na Ghosfan Sara, naslednji dan do Shelter ll. Po poti naju je zajela snežna nevihta, tako je postal vzpon zimski... (Še na Ghosfan Sara so nama razlagali, da ni do vrha, razen nekaj zaplat, nič snega. Po obutvi, ki so jo imeli bi jim to verjela!) Naslednji dan na vrh in do Ghosfan Sara ter naprej dol v Polur.
Cveto napisal/-a:Mene Iran še vedno mika, zato se bom tja vrnil slej ko prej, pa še na kak drug vrh obvezno!Mene so njihove gore sicer navdušile, a se v ženski navezi, zaradi kulturnih razlik, tja ne bi vračala...
Gora je tam dol v nekdanji Perziji še malo morje, tko da...
Sebi napisal/-a:Aja, jaz pa sem blazno ponosna - sama nase kakopak- , da grem z Aljo na BAT!
športnik napisal/-a:Me pa zanima, koliko je kaj snega in na kateri višini se začne?Snega je zelo malo. Ko sva se peljali iz Teherana, imava fotke z golim vrhom. Ko sva se vračali, je bil pa bel... Snežna nevihta naju je ujela nekje na 3900 m, naslednji dan proti vrhu je bilo od 10 do 15 cm snega, razen, kjer ga je napihalo v kupe... Dereze in cepin sva nesli le na sprehod in jih ni bilo treba uporabiti.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA