Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:haha bowling mamo tud v Zagorju,pa žirafe tud ;)

Mene tale tek v nedeljo fuuuulll mika :D , ki se menite...
Samo imam en izpit naslednji teden, pa ne vem kako bom ta teden napredovala z učenjem :roll:

je vmes treba mal pavze nardit ane ;)
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:haha bowling mamo tud v Zagorju,pa žirafe tud ;)

Mene tale tek v nedeljo fuuuulll mika :D , ki se menite...
Samo imam en izpit naslednji teden, pa ne vem kako bom ta teden napredovala z učenjem :roll:

Če veš, da se boš v nedeljo relaksirala, bo še učenje šlo lažje od možgančkov :lol: . Vreme pa pravijo da bo lepo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ...

Evo me IRA is back :twisted:

No takolele ... na kratko, moji novoletni plani se niso čisto obnesli ... sem petiravala? Ne vem? Sem se skurila? Ne vem!
Sem se morala le spočit? Verejtno ... :twisted:

... in cilji??? Že niso bili tisti pravi, srčni! :wink:

Pa sedaj je vseeno, minilo je. Rita je kar vredi in jaz že veselo tečem in se imam fino!

Par dni nazaj pa sem pod kolena dobila kost ... kost, ki sta mi jo vrgla lonely in bernarda.
Lago di Garda, The Maraton, tisti čisto tapravi ... tazaresni (detajle si lahko preberete tukaj: http://www.ednevnik.si/entry.php?w=IRA&e_id=90495)

Skratka ...
Čaka me The Maraton, 27. septembra 2009 - Lago di Garda!

Priprave so se že začele.
Program imam že sestavljen za naslednjih 31 tednov in sicer po Galloway-u.
Potrebujem nek okvir, neko rdečo nit, prilagajanje, improvizacija, kompromisi pa so pač del vsakdanjika in tudi tukaj bodo ... na to računam!

Tukaj v to temo, se bom redno javljala ... poročala o uspehih, poročala o slabih dneh, se veselila - ko mi bo šlo in bentila, ko mi ne bo ...

Vesela bom vsakega nasveta, vesela vsake vaše izkušnje in vesela vsake družbe.

Tekaški plan je namreč sestavljen tako, da vključuje kar veliko daljših treningov, na katerih pa je družba še posebej zaželena!

Skratka ...
Vabljeni in dobrodošli vsi, da s svojimi nasveti in veseljem pomagate meni na poti do nove zmage!!

Lep deževen dan še naprej :twisted:
Uporabniški avatar
 Cormi
Vau Ira! Eto, jaz se ti že javljam za družbo na kakšnem dolgem teku :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
saj veš da si vedno vabljena da se mi pridružiš ;)
Uporabniški avatar
 Hojca
Ohoho, tole pa je odločitev. Faca si 8)

Ja, na kakšen tja do 20km dolg tek bi šla tud jaz prav rada s tabo :D . No, na klančke pa itak. :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Super malena!

Me veseli, da si začela "lizati kost", katero smo ti vrgli.Ne bo ti vedno lahko, kar nekaj volje in truda boš morala vložiti v vse to, ampak CILJ imaš zastavljen. Kadar ti bo težko, se ti ne bo ljubilo niti vstati s stola, sovražila boš teniske, vendno pomisli na svoj CILJ in na tiste, ki te bodo na drugi strani čakali (tvoji najdražji), ko ga boš dosegla.

DAJMO IRA, GOR GOR PO LESTVICI - MARATONKE POLŽKI :juhuhu: :juhuhu: :clap:

P.S. Škoda, da sem tako daleč, z veseljem, bi se ti pridružila na dolgi turi.Sicer pa imaš okoli sebe super tekaško družbo, tako, da ti bo čas hitro minil.

Lp. :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
Mi je rekel lonely, da si se odločila po nagovarjanju in opažam, da te je FULLLL prijelo.

Kadarkoli hočeš na Obali. :arrow: s katerimkoli članom skupine.

In ne samo dolgi teki, tudi kakšne druge vaje...
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo IRA! :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala vsem za vzpodbudo in ponudbo za skupni tek, bom vse izkoristila :twisted:

Arbo, na obali bom čez velikonočne praznike!
Pristanem na vse kar mi boste "naštimali" pa magari če bom žabico skakala :lol:

Glede tega, da me je pa FULL prijelo ...
Se vidi, da me še ne poznaš dobro ... kar vprašaj TF, ni ga junaka, ki nebi vedel kdo najbolj srčno in navdušeno odšteva dneve 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Jupi, pa ne bom več edina polžja usmuknjenka :bum: , dobivam družbo :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 lonely
Vidim da si trdno odločena za tole http://www.lakegardamarathon.com/

Jeff Galloway je naredil začetnikom "prijazen" program priprav za prvi maraton in tega se drži http://www.jeffgalloway.com/training/marathon.html
Maraton tečeš na koncu 30-ega tedna, do takrat pa imaš 25 tednov, tako da ti priporočam da začneš od 5-ega tedna......POZOR mesec dni pred maratonom je na vrsti -maraton- oziroma psihološka deblokada razdalje 42.2km.Ta dan je priporočljivo premagati to razdaljo (tek,hoja,klepet,slikanje..........) čas ni pomemben in je lahko dosti višji kot npr.pričakovan čas na uradni tekmi.

Privoščim ti veliko užitka na pripravah in please brez pretiravanja..........občutki po 15-i uri,27.09.2009 pa bodo -zmagovalni-.......letošnja -zmagovalca-@lenči in @stena ti lahko to potrdita.
 spela*
Pogumna odločitev, Ira! Bom navijala. :laola

Dolgi teki po PST pa tudi pridejo v poštev. :wink:

(A si že izračunala, kolikokrat greš še spat? :lol: )
Nazadnje spremenil spela*, dne 02 Apr 2009, 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
lonely jaz sem si izbrala njegov plan " maraton pod štirimi urami" :lol: :lol: :lol:

Pa ne, da bi si želela res pretečt maraton pod štirimi urami, samo nekako bolj zabaven mi je bil, ker se delajo zraven tehnike tudi teki v hrib in intervali.

Načeloma je kar zelo podoben temu začetnemu, samo, da je z dodatkom intervalov in hriba v zadnji polovici treningov.
Pa ob koncu je ogromno dolgih tekov, ki jih bom po potrebi pač priredila ... recimo ne bom tekla vsak drugi teden tako dolge teke ... ampak kaj krajše pa potem en zares dolg pa spet malo krajše!

Glede pretiravanja pa ...
Se bom potrudila, da ne bom pretiravala ... če se vam bo zdelo pa me opozorite ... se mi rado zgodi, ko padem notri 8) :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ooooopa !!!!! to pa je odločitev!!!!!

ja, deklica draga, kaj čem ti rečt drugega, kot to, da si srčno želim, da ti uspe :!:

saj veš, da ti bo, a ne :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA