Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Uporabniški avatar
 lenči
Se sprašujem, če kaj darilnih vrečk za nagrade tudi vzamem s sabo :?: .
Vreme :idea: :?:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a:Katrca ( brez dekice in knjigice, ker moram tečt 6 ur, da bom dobila Lenčine denarne dobitke, pa če asfalt grizem )

:juhuhu:

Sicer pa v avtu za dekico in knjigico ne bi bilo prostora!

:wink:

Dekleta, moj avtomobilček ima velik prtljažnik :wink: :lol: . Saj sem povedala, da moje nagradice ne zavzamejo veliko prostora no :lol: :wink: .
Katrca, pa ne asfalta grist, saj bodo palačinke no :wink: :lol: .

Mislim, da se je pravkar javila naša voznica, a ne :?:

A že veš boš imela kopilota?

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Se sprašujem, če kaj darilnih vrečk za nagrade tudi vzamem s sabo :?: .

Darilnih ni potrebno kopuvat, reklamne pa lahko prineseš, če jih zastonj dobiš ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:
lenči napisal/-a:Se sprašujem, če kaj darilnih vrečk za nagrade tudi vzamem s sabo :?: .

Darilnih ni potrebno kopuvat, reklamne pa lahko prineseš, če jih zastonj dobiš ;)

Super, vzamem nekaj reklamnih darilnih (seveda so zastonj, mi smo Savinjčani, saj veš :wink: :lol: )
Uporabniški avatar
 lenči
Vremenske napovedi kažejo, da bo v soboto čez dan na Sladkih6 brez dežja. Zdaj pa na drevo in v jok :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Vremenske napovedi kažejo, da bo v soboto čez dan na Sladkih6 brez dežja. Zdaj pa na drevo in v jok :wink: :lol:

A ste mogoče pričakovali kaj drugega??? :--
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:
lenči napisal/-a:Vremenske napovedi kažejo, da bo v soboto čez dan na Sladkih6 brez dežja. Zdaj pa na drevo in v jok :wink: :lol:

A ste mogoče pričakovali kaj drugega??? :--

Eni so se bali dežja :wink: .
Uporabniški avatar
 Vreme
Ker je do starta še samo dober dan sem vam dolžan še nekaj splošnih informacij!

Na štartno ciljnem prostoru vas bomo pričakovali od 9. ure dalje. Pri prijavi boste dobili štartno številko in majico Sladkih6. Štartno številko si morate pripeti spredaj na vidno mesto, ker vam bodo sodniki le tako lahko tudi šteli kroge. Za preoblačenje in druge potrebe bodo od te ure dalje pripravljene tudi garderobe s pripadajočimi wc -ji in tuši.

Na štartno ciljnem prostoru bodo pripravljene tudi mize. Eno mizo bomo potrebovali za napitke in morebitno pecivo, ki ga boste prinesli zraven (lani se je miza kar šibila od dobrot :D ) , ostale mize pa bodo na razpolago za vaše hladilne torbe, škatle ali pač kar boste imeli zraven za svoje potrebe med tekom.

Vsi, ki ste se prijavili za sodnike, se javite pri sodniški mizi, kjer se boste dogovorili za vaš čas sojenja, pravila in kako soditi. V prvi uri bosta zaradi številnih tekmovalcev sodili dve ekipi, ki pa sta že določeni.

Tako kot lani bomo s krogom za ogrevanje začeli ob 9:45. Krog za ogrevanje ne šteje v tekmo in ni obvezen za vse tekmovalce, je pa zaželeno, da se ga udeležite. Namen kroga za ogrevanje je v spoznavanju proge, označbe na progi pa bodo talne. Rampe pri garažah letos ne bo, tako da nam bo vsaj malo prihranjeno dvigovanje nog pri pločnikih. Pločnikov pa se v celoti ni moč izogniti, kar bomo čutili nekateri seveda proti koncu teka. Tekli bomo v v nasprotni smeri kot lani, predvsem zaradi lažjega dela sodnikov.

Proga za promet ne bo zaprta. Zato tudi za nas veljajo cestno prometni predpisi. Naprošam vas, da bodite posebno pazljivi pri križanju pločnikov in prometne ceste, ter da najprej pomislite na svojo varnost, šele na to na svoj rezultat.

Med tekom lahko ob vsakem času začasno ali popolnoma prenehate s tekom, edini pogoj je, da s tekom končate za štartno ciljno črto, le tako vam bodo sodniki priznali pretečen ali prehojen krog.

S tekom bomo končali natančno po šestih urah, edino merilo za to je sodniška ura. Z zadnjim krogom lahko pričnete teči tik pred iztekom časa, kar praktično pomeni, da je proga odprta še do 05:59:59 od pričetka teka, po tem času ni več moči pričeti teči z novim krogom.

Po končanju teka bomo z analizo opravili kar v šolski jedilnici na štartno ciljnem prostoru. Povabljeni ste seveda vsi sodelujoči, sodniki in spremljevalci. Na analizi bomo razglasili rezultate, pripravljeno bomo imeli malico, pa tudi za kakšno pivo in brezalkoholno pijačo bo poskrbljeno. Na žrebanje nagrad naših sponzorjev pa tudi ne smemo pozabiti.

Na kocu pa naj še napišem, da ste z letošnjimi prijavami prekosili moje meje. Sam sem namreč po tihem razmišljal o 50 prijavljenih, kar naj bi bila zgornja meja, pa kot vidite ni ravno ostalo pri tem. Praktično boste vsi, ki ste se prijavili, tudi sodeloval na prireditvi. To pomeni, da bo to obenem tudi preizkušnja tako za nas prireditelje, sodnike in ne nazadnje tudi za vas sodelujoče tekače. Letošnji tek nam bo torej dal tudi odgovore za naslednja leta, tako pri številu prijavljenih tekačev, kot pri organizaciji sojenja oz. štetja.

In na kocu naj vam še zaželim veliko tekaških užitkov, da uresničite svoje zadane cilje, predvsem pa vam želim sladke km v prijetni družbi. :TF)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
čE SE PRAV SPOMNIM, SMO IMELI LANI SPREDAJ IN ZADAJ ŠTEVILKO,
da si lahko vedel, kdo te je ... ali koga boš ...
posledično pa se je tudi več klepetalo :argue:
se že veselim spoznati par novih obrazov na že znana imena :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Na, pa me je ujel ... Prehlad. :evil: Kar seveda ne pomeni, da ne pridem!
Vprašanje pa je, koliko bo haska ... :roll: No, v skrajnem primeru boste imeli še eno preštevalko krogov. :idea:
Uporabniški avatar
 Vreme
Z* napisal/-a:Na, pa me je ujel ... Prehlad. :evil: Kar seveda ne pomeni, da ne pridem!
Vprašanje pa je, koliko bo haska ... :roll: No, v skrajnem primeru boste imeli še eno preštevalko krogov. :idea:

Lekadole, vroče čajčke, ameriški slamnik in še kaj podobnega, pa bo jutri čisto drugače. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme, kaj si gledal, kaj jemljem :?: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Vreme, kaj si gledal, kaj jemljem :?: :lol: :wink:

Ja ja vreme je vedno nad tabo :D
Uporabniški avatar
 Z*
Vreme napisal/-a:Lekadole, vroče čajčke, ameriški slamnik in še kaj podobnega, pa bo jutri čisto drugače. :D

Delam na tem, delam na tem, smrk. :wink: Slamnik tudi imam, a ga ne nosim, zdaj ko ni sonca. :wink: Čokolada je tudi zdravilo, ne?! :idea:
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:
lenči napisal/-a:Vreme, kaj si gledal, kaj jemljem :?: :lol: :wink:

Ja ja vreme je vedno nad tabo :D

Uh, zdaj sta pa že dva :wink: :lol: , ki skrbita zame :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13