Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Vinci, pri takem tempu se pozna 15 sekund večji tempo, če odstopaš od nekega standardnega tempa. Če boš pa večkrat ponovil takšen tempo, bo pa postal standarden kmalu boljši :lol: .

Ej za uvrstitev na tekmi se pa ne sekirajmo, jaz itak vem, da bom med ta počasnimi, važno je, da tečemo po svojih zmožnostih in da srce zaigra od sreče in ti podeli medaljo za prvo mesto :lol: :heart . Na maratonu bi bila sigurno kakšna luštna pred tabo, to bi šele šlo :P . Kako bi pa blo, da bi spredaj Kenijce lovil :ignore:
Uporabniški avatar
 niki
Naredila izpit :juhuhu: me je pa kar pol ure matrala notri.. :? Tako, da sem šla takoj po izpitu ena ekstra kratko odtečt, sem si dala duška :D

Pojutrijšnjem grem pa za dva dni na Dunaj in se že prav veselim :D Pa še Van Ghoga bom videla :D

Lenči, mene je tudi nehalo boleti koleno, zgleda jamranje pomaga :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
BRAVOOOO :laola

Očitno sem jest premal jamrala ... ampak se ne dam, sem najdla zasilno tehniko "limanja" :D

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Niki :clap: :cast: , razturaš na celi črti :lol: . Uživaj na Dunaju, jaz grem pa v Beograd :wink: v sredo. Uživaj in še kakšno uživaško odteci :D
Uporabniški avatar
 niki
Potem se bova obe potepali :D

Ja sem v dilemi glede jutrišnjega teka.. po vseh teh izpitih bi jutri malo špricala predavanja :roll: pa bi se raje vam pri teku pridružila... 8)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zdaj sem tudi jaz bolj optimistična glede 10k na LM. V soboto sem prvič po dolgem času pretekla 9,5 km in občutek sem imela, da bi šlo še 1 km brez problema :D Vendar se nočem preveč naprezat in danes sem šla samo 10 minut teka, 10 minut tekaških vaj in raztezanja in tek nazaj domov.
Ampak ne morem si kaj, iz centra do konca Dunajske oz. do tam, kjer se proga obrne, se mi zdi tako daleč :shock: .
K sreči nas bo veliko in tudi dosti vsega ob progi, da se bom zamotila.
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem danes prav vesela prišla s teka. Sem šla tečt, sem naredila slabih 5km. S tempom sem bila full zadovoljna, ker je šou malce pod 7.00min/km. Se mi je zdelo, da grem čisto lahko in brez težav. Počutila sem se res super in mi je dalo malo elana za LM. Zdej samo upam, da bo šlo tako naprej.
:)
Uporabniški avatar
 UršaR
Tudi jaz tekla včeraj. Noga je malo popustila in sem šla. Moram reči, da je bilo kar ok. Nogo sem sicer malo čutila, ampak, ko se je dodobra ogrela, se je nehala non stop oglašat. Tekla sem 61 minut - mislim, da cca. 9 km. Glede na to, da sem šla sproščeno in z mislimi bolj pri levi nogi, sem zeloooo zadovoljna.

In sem takoj boljše volje. Po četrtkovem teku sem namreč že razmišljala da bom mogla krstni nastop na LM prestaviti za eno leto. Najprej nisem hotela niti slišati, da bi šla na LM, zdaj pa sem bila čisto nesrečna, ker sem mislila, da ne bom mogla. Če jaz nisem hecna. :roll: Danes sicer noga malo boli, ampak, če bo tako, kot je bilo včeraj, bo super. Počasi, ampak uživancija. Upam, da mi uspe!

LP, Urša

PS: Očitno se jamranje res splača!! Saj vidim, da je vsem bolje. Nič, bomo kar še jamrali, pa bo. :wink:

PS1: Niki, čestitke za izpit!! Super si!!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, vi ste zakon :laola . Lepo počasi, saj vemo:

Polžek teka, teka in se veseli,
ker kilometre nabirati hiti :clap:

Čas je samo kategorija, ki pove, kako dolgo smo uživali :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 majcha72
Jaz sem pa na prisilnem dopustu. Že poleti me je mučil dvanajstnik (al neki), zdaj se mi je ponovilo. Pa niti ne po kakšni hudi obremenitvi - po prvih nekaj minutah me je "zvilo". Zdaj imam zapovedan tekaški počitek dokler se ne ugotovi, kaj me tako zdrma. Urin je OK, kri in UZ me pa še čakata. Upam, da se hitro poštima, da ne bom še svoje prijave na LM prodajala tukaj okrog. :(

No, bo kar bo. Zdravje je le na prvem mestu. Čisto majčkeno se mi pa vseeno fržmaga. Dvajset let sem se borila z odporom do teka. Ko sem končno premagala glavo, je pa lastno telo zatajilo. Se počutim, kot da so mi igračko vzeli.
Uporabniški avatar
 Frikica
Majcha ti kar počivaj... Boš lahko vse nadoknadila. Je pa res težko potem se držat nazaj, da ne bi šel tečt. Včasih je vseeno pametno poslušat svoje telo in ugotovit, kje je težava.
Držim pesti, da bo kmalu vse ok in da boš lahko nabirala km. :)

Jaz sem šla danes na en kratek tekec, iztekec :). Da sem se malo pretegnila...je bila prava uživancija na sončku. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Majcha, vse bo še OK, kar razmisli, počitek je tudi del treninga. Pa saj te bomo mi potegnili iz eventuelne krize, ni problema :lol: :wink: . Vse naj ti želim in da bi kmalu spet napisala, da si en uživancijski tekec odtekla :wink: .
Uporabniški avatar
 majcha72
Hvala za prijaznost in vzpodbudo!

:heart
Uporabniški avatar
 solatka
Dan!
Pri nas je tak lep sonček.

Človeka kar prime, da bi šel ven... tečt...al pa hodit... al pa sam sedet na sonce :wink:

Od včerajšnjega teka me boli ta zadnja. :roll: :lol:
Pa koleno... ampak na to sem že navajena :wink:

Niki, čestitam za izpit. Dej mi povej formulo, kako se izpit opravi s pozitivno? Jaz sem čudežno formulo nekam založila :evil:

Majcha, kot so ti že druge rekle, kar lepo počivaj, časa za tek bo še dovolj.

Aja, da povem.... piknik je prinesel pozitivne posledice.
Včeraj ko me je matralo koleno (sicer ne vem kako zgleda krč, ampak čist lahko bi bilo kaj takega), se se spomnila ko je mož od Lenči razlagal, da se je pametno med tekom kdaj mal raztegnit, pa kako vajo nardit. Pa je blo res majčkeno boljš po raztezanju (takem brzinskem).
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA