prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Veseli me, če je bilo berljivo in ne jemljete tega kot smetenje :lol: .
Se vam poskusim pridružiti na kakšni tekmi, če ne boste zame prestavili teh treningov :lol: .

Bobr Lm 21km, pa še kdaj. Hvala za pojasnilo, ciclosport pač ni ekg natančna ura, višinomer pokaže tudi vsaj 2 m napake. Sploh pa se uri zmeša, kadar imam prazne baterije. Tokrat se mi je zdelo nekako verjetno, ker smo bili že v osnovi hitri, sam sem pa še pretiraval.
Polar, pa napačen prikaz :shock: . Ne bi si mislil.
Uporabniški avatar
 bobr
Da ne pozabite, danes je K-Rožnik na sporedu :twisted:.
BoBr je pregnal prehlad in že čist divjo letam okol :wink:.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest sem pa dons še čist pohojen zarad nedeljskega treninga...(tko da bom eno solo zelo izi udaru... :wink: )
Uporabniški avatar
 Wega
Bo šlo nad 6? Potem se priporočam za družbo... :)
Uporabniški avatar
 dannae
planiram prihod in ponovno testiranje novih (ta stare so čist svinjske :roll: ) superg. žulj na loku stopala je očitno saniran.. 8)
ali so lučke že obvezen del opreme, al lahko pridem še s sončnimi očali?

pozdravček
d
 luzr
dannae napisal/-a:
ali so lučke že obvezen del opreme, al lahko pridem še s sončnimi očali

Eh zavidam vam skupinski tek...
Luči ne bodo nujne, je pa od tričetrtnasedem pričakovati mrak. Mislim, da boste preživeli. :)
Uporabniški avatar
 dannae
luzr napisal/-a:Mislim, da boste preživeli. :)

luzr, pa kaj imaš ti to za ene neodložljive zadevšne ravno, ko mamo krožnik pa golado? te bom pogrešala, pa predvsem tvojo dobro voljo, napolitanke in spise...

upam, da vseeno kdaj priletiš!
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Smo preživeli tudi mi tazadnji bilo je super na koncu pa čokoladni bomboni Hvala Boru.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ni kej bilo je super . Hitro so pa hitri ni kej kwa. No hribčki so me zdelali a so bili fantje vseeno kolegijonalni in me pustili pred seboj da sem držala svoj tempo. Bomboni so bili sanjski. Bor ti si car. No da vam povem da jih je za prihodnjič ostala cela vrsta in še malo.
Drug torek jih bomo zopet jedli.
:laola :TF) :laola
Uporabniški avatar
 milkec
Bilo je povsem v redu! Če pa Boru uspe tisto vrstico prišparati do naslednjega torka (ampak mora biti ista!!!) dam pa še jaz za eno!
Uporabniški avatar
 Bor
he he.......itak, da bojo ostal v sportbilimobilu.....
Uporabniški avatar
 tini
Spet izvrstno.
Sicer sem imel noge se malo tezke od nedeljskega dolgega gorskega teka, a je vseeno kar slo. :) Punce so nam narekovale tempo - dannae nam je demonstrirala performance, s katerim se pobira kolajne :wink: .

Ehh, kje so tiste zen golade ? :)

Uzivajte, se vidimo naslednji torek - takrat verjetno ze z luckami (pa posledicno malo bolj na izi)
Uporabniški avatar
 bobr
Lušno je bilo na štartu videt 14 rekreativnih duš. Proti cilju že pošteno zatemni in bodo res kmalu potrebne lučke.
Borova cukerdoza v "podrtem" cilju pa itak seka :P. Ostali se lahko pridružite z podobno gesto v prihodnjih tekih.

Se vidimo naslednjič.
 luzr
Kadar ni mene se sladkate z bomboni; čokoladni, srk, srk, požiram sline. Ne bi vam ostala cela vrstica, če bi ne gnil v predavalnici in vas pogrešal. Zato vam bom čez mnogo let morda lahko podpisal statični izračun. Do takrat bom sanjal o gradovih v oblakih in fušal v peskovniku s kanglico in lopatko.

Dannae, radovednica, si zadovoljna? Če tvoj košarkaš to bere,
te bom pogrešala
, se mi ne piše dobro. Če bo kak tek izven teh terminov se vidimo.

Kaj pa čas teka, vsaj na minuto približno????
Uporabniški avatar
 Wega
Ta zadnji smo bili v cilju v 64. minuti.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA