prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
Sebi napisal/-a: ... je Inot tekel z mano... He he he :oops:

Inot @ tudi edini ve, kako je v resnici zgledal ta èetrtek.

@ tek v snegu pa bi lahko kaj veè napisal za tale Duh. Kaj gori boš štartal :?:

Cuj mislim da je skoda porabljati energijo za vzpon na Duh ker imam gor eno krasno trraso nad katero bos sigureno navdusen.

Tako da je boljse ce se gor dobimo.
Jaz bom sicer startal s kolesom spodaj ampak zelo zgodaj zjutraj ker bom se pofotkal eden predel Drave.
Ampak tek pa bi izvedel popolnoma zgoraj z ostalimi.

Ce smo gor do 08.30 lahko izvedemo dokaj ugodno turo cca. 20km ki ima tudi lepe razglede na Avstrijsko in SLO stran.

Pa se gor imammo fajn izhodisce za preoblect in tudi za posedet po teku za urgentno regeneracijo ( heheh vit B ).
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Hojla,

Gnes vec ne bo cajta za tekaskiforum.net.
NA ZS ti bom pustil mojo mobilno pa javi ce bi kdo od vas prisel na jutrisnji trening po grebenskih poteh nad Dravsko dolino ob meji.

Predlagam da se ob 8h dobimo zgoraj, ce pa bi kdo sel tudi gor s kolesom iz Selnice ali pa administrativne Koroško-Štajerske meje pa se mi lahko pridruzi. Edino osebno izkaznico velja imeti zraven. Pa kaksen bidoncek za vodo za pasom. Ce ni pasa pa kaksna dva bidona lahko tudi jaz dam v svojo obpasno torbo. Na cilju pa jasno moji rundi za regeneracijo.
Uporabniški avatar
 areh
Oj, jaz sem pa končal z "pripravami" na morju. Skoraj vsak dan sem tekel po spodnjem ali pa zgornjem Kamenjaku-z mislimi na četrtek. No dans pa zvem, da grem jutri šihtno v A do četrtka :roll: .J..i ga. Nič ne morn.Razn, da potrpežljivo čakam do naslednjega četrtka. Nič niste detaljno napisal kak je blo...
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Areh, mislim da smo vsi malo zatajili.
Vsaj zase vem, da sem...
Višja sila pač...
Sem en pomemben datum spregledal.
Uporabniški avatar
 markor
ZdravkoC napisal/-a:
markor napisal/-a:Ja, bi se priporočal za "info" - tudi sam sem jo opazil na karti, kaj več pa zaenkrat še ne.. :wink:

Ni bilo tako lahko, kot sem pričakoval.
:arrow: Prvič sva šla z ženo na športno popoldne in sva izbrala napačen odcep iz Črete levo preko potoka. Čez gozd sva se dvignila nad Radizel in domov.
:arrow: Drugič kreneva z MiroR-jem na raziskovalno pot. Po karti sem vedel, da je pravi odcep točno 1200 m naprej od mostička pri Slivniškem gradu. Zadeneva pravo pot (Garmin). Ko sva prispela do trojnega odcepa sva malce preveč desno odlutala, a na koncu levo naravnost čez gozd najdeva pravo pot. To je namreč tisti del, ko se na karti pot konča.
:arrow: Naslednjič kreneva v trojnem križišču takoj levo po desnem grebenu ob poti. Ni bilo najboljše.
:arrow: Danes sva šla po stari trasi do jase pred Šestdobami in potem dol na iskano pot. Stvar se je lepo iztekla, a še ni čisto kristalna.
:arrow: Pot je dolga ca 9,5 km s ca 530 m nmv.
:arrow: Preveri :wink:

:arrow: Zdravo!

:arrow: No, tole "variantico" iz Črete v Šajsdobe - sem preveril!

:arrow: Ej, ful lepa gozdna cesta, ki se zlagoma vzpenja (he, še laufal sem - no, jasno, razen zadnjih n×100m...)

:arrow: In, s pomočjo tvojega opisa, ZdravkoC, tudi ni bilo "dvomov" - beri: iz asfalta "pri nojih", na koncu ceste (potoček..) pa (skrajno) desno , se celo malo spustiš, iza 300 stopinjskega ovinka pa "ful gasa" nazaj v hrib, pa po (globoki!) vlaki direkt "na plano"... mimo začudenih krav... in že si pri samotni hišici/štali na vrhu pukla...

:arrow: ker sem imel za sabo že dva "leteča cilja" (Križna, Polana) sem "mirno" ubral levo v gozd pa dol.. Do doma mi je zneslo "lepih" 21km... :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: ... mi je zneslo "lepih" 21km... :wink:

Bravo, pripopaj karto :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Kaj dogaja v četrtek?
lpA
Uporabniški avatar
 markor
ZdravkoC napisal/-a:

Akhmm, si mislil tole, tole ali tole :?:
:wink:

Areh - a v čet nebo dež - kot vsak dan??
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: Akhmm, si mislil tole ... a v čet nebo dež - kot vsak dan??

Ta karta je OK. Če bi šel čez Fram, bi bilo kakšnih par km zraven.
Uporabniški avatar
 areh
markor napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Akhmm, si mislil tole, tole ali tole :?:
:wink:

Areh - a v čet nebo dež - kot vsak dan??

Aja, sprešujem, če ne bo deža seveda..
lpA
Uporabniški avatar
 areh
Qrc, pa sn sam šou. :?
lPA
Uporabniški avatar
 markor
Areh, jaz tudi..
Sem trenutno - praktično pred odhodom - v zelo "razsutem stanju" - in nič nisem hotel obljubljat ali kao organizirat - pa itak sem že zadnjič "drukal" za naš skupinski tek pa sem pol zaj*.
Skratka, ko pridem nazaj,...:wink:
Lp!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kak je zdaj, Bistriško-Raèka-Hoèka pisarna?

Ste za jutri, da izvozite kaj PodPohorskih tekašk moèi na mejo
na ugašajoèo Schnegensko mejo?

Jaz bi malo progo od zadnjiè podaljšal.
In sicer tam kjer smo zadnjiè pri mejnem prehodu zavili na levo v Kaplo bi sli malo naprej v AUT in potem pri eni slovenski kmetiji spust do jezera in potem od jezera gor v Kaplo in potem klasika nazaj!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tek_v_snegu napisal/-a:Kak je zdaj, Bistriško-Račka-Hočka pisarna?
Ste za jutri, da izvozite kaj PodPohorskih tekašk moči na mejo
na ugašajočo Schnegensko mejo? ...

Ideja je odlična, in vendar grem jaz jutri v Körmend (Madžarska) zaradi CERR CUP-a
Fajn laufajte
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:Kak je zdaj, Bistriško-Raèka-Hoèka pisarna?
Ste za jutri, da izvozite kaj PodPohorskih tekašk moèi na mejo
na ugašajoèo Schnegensko mejo? ...

Ideja je odlièna, in vendar grem jaz jutri v Körmend (Madžarska) zaradi CERR CUP-a
Fajn laufajte

Ja dobro se odreži.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA