prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dvigam temo...še kakšen kandidat...kandidatka? Start na Galjevici ob 08:30...Livada cca. 09:00...dalje z podobnim tempom (pa čarunajte, če se vam da...)...

Zaenkrat (menda) me, myself, I, Pajo...

...Kustus in Nadja javita se, da po potrebi uredim hidracijo na Galjevici...

25 K...morda malo manj...raje ne.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:
...Kustus in Nadja javita se, da po potrebi uredim hidracijo na Galjevici...

Matjaž

CIAO

Pridem šele v petek v Lj sem na terenu . Mislim da bova šla zraven javiva v petek zvečer.
:laola :laola
nana napisal/-a:Če ne gremo pospravljat prikolice, se pridruživa na Livadi. Kaj boste približno tam?

Mislim da bodo/mo raje 5min prej kajti Classix je zadnič kar zbezlal sva ga komaj sledila.

:laola :-- :clap:
kustus napisal/-a:
nana napisal/-a:Če ne gremo pospravljat prikolice, se pridruživa na Livadi. Kaj boste približno tam?

Mislim da bodo/mo raje 5min prej kajti Classix je zadnič kar zbezlal sva ga komaj sledila.

:laola :-- :clap:

@ nana...na Livadi bomo ob cca. 09:00
@ kustus...tokrat bom šel v Smolarjevem ritmu...''zlo počas''.

LP
Matjaž
pajo napisal/-a:25 K...morda malo manj...raje ne

Ali ne pravijo tu na forumu, da se v zadnjih tednih pred tekmo ni preveč za naprezat?
Razmišljem, da bi se vam pridružila, nisem še sigurna, vendar ne bi 25 K. Malo mi "škrta tetiva", ker sem tekla zadnji tek po eni vegasti cesti. Lahko bi šla tudi od Livade.

Nekaj sem se pogovarjala tudi z Mojculjo, ki naj bi spremljala Lenči 4.10.
Škoda, ker ne greste skupaj :( .
Asparagus napisal/-a:Razmišljem, da bi se vam pridružila, nisem še sigurna, vendar ne bi 25 K. Malo mi "škrta tetiva", ker sem tekla zadnji tek po eni vegasti cesti. Lahko bi šla tudi od Livade.

Livada - Koseški bajer - LIvada nanese 17K. Meni se zdi ravno prav. 25 se tudi meni zdi nekoliko veliko. :wink:
Kar se naprezanja tiče...tempo 7:00/K ali še počasneje. 25K je zamišljena razdalja, katero bom(o) po potrebi skrajšal. Cilj treninga...ostati na nogah in se dobro počutiti. To bo pred LM zadnji dooolgi trening. Sledita še 18 in 16K.
04.10. sem žal službeno zadržan. V nasprotnem primeru bi šel z njimi oziroma jim vsaj pripravil okrepčevalnico. Žal ne gre.

LP
Matjaž
Asparagus napisal/-a:Nekaj sem se pogovarjala tudi z Mojculjo, ki naj bi spremljala Lenči 4.10.
Škoda, ker ne greste skupaj :( .

No ja, bova kar druga drugo spremljale :-- , bom pa res jaz "ptičica, ki bo pot kazala" - upam, da uspešno :lol: .

Res škoda, da ne gremo skupaj, ampak ne gre, imamo pač druge "obveznosti". Jaz naprimer nabiranje kalorij v soboto (je mami eno spoštljivo okroglo obletnico dočakala) :D
pajo napisal/-a:V primeru, da pada dež me ni. Lahko pa se oglasim v vsakem primeru pri bajerju.

Jutri dežja ne bo. Poišči drugi izgovor :mrgreen: in ne pozabi, da imaš cep-ke še vedno pri meni :--

LP
Matjaž
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA