Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:Intervali: 10 x 500 m v povpr. 1.37 min (3.14 min/km) z 40 sek. odmora med intervali.. 8) :D

Lp! :wink:

Ja, eni so ga žgali, medtem ko smo drugi že pili zasluženo pivo. Ali kar koli že. :D
 kovit
[/quote]
Kovit, kako to, da ne boš danes tekel... :shock: :roll: :), kako me pa misliš prehiteti na Ljubljancu... :evil: :oops:, če bo slučajno moji raketi zmanjkalo kisika v rezervoarju na 30 km... :shock: :cry: :nono:, brez :lauf: :nono: :wink:[/quote]
Tečem tečem...pod strokovnim vodstvom... ajembak
No sicer pa te sploh ne mislim prehiteti, ker računam na tvoje samouničenje... :D
kovit napisal/-a:

Kovit, kako to, da ne boš danes tekel... :shock: :roll: :), kako me pa misliš prehiteti na Ljubljancu... :evil: :oops:, če bo slučajno moji raketi zmanjkalo kisika v rezervoarju na 30 km... :shock: :cry: :nono:, brez :lauf: :nono: :wink:[/quote]
Tečem tečem...pod strokovnim vodstvom... ajembak
No sicer pa te sploh ne mislim prehiteti, ker računam na tvoje samouničenje... :D[/quote]

Vauuuu Kovit... :shock: :), trenerja imaš... 8) :P, pol pa res nimam šans, da pridem pred tabo v cilj (s problemi ali brez njih)... :evil: :roll: :wink:
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Intervali: 10 x 500 m v povpr. 1.37 min (3.14 min/km) z 40 sek. odmora med intervali.. 8) :D

Ja, eni so ga žgali, medtem ko smo drugi že pili zasluženo pivo. Ali kar koli že. :D

Ja, Špela, kako že pravijo, najprej služba, pol pa družba... :lol: :roll: :wink:
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Ja, Špela, kako že pravijo, najprej služba, pol pa družba... :lol: :roll: :wink:

Ampak če hočeš, da stavim nate, boš moral med svoje treninge dodati še kakšen kilometer, dva, ... deset, dvajset ... :D Nič ne rečem, 1'37 za 500 metrov, in to 10 ponovitev, je precej impresivno, ampak če se ne motim, tokrat s kovitom ne tekmujeta na 10ki, ampak na maratonu. 8) Boš moral vsaj kakšen PST preteči. Tema o tem je nekaj mest nižje. :wink:
Uporabniški avatar
 banANA
Pretekla prvih 18 km, kar je super ... namen imam preteči mojo prvo (uradno) 21ko na LM.

Ampak me je na žalost nekaj "zabremzalo". Po teku mi je bilo namreč ful slabo. Pa ne takoj po teku, ampak po kakšnih dveh urah po njem. Prej sem že tekla 15km, pa 16km in ni bilo kakšnih problemov. Bilo pa mi je že enkrat slabo po teku, ko sem delala intervale. Takrat sem jih prvič delala. V glavnem, tale dogodek me je kar malo pretresel in premišljujem, če je vse skupaj vredno. Zdaj ne vem, ali naj se prijavim na ljubljansko 21ko, ali ne. Do konc meseca se moram odločit.

Kakšno mnenje ... prosim?! :|
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj mi je bilo preveč toplo... Danes pa ravno prav. :roll: . Pa sploh ni bilo preveč hudo čeprav ura ni bila prava - 16:40h. banANA ob kateri uri pa si tekla če ni skrivnost?
 spela*
banANA napisal/-a:Pretekla prvih 18 km, kar je super ... namen imam preteči mojo prvo (uradno) 21ko na LM.

Ampak me je na žalost nekaj "zabremzalo". Po teku mi je bilo namreč ful slabo. Pa ne takoj po teku, ampak po kakšnih dveh urah po njem. Prej sem že tekla 15km, pa 16km in ni bilo kakšnih problemov. Bilo pa mi je že enkrat slabo po teku, ko sem delala intervale. Takrat sem jih prvič delala. V glavnem, tale dogodek me je kar malo pretresel in premišljujem, če je vse skupaj vredno. Zdaj ne vem, ali naj se prijavim na ljubljansko 21ko, ali ne. Do konc meseca se moram odločit.

Kakšno mnenje ... prosim?! :|

Najbolj verjeten odgovor po mojem mnenju. Premalo nadomeščanja izgube vode, sladkorja ali soli - ali vsega tega.
Uporabniški avatar
 banANA
pajo napisal/-a:banANA ob kateri uri pa si tekla če ni skrivnost?

Ura je bila okrog 19.15 .... in potem urco pa pol približno.

spela* napisal/-a:Premalo nadomeščanja izgube vode, sladkorja ali soli - ali vsega tega.

Ne vem ... ni bilo "nič novega", vse preizkušeno (hrana, pijača). Je pa res, da so zadnji dnevi precej vroči. Med tekom je bilo namreč vse ok, čist lahkoten tek, s tempom nisem pretiravala, vmes popila cca 3dcl vode. Res ne vem, al je tale 21ka zame al ne .... čeprav, oktobra so temperature nižje, kenede?! :? Mogoče bi šla in si nebi delala nobenih pričakovanj glede časa .... pismo no ... "a je res vse samo v glavi?!?"

Ok, hvala za trud vseeno ....
Ja, eni so ga žgali, medtem ko smo drugi že pili zasluženo pivo. Ali kar koli že. :D[/quote]
Ja, Špela, kako že pravijo, najprej služba, pol pa družba... :lol: :roll: :wink:[/quote]

Ampak če hočeš, da stavim nate, boš moral med svoje treninge dodati še kakšen kilometer, dva, ... deset, dvajset ... :D Nič ne rečem, 1'37 za 500 metrov, in to 10 ponovitev, je precej impresivno, ampak če se ne motim, tokrat s kovitom ne tekmujeta na 10ki, ampak na maratonu. 8) Boš moral vsaj kakšen PST preteči. Tema o tem je nekaj mest nižje. :wink:[/quote]
Špela nč bat... :nono: :roll: :), intervali so samo eden izmed treningov s katerimi se res pripravljam na krajše razdalje, za maraton bom pa seveda dodal ustrezne dolžinske treninge... :shock: :oops:, nekaj sem jih že opravil (nazadnje 25 km...), ostali še precej daljši sledijo malo kasneje... 8), še vedno so mi prioriteta desetke, maraton bi rad samo brez večjih težav pretekel in zaradi tega nimam v planu, da bi veliko spreminjal moje običajne treninge... :wink:
Če bom pa zmagal proti Kovitu pa ne vem, on je izkušen, jaz grem prvič tako da... :roll: :wink:
 kovit
Danes spet nič tekel ...in tudi ne bom. Dan brez teka je veliko lepši v tem poletnem hladu...
Če bom pa zmagal proti Kovitu pa ne vem, on je izkušen, jaz grem prvič tako da... Ja fant se je že napol pokaku...
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes se mi zdi uspeh, da sem sploh tekla :oops: . Z muskelfibrom od pohoda v hribe in pri 25 stopinjah ob 9h zvečer, sem se odvlekla 7 km :D .
Uporabniški avatar
 Ananda
Kako? Tolk presneto tezko kot se nikoli doslej. Dobesedno odvlekla sem se cez dolino in nazaj. Tocno 6 km. Termometer je, ko sem prisla domov, se vedno kazal slabih 30.
 wind
Ej, zvečer je prevroče, kvečjemu za sprehod, ne za tek. ;) Danes zjutraj sem šel tečt, ko je bilo še hladno, 19° C, dolina še v senci, potem je pa sonce počasi prilezlo čez hribe.
7.3 km, povprečno 4:43 min/km, zadnji kilometer celo pod 4 (3:49).
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA