prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:danes ob 19.00 vas s Tinijem vabiva na eno kroženje z obveznim analitičnim podaljškom :D

Pridem samo na drugi del treninga :oops: Svojih 10-15km bom naredil že prej po drugi trasi.

ojla. kje pa imate v Kranju treninge?
Na Brdu?
Uporabniški avatar
 Jana S
Kok je pa trajal včerajšnji "tek"? :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jana S napisal/-a:Kok je pa trajal včerajšnji "tek"? :wink:

en krog :lol: , čeprav sta se napovedovala dva :roll: in do teme smo bili že nazaj .... :D

prav fino smo zaokrožili. sem bil trdno prepričan, da bom tokrat v tako eminentni družbi najšibkejši ( tekaški ) člen. Pa smo si imeli toooliko za povedat, tako, da so se nas še konjiči uvidevno ognili - so bili pa zato manda 16-letni jeleni, kot je preštela poznavalka, toliko bolj "gostoljubni", da se jih je dala z učkami poslikat :wink:

menda se že govori, da sledi drugi teden repriza 8)
Uporabniški avatar
 dannae
lojzeP napisal/-a:Pa smo si imeli toooliko za povedat

aja. a zdej je pa tale oval postal tako klepetav kot Krožnik in Golada? A pa se kaj pozdravljate? Moški, ženske, starejši, mlajši? Parčki, skupince...

Tralalalala

Mi je žal, da vas ne bom mogla pridt prevert drug teden, pa da še vidim tistega 16 letnega jelenčka...

Sploh je pa Brdo tako elitna lokacija, da imajo zdaj po koščku prej udarnih jam, sedaj položen čist taprav asfalt. Noro.

Se vidimo
D
Uporabniški avatar
 Susanne
dannae napisal/-a:
Sploh je pa Brdo tako elitna lokacija, da imajo zdaj po koščku prej udarnih jam, sedaj položen čist taprav asfalt. Noro.

Se vidimo
D

Tole z asfaltom mi pa ni čisto nič jasno....
Uporabniški avatar
 matej712
danes sem šel malo po 8 zvečer en krog od doma (17,5km). Gneča na ovalu kljub mraku nepopisna - brez šale, srečal sem vsaj 10 tekačev!
Uporabniški avatar
 ero
Susanne napisal/-a:Tole z asfaltom mi pa ni čisto nič jasno....

danes sem bil spet na Brdu po skoraj letu dni. asfalt je dolg točno kilometer in pol. od pravokotnega ovinka za hotelom vse do spomenika. da o kolesarski stezi ob cesti sploh ne govorim...
Uporabniški avatar
 matej712
ero napisal/-a: asfalt je dolg točno kilometer in pol.

temu se reče "pridobitev" predsedovanja EU :x
na novo (že skoraj eno leto :roll: ) je asfaltiran odsek ob vzhodni ograji od glavne ceste do prvega pravokotnega ovinka
Uporabniški avatar
 Susanne
Ja, tako je to, tisti, ki tam tečemo redno nam ta asfalt 1,7 km sploh ni nov. Sem mislila, da je od sobote, ko sem tam tekla, spet kaj na novo poasfaltirano :evil: . Bog ne daj....
Uporabniški avatar
 mitjas
Na ovalu se dogajajo tudi "čudeži" - sva tekala včeraj s kolegom po ovalu in glej ga zlomka - nasproti tekajoča gospodična naju ogovori: A vidva sta pa že tko daleč :shock: Seveda kaj dost nisva odgovorila, ker sva bla tko presenečena :oops: Pa sva jo počakala še pri spomeniku (v cilju) in gospodična so bili prav zgovorni :P
Bo treba redno začet kroge nabirat na ovalu, ne samo 1x na 14 dni :wink:
Se vidimo v sredo :?:
Uporabniški avatar
 matej712
mitjas napisal/-a:Se vidimo v sredo :?:

Ob kateri uri? Jaz bi šel 2 kroga.
Uporabniški avatar
 mitjas
Za dva kroga je najkasnejši štart ob 18:00. Razen če ne misliš dirjat pod 40 okrog, pol greš lahko tudi kasneje.
Men bosta dva kroga preveč, mal še čutim posledic po nedeljski 21ki :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
moj štart danes ob 19.00 - en krog, tempo 4.45 ---> še pilo in kapljice vzamem :D
Uporabniški avatar
 tini
Pridem jutri na en krog. Recimo ob 18:30.
Po teku pa brunarca. :)
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA