Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Joj, pa tako fajn je bilo lani, letos pa ne bo zneslo, družinske zadeve v obliki rojstnodnevne fešte.
Uporabniški avatar
 tae
muc napisal/-a:Verjeten pridem navijat! :wink:

Muc, a ni sladko zmagati na domačem terenu?

Kljub temu, da je zadeva blizu, tu še nisem bil. Tu imava uradni prvi letošnji interni obračun z Obivankenobijem na 3 kroge. Dejstvo je, da je on letos na krajših razdaljah hud, jaz pa še vedno lovim lansko formo, do katere mi še dosti manjka.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:
muc napisal/-a:Verjeten pridem navijat! :wink:

Muc, a ni sladko zmagati na domačem terenu?

Kljub temu, da je zadeva blizu, tu še nisem bil. Tu imava uradni prvi letošnji interni obračun z Obivankenobijem na 3 kroge. Dejstvo je, da je on letos na krajših razdaljah hud, jaz pa še vedno lovim lansko formo, do katere mi še dosti manjka.

Ja, Tae, upam, da sem dovolj hud za tebe :) :roll:, jaz sicer komaj čakam tale obračun, ki ga nisva imela res že zelo dolgo časa..., čeprav vremenska napoved glih ni "sončna", takom da upam, da se ne bo potrebno boriti tudi z blatom oziroma vodo... :shock: :roll:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Ojla...včeraj sem šel po doooolgem času spet mal pogledat na Gradiško jezero.
Tek od doma čez Prikrnico do jezera, naredil en krog in nazaj po siti poti do doma...skupaj cca. 11 km...pričakoval ogromno tekačev glede na to, da je do LJ maratona manj kot mesec dni ampak sem srečal samo enega sotekača in nekaj sprehajalcev...očitno sem bil mal prezgodnjo uro tam ali pa je bil včeraj na urniku dan za počitek :--

No mogoče se naslednjič srečamo in kakšen krogec skupaj odtečemo...see ya :wink:

p.s.
medvedov ni! :--
Uporabniški avatar
 Enkica
Ma, tudi prejšnji teden, ko sem bila jaz po dolgem času tam, je bilo tekačev manj kot sicer. Ne vem, če sva jih srečali pet :? .
Uporabniški avatar
 muc
Še obstaja in včeraj sem po dolgem času naredil krogec, dva okoli njega.
Podlaga super in je bil pravi balzam za moje noge tako, da bom sigurno večkrat prišel krožit tja, kot v dobrih starih časih...nostalgija :lol:

Se kej srečamo?...priporočam! :wink:
Uporabniški avatar
 muc
ups se pa na žalost ne bomo srečal..."prletim" šele v torek domov...tulipani vabijo ;)

Vi pa le uživajte pa še kakšen krogec namesto mene odtečte
in upam, da se še kdaj drugič dobimo na TF kroženju okol jezera? :D
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA