prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 Loni
bostjanek napisal/-a:fajn,bomo lepi jutri in mokri ;)

Moker boš itak, pa je čisto vseeno, ali od švica ali od dežja :wink: oziroma kombinacije obojega.
Uporabniški avatar
 5r002
no, pa jo mamo... opremo seveda(prevzel v Sežani)! :D

hvala vsem, ki ste se trudili glede opreme!! :clap:
Uporabniški avatar
 raf
hmm????'
malo sem se uštel v velikosti, ker L ni L, ampak M. še dobro, da imam v planu, da bom malo shujšal in bo ta L, ki ni L postal spet L.
matr sem zakompliciral.
ampak vseen je fin občutek, ga imeti na sebi.......
Uporabniški avatar
 bostjanek
hja tud moj S ni glih najbolj S ampak bo no,sem jo pa ok preiskusil dans in še tekel svoj osebni rekord 1h 37min 42s tk da prinaša srečo :))
Uporabniški avatar
 skrb
Oj!
Kljub temu, da sem sprva trdl, da so letošnje naročanje z....... do konca, se je zadeva zame dobro zaključila. Opremo sem prevzel danes v Sežani in stroške poštnine namenjal za nogavice.
Sicer sem prevzem opreme pred tekom v Sežani predlagal takoj po naročilu, pa me takrat nihče ni podprl ni odgovoril, da bi bilo to možno .
Zavedam se , da je takšna organizacija predaje opreme organizacijsko kar zahtevna in tudi nekaj stane , vendar ste organizatorji s tem popravili slab vtis , ki smo ga sprva dobili . Hvala za sodelovanje ! :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Za opremo je bilo nekje rečeno, da so številke manjše od prejšnjih kolekcij, ker je drug proizvajalec (mislim, da je rosi nekaj pisal o tem), tako da sem jaz vzela za sestro in zame s, sem pa vse ženske tekaške zadeve tudi osebno probala v Žolni, kjer so mi vse lepo razložili. Drugače sva pa medve takoj po prevzemu imeli modno revijo:
Slika

Predvsem pa mi je všeč še nekaj, windstopperji so v beli barvi (rumena glih ni moja preferenca), si ga bom verjetno na jesen omislila.
 nana
Se meni samo zdi, al kroj ni čisto isti, kot pri tistih, ki smo jih probali? Se mi zdi, da imajo večji izrez?
Uporabniški avatar
 tae
Loni napisal/-a:Slika

Ej, a sta vidve mogoče sestri, ko sta si tako podobni? :)

Sorry Karmen, nisem te uspel priti pozdravit, pred štartom smo imeli malce časovne stiske. Drugače pa hvala za prvi del opreme.

Nisem še sprobal in testiral.
Uporabniški avatar
 Loni
Tae, kaj pa druzga :wink:
Nana, meni se ne zdi, zdi se mi kvečjemu manj v-jast od tistega modela, katerega sem jaz probala, ampak to je zaradi rdeče obrobe, mi je pa izredno všeč dokaj širok rdeč rob na rokavih.
Uporabniški avatar
 tae
Loni napisal/-a:Tae, kaj pa druzga :wink:

Saj veš, da vem. Smo se malo hecali.
Uporabniški avatar
 Loni
Vem, vem, čeprav smo se včasih hecali, da so jo zamenjali v porodnišnici, ampak sva si preveč podobni. :wink:
Uporabniški avatar
 jkarmen
živjo,

nekateri so opremo torej že prevzeli v Sežani.. Za ostale ki ste naročili dostavo po pošti pa bomo jutri spakirali in poslali.. upam da mi bo uspelo vse jutri.. če ne pa sigurno dobiti vsi do konca tedna..
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA