Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Miroslav
Nula, nula, noč.....
:juhuhu:

Treba bo vzeti s seboj kratke hlače in kratke majice, tudi tiste brez rokavov, tako kot lani.
:D
Uporabniški avatar
 dexi27
Charly01 napisal/-a:Glede na to, da grem prvič tečt, (mislim na sladkih6 :) ), me zanima kako je s prehrano in pijačo, piše, da naj bi imeli svojo. To pomeni, da si nekam postavim gajbico polno hrane in pijače in to je to? :)

Slika

Hvala in dober tek :)

Ja edin, da ti boš rabu še kotliček pa mal vode pa nekaj za podkurit, da vse to skuhaš :wink:

V bistvu pa si zadel ja, postaviš si štant in je to to, pa brez skrbi placa je zadost :wink:
 anab
xx
Nazadnje spremenil anab, dne 09 Nov 2012, 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
 -marjetka-
Charly01 napisal/-a:Glede na to, da grem prvič tečt, (mislim na sladkih6 :) ), me zanima kako je s prehrano in pijačo, piše, da naj bi imeli svojo. To pomeni, da si nekam postavim gajbico polno hrane in pijače in to je to? :)

Slika

Hvala in dober tek :)

Ja, Charly01, kot je že Dexi povedal, lahko si postaviš svoj štant, lahko pa se ustavljaš tudi pri našem "uradnem šanku", kjer bodo na razpolago izotonični napitek, voda in po 12. uri tudi čaj in coca-cola. "Pravo" hrano dobite po končanem teku, to je od 16. ure dalje v jedilnici, med tekom pa se lahko sladkaš tudi z vsemi dobrotami, ki bodo na mizah. Ponudba je ponavadi taka, da se ji je res težko upret :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tae
Pa dobro no, kaj je zdaj to? :D

Vsem manjkajočim želim čimprejšnje okrevanje.
Uporabniški avatar
 tae
Glede oblačil sem se že uglavnem odločil.

Kakšne imate izkušnje s kombiniranjem različnih napitkov med tekmo?
 spela*
tae napisal/-a:No, da ne bo čista tišina, kaj boste oblekli (v mislih imam kratko, dolgo, mešano in ne kakšne barve)?

Še ne vem, kaj bom oblekla. Vem pa, česa zagotovo ne bom (med to spada večina stvari, ki jih imam v omari). :--
 spela*
Sicer pa sem tudi jaz že ves teden prehlajena. :( Danes sem celo ostala doma in večino dopoldneva prespala.
Upam, da bo jutri že bolje in da se ni tudi Kairos česa nalezel od mene. :?
Uporabniški avatar
 miciM
spela* napisal/-a:Sicer pa sem tudi jaz že ves teden prehlajena. :( Danes sem celo ostala doma in večino dopoldneva prespala.

Pol bo pa veliko dobrot, ko si že cel teden za "šporgetom" na toplem :lol: :lol: :lol: .

:wink:
 spela*
miciM napisal/-a:
spela* napisal/-a:Sicer pa sem tudi jaz že ves teden prehlajena. :( Danes sem celo ostala doma in večino dopoldneva prespala.

Pol bo pa veliko dobrot, ko si že cel teden za "šporgetom" na toplem :lol: :lol: :lol: .

:wink:

Ko bi vsaj lahko bila! Ne, sem bila v službi, le danes sem doma.
Uporabniški avatar
 raf
mene pa v kolenih in mišici špika :lol: ....matr se vidi ,da je že metujček v želodcu :clap: ....pa še ni sobota in moram še spakirati vse.... :mrgreen:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA