Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
LoniM napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Ja moram rečti da bo tudi BROOKS kmalu imel kiklco za v prosti prodaji pri nas.Moram rečti da je pa kar prijetnega izgleda in lepih barvnih kombinacij.
ČAO!

Maš prav, res so dobre. Mi ni dalo mira, sem morala poiskat. Ti, ti, ti, vržeš kost, linka pa ne daš zraven :lol: :lol:

http://www.brooksrunning.com/prod.php?p=WM645&k=26491
http://www.brooksrunning.com/prod.php?p=WM845&k=26491
http://www.brooksrunning.com/prod.php?p=WM802&k=26491

:lol: :lol: :lol: :lol: Hja moram najprej dati mal mesa pol se pa počasi do kosti pride :wink: .Mislim, da se grize seveda.Saj se razumemo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ero
hoj dekleta

najprej dve opravičili:

1. razpis za naročanje sem obljubil za ponedeljek, danes pa je že četrtek :oops:

2. zdajle nimam časa za lepo oblikovan razpis, nočem pa čakati še en dan - zato objavljam v prosti obliki razpis tule, kasneje pa ga objavim še v lastni temi.

hvala za potrpežljivost :)

============ RAZPIS ZA NAROČANJE tf KIKLC ============

1. naročamo tole :arrow:

2. način naročila

na emajl oprema@tekaskiforum.net sporočite naslednje podatke:

svoje ime, priimek, telefon, naslov (če želite dobavo po pošti) in seveda, kaj naročate - količina, barva, velikost

možne barve so: Orange Pop (oranžna), Cobalt Blue (modra), Flash (rdeča)
možne velikosti so: XS do XL

3. rok za naročila - petek, 5. september do 12. ure

4. način prevzema in plačila - osebno ali po povzetju

5. cena za eno kiklco je 30 EUR, strošek pošiljanja je 3 EUR - cifri vsebujeta DDV

6. rok dostave - tri tedne od zaključka naročil - potrudil se bom, da bo krajši!

sem kaj pozabil?

veselo naročanje :)
Uporabniški avatar
 Sebi
Iz lastnih izkušenj: ne kupujte takšnih, ki nimajo spodaj pajkic! Gate so zanič - vsaj za tiste, ki "nimamo placa med stegni".
Jaz sem od včerajšnjega teka s kiklco brez pajkic čisto "ožuljena"... :oops:
 šibica
Živjo! Jaz bi pa rada vedela približno dolžino recimo M številke, oziroma če je vsaj tako dolga kot pajkice, tiste malo nad kolenom!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
napis pod slikco v oglasu: "idealna za tenis in hokej" :P :P :P

da nas Ero ne bi rad speljal v druge vode? :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Kiklca s pajkicami je zakon :wink: . Sicer sem pa jaz tudi sedaj naročila atletsko, ne prav tekaško, pa je tudi čist OK.
Uporabniški avatar
 ero
metkamarjetka napisal/-a:napis pod slikco v oglasu: "idealna za tenis in hokej" :P :P :P

da nas Ero ne bi rad speljal v druge vode? :wink:

:) do zdaj so se krila upoabljala v hokeju na travi in seveda tenisu. zato tako piše.

OK, počakajte malo. bom poskusil dobiti kak kos v roke, prav? kiklce, da se razumemo ;)
Uporabniški avatar
 maca
Ako se boš razpital, Ero, vprašaj še:
- ali so pod kiklco pajkice ali kratke hlačke,
- ali ima žepke ob strani (teniška ima žepke za žogice, ni najbolj fajn za tek),
- ali so žepki na zunanji strani ali pod kiklco,
- ali je material dry fit,
- ker so številke različne - rabimo mere/obseg pasu-bokov zaradi velikosti XS-S-M-L-XL-XXL.... (jaz mam teniško v S, ki mi je malo komot, in tekaško v XS, ki mi je ulita)

Ali bodo kiklce imele napise TF?
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol:
:roll: kaj so eni zahtevni. Ero si je s to "modno muho" nakopal veliko dela.
Uporabniški avatar
 niki
Laufer napisal/-a::lol:
:roll: kaj so eni zahtevni. Ero si je s to "modno muho" nakopal veliko dela.

ne, samo vemo kaj hočemo :lol: :lol:

Drugače se pa tudi jaz že ogrevam za tole kiklco, samo rada bi še prej kakšno v živo vidla :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA