Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 SimonS
Aja Klatež menda ga pozna RokE - moj sodelavec.
Samo za klepet nebo časa -zraka. :)
Janička ti samo pocukaj, samo eni nimajo rokave .)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Obivankenobi, sedaj sem šele opazil, da se ti je števec prispevkov resetiral, tako kot pred časom meni. No, nima veze.

Obivankenobi napisal/-a:Jaz tudi tečem "samo" 10 km, ker sem se po daljši poškodbi odločil, da bom vsaj za nedoločen čas treniral oz .tekmoval samo na razdaljah do 10 km :shock: in tukaj poskušal izboljšati svoj PB (39.16)!
Trenutno, mislim, da sem pripravljen za rezultat nekje okoli 41 - 42 minut!(TRENINGINELAŽEJO PRESS) :oops: :roll:, tako, da s PB -jem ne bo nič! :? :cenz: :bum: :bum: :bum:
Aja, pa TF majčko bom tudi imel! :lol:

Lp!

Se vidimo v Radencih! :wink:

Telih tvojih 39 minut in nekaj, je tudi moj dolgoročni cilj, vendar mislim, da zaenkrat še nisem pripravljen za ta čas. Meni se zdi tudi 41-42 minut zelo dober čas, kar pomeni, da se bova lahko lovila. Tam pri Vrhniki mi je uspelo priti v cilj pred tabo, ampak očitno si spet v porastu. Tako, da bo najbolje da se te držim čez celo progo, na koncu pa udariva en šprint. Morda pa bom zaradi tebe postavil svoj rekord.

Tae, ja upam, da bom začel dovolj hitro, saj sem opazil, da tečeš prve kilometre veliko hitreje kot jaz, vsaj na Drenovem griču se mi je tako zdelo :lol:, jaz bom vseeno malo taktiziral, ker je to letos moj prvi tek na 10 km :shock: :oops:. Ja nič se bova jutri na kombiju zmenila kako in kaj.Mi bo pa tekmovanje s teboj res zelo dobra motivacija, da se bom še bolj približal mojemu rekordu... :lol:

Lp!
Uporabniški avatar
 Jančika
SimonS napisal/-a:Janička ti samo pocukaj, samo eni nimajo rokave .)

Ok, pol pa za komolec :D . Mene pa lahko spoznaš po bleščečih špeglih, hehehe. Ali pa po fotkah z linka v mojem podpisu 8) .
Uporabniški avatar
 iverson
Nekaj me še zanima. Številko sem dvignil v Ljubljani, ali se je treba tam še kaj javiti da si prišel in če se je treba kje? Koliko časa prej je dobro it na štart?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA