Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:ful sem vesela, izvidi so super!!!! zdej grem pa naredit po programu 25 min tempo teka, grem kar do mami na obisk haha

Super :D
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Polžki, sam smo pa res pravi asi Slika .

Naša idejna princeska Slika pase očke na postavnih tekačih Slika , nam pa prepušča, da se potimo [img]

:oops:
Pst, me bo kdo še pedofilije obtožil (ja ja, so mladoletni vsi tam, tako da veš :!: =. Jaz gledam samo tehniko ogrevalnih vaj. :roll: :wink: :lol:

Sicer pa tudi jaz se potim... sicer v zadnjem mesecu ne ravno na teku, se pa....
Včasih pa mi rata švicnt še kak tek ja.
Kot danes. Tak za dušo. SE mi ne da sekirat še zarad par sekind gor in dol.

Joj to vam moram povedat... Moja nadarjenost za tehniko.. :lol:
Sem si kupila štoparco in pulzmeter v enem že neki časa nazaj.

NO in jaz danes med tekom se grozno čudim zakaj mi preklaplja iz štoparice nazaj na uro. In tik pred domom ugotovim, da prejšnjekrati sem imela pulzmeter vključen, zdej ga pa nisem imela (odtaval neznano kam). Matr mam lajtngo... :wink: :lol: :lol:
Slika je zakon.
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a::Spoznala sem tudi Lenči in njenega moža- oba sta pravi faci! :D !
:cast:

Uau, sedaj pa ne vem, kakšni faci :
ali takile Slika

ali mogoče takile Slika .

Najverjetneje pa takile Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiii, internet zopet dela pri nas doma. Jim je neurje skurilo varovalko, pa smo rabili kar nekaj časa, da so sprejeli, da bi moralo biti pri njih kaj narobe :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Danes čudovitih 6 km v čisto počasnem tempu, povprečni puls 153 (drugič moram iti še malo manj), misli pa pri tehniki teka, vmes pa tudi pri tem, da sem lani septembra vriskala od veselja in hotela dati oglas v časopis, da sem pretekla 5 km. Danes pa sem rekla, da grem samo :?: 6 km :lol: . Sem bila prav vesela takšnega napredka, predvsem pa veselja pri današnjem teku. Sedaj pa moram res malo delati na tek prijetnih lepih tekih za dušo, ker je res prelep občutek.

Pa še to, ko sem tekla, me je padalec, ki je ravno pospravljal stvari v avto, pozdravil in rekel: bravo. Ej, sem skoraj poletela naprej :wink: . No ostali sprehajalci so me pa večinoma gledali :shock: . Ampak, ker je hitro tema, nimam druge trase za zvečer.
Uporabniški avatar
 Loni
marko85 napisal/-a:Meni pa se je, ko sem tekel en butl začel hop hop hop dret. Rahlo neprijetno...

To moraš vse vzet kot komliment, ker konec koncev ti nekaj zase narediš, oni kavčlimanci pa razmigavajo samo glasilke, doma še vampe, in morda še zraven kaj pogestikulirajo, pa je zanje telovadbe konec.
Jaz jih zeznem in se ustavim ter se zahvalim za "komplimente", obenem pa vprašam, kdaj pridem pa jaz kaj zanje navijat. In potem vse tiho je bilo...
 mausi
marko85 napisal/-a:Nisem se sicer ustavil ampak sem si točno to mislo, ker je ded sedel na balkonu s čikom v lapah pa pirom v želodcu.

taki so najboljši :evil: še boljši so tisti, ki te "spodbujajo" ko startaš od doma, bemo mast sosedje!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes mi je uspel še en zenovski tek, povprečni puls 144, super :lol: . Malo so vzrok moji nohtki, ki dobivajo čedalje bolj temno barvo :? in jih čutim, če pretiravam. Tempo pa res za užitek. Mi prav paše spet malo zenovsko, ne pa tisto na čas.
 marko85
danes sem odtekel drugič 2 minuti in sem resnično užival v teku. Nazadnje k osem tekel dve minuti sem komaj čakal da mi telefon zavribrira konec teka, zdaj pa mi je blo prav žal, da je konec. Malenkost so me še vedno noge pod koleni bolele ampak mislim, da se telo že privaja na redne napore.

Komaj čakam pojutrišnjem in 3 minute. Upam, da se bom tak dobro počuto kot danes pa, da bo brez mučenja šlo skozi. Sicer pa že mam taktiko, ko je prehudo: lepo po polžje. :D
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:danes sem odtekel drugič 2 minuti in sem resnično užival v teku. Nazadnje k osem tekel dve minuti sem komaj čakal da mi telefon zavribrira konec teka, zdaj pa mi je blo prav žal, da je konec. Malenkost so me še vedno noge pod koleni bolele ampak mislim, da se telo že privaja na redne napore.

Komaj čakam pojutrišnjem in 3 minute. Upam, da se bom tak dobro počuto kot danes pa, da bo brez mučenja šlo skozi. Sicer pa že mam taktiko, ko je prehudo: lepo po polžje. :D

Bravo, super :clap: . Počasi boš postal bolj utrjen in bolečine bodo izginile. Mene tudi meča bolijo sedaj, ko skušam teči pravilno, ker doslej nisem teh mišic toliko uporabljala, tko da, vedno kakšna malenkost malo daje čutit, da obstaja :wink: :lol: . Le tako počasi naprej :D .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Polžki, danes mi je uspel še en zenovski tek, povprečni puls 144, super :lol: . Malo so vzrok moji nohtki, ki dobivajo čedalje bolj temno barvo :? in jih čutim, če pretiravam. Tempo pa res za užitek. Mi prav paše spet malo zenovsko, ne pa tisto na čas.

Takole bom šla tudi jaz naslednjič (upam, da jutri), ker včerajšnji K-Rožnik je bil na momente kar na turbo pogon. :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, danes mi je uspel še en zenovski tek, povprečni puls 144, super :lol: . Malo so vzrok moji nohtki, ki dobivajo čedalje bolj temno barvo :? in jih čutim, če pretiravam. Tempo pa res za užitek. Mi prav paše spet malo zenovsko, ne pa tisto na čas.

Takole bom šla tudi jaz naslednjič (upam, da jutri), ker včerajšnji K-Rožnik je bil na momente kar na turbo pogon. :shock:

Danes nimam nobenih težav, pa sem tekla v torek in včeraj, jutri pa grem zopet na zenovsko varianto. In tudi v nedeljo na dolgem teku bom šla lepo počasi, punce pa tudi, da ne bodo prehitro omagale, bi jih rada spravila do 18 km :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Čer ...

Za mano je tudi en tak prekrasem tekaški večer.
Najprej sem šla z mami, ma spet nov prestopni trening - 3minute teka, 2minuti hoje ... pa sem šla za vzpodbudo in ritem ...

Je pridna, ampak je težko tekla ... tako "na trdo", da jo je bilo kar težko gledat ... jo že cel teden bolita gleženj in koleno .. sedaj pa ne ve ali zaradi vremena, ker je imela poškodovano ali od teka ... ali vsega po malem.
Upam, da hitro minejo bolečine in bo veselo skakljala naprej ...

Jaz pa sem potem podaljšala še za 6,55km, povprečni pulz 150HR, s tem, da je bilo kar nekaj hribov vmes ...

Prav všeč mi je ta teden .... jutri počivam za vikend pa upam, da si bom privoščila eno daljšo varianto Izola - Portorož ...

Lp
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA