Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Danes kdo teče? Rabi družbo? Dež me ne moti "spljoh" :lol:

LP, Mojca

Jst tečem, ampak šele cca 20:15, ker je Bogdan do osmih v službi.
V planu imam 15-tko., ampak verjetno ti je ura prepozna. :cry:

:wink:

Zdravo!

Ja Nataša, ura je res malce pozna. Bom šla kar zdele. Sem dobila eno žrtev v Velenju. Sam upam, da se ne ustraši dežja. :roll: Če ne grem pa tudi sama, ni panike.

Hvala vseeno. Upam, da se kmalu kaj vidimo saj vas že pošteno pogrešam. Saj veste, tek v "čvekljivem" tempu je zmeraj boljši kot pa nič :lol:

Prijeten tek!

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Hvala vseeno. Upam, da se kmalu kaj vidimo saj vas že pošteno pogrešam. Saj veste, tek v "čvekljivem" tempu je zmeraj boljši kot pa nič :lol:

Ja jst tudi, ampak jst sploh ne morem več podnevi laufat, ker je moj nonstop na šihtu popoldan :twisted: :twisted:,. Bo že.

Uporabniški avatar
 Mojca99
Ker je očitno nekaj v tem celjskem zraku, moram tudi jaz poročati, da se me je lotila gripa, in to že drugič letos. To je, od kar sem zaključila s svojo kadilsko kariero, zelo netipično zame. :twisted: :twisted: Upam, da bom kmalu pokonci in da se vam zopet pridružim. Uživajte!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mojca99 pozdravi se čimprej! :wink:

Lp, Mojca
Uporabniški avatar
 Jančika
Mojca99, pozdravi se!

Jaz sem zdrava, mož je doma, zunaj pa dežuje :( . Za prvi tek po bolezni mi je to malo tu mač, nisem upala it.

Se mi je pa ponoči sanjalo o teku (zgleda, da se mi vedno, ko en teden ne tečem, sanja o teku): da sem šla celjski mali maraton, štart je bil na Glavnem trgu, pozabila sem modrc :roll: , pa z nekom sem zamešala Garmin in sem imela 205-ko in nisem vedla, kaj naj z njo počnem; zamudila sem štart in sem štartala s petminutno zamudo, potem sem po nekaj ovinkih, ko mi je šlo kar dobro, zabredla do pasu v vodo in razmišljala, če je to akvatlon....ajajaj :lol: .
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Vidim da je Janička pridna, s prijateljem sva se peljala čez ostrožno in sem te videl kako pridno tekaš.

No, bilo je kar nekaj tekačev danes. Jaz pa doma lenarim :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
No, končno sem tudi jaz lahko tekla podnevi, no zadnje pol urce je že bila tema. Izborila sem si urco in pol in odtekla 17 km. Uau kakšen balzam za dušo, še noge so bile hitrejše in, da mi ni bilo dolgčas se mi je pridružil en tip na monociklu(upam, da sem prav povedala) in mi delal družbo 13 km.
Skratka super trening. :lol:

Mojca99 hitro okrevanje.

Uporabniški avatar
 Jančika
Franci, špijon :lol: ! Ja, sem šla danes po enem tednu, je taaaaak pasalo. In res je bila kar gužva danes, ne vem, kdaj sem nazadnje srečala toliko tekačev. Res pa praktično nikoli ne tečem tako zgodaj (štartala sem ob šestih).
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tut jaz sem bila danes pridna za spremembo od včeraj. Sem se odločila, da ne vabim nobenega moškega (beri tipa, ki je iz cukra) na tek, ker potem vedno izvisim. :evil:

Danes pa je prav pasalo. Odtekla sem dobro desetko s kolegom, ki ga nisem videla že skoraj pol leta. Je rekel, da se bo kdaj pridružil naši ekipi v Celju. 8)

Pridni ste vsi. :clap: Nataša, si OK, da že toliko pretečeš? Neki me je začelo kuhat. :evil: Upam, da ne zbolim. Jem vse možne vitamine in pijem čaj. :roll:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Čuj, MojcaZ, veš kaj me zanima: kje si potem takrat našla Garmina? Upam, da ga nisi oprala v stroju ali kaj takega, hehe.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jančika napisal/-a:Čuj, MojcaZ, veš kaj me zanima: kje si potem takrat našla Garmina? Upam, da ga nisi oprala v stroju ali kaj takega, hehe.

Veš, če mi kdo drug pospravlja moj nered, vse takoj zgubim. :roll:

Ne, na srečo ga nisem oprala v pralnem stroju. Bil je v eni vrečki na obešalniku, za katero nebi nikoli rekla, da je tam. :oops: Butasto, sej zato pa zdej mal več pospravljam svoje stvari.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:
Nataša, si OK, da že toliko pretečeš?

Ja, super. Bolezen je že za mano :juhuhu: !!

Sandi3team
Lep pozdrav iz Maspalomasa.

Vidim, da ste pridni (vsaj nekateri) in lepo tečete. Kmalu se vam del ekipe pridruži.

Jutr pa kako slikco prlepim!

LP
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a:.....ta krog je cca 20 km. Bi šlo?

Mhm, težka bo... :(

Jaz štartam ob sedmih ne glede na vreme :wink: .
Še je čas....

Uporabniški avatar
 Ksenija
uživaj... jst grem pa malo kasneje pa malo manj km 8)
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA