prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo za jutri pa tako kaže: :D

Zbirno mesto in start: Fužinski grad 29.07.2012 ob 7h

Trenutno najavljeni:
:arrow: Marjana
:arrow: Simona
:arrow: zajc
:arrow: Pajo
:arrow: ROSI64

Tempo bo počasen, verjetno bomo vsi skupaj laufali. Ker bistvo bo druženje in trening :D
Izbrana družba - HVALA vam za vse. Silvin in Marjana sploh za prevoz,zajcu kot metli če sem se hotel kaj švercati,Simoni za družbo, Marjani, ki je držala tempo... Skratka po takem tednu kot je bil ta je bil ta tek za mene Prva liga. Presenečen. :laola in srečen.
Pa smo ga obdelali :D PST seveda

Lepa druščina petih tekačev :D (6tekač je bil Luka, a je sam začel in nadaljeval hitreje), smo začeli na Fužinskem gradu, v enakem tempu do konca, složno skupaj. :clap: Le pajo-ta smo zgubili na 17km, :( ga je preveč vleklo domov v dobro družbo. :lol:

Hvala vsem za družbo, posebej še čestitke Simoni, ki je pritekla prvega, zajcu da je šel z nami na regeneracijski tek, po petkovem/sobotnem ultra teku 117km, res kapo dol faca je. :cast: :cast: Marjani, da se je premislila na Vojkovi in z nami nadaljevala do konca.

Hvala še enkrat vsem za druženje :clap: :clap:

Vsem ostalim je pa lahko žal, da niste bili z nami :-- :--
ROSI64 napisal/-a:6tekač je bil Luka, a je sam začel in nadaljeval hitreje

Saj bi z veseljem tekel v vaši družbi, pa sem bil že prej dogovorjen in se zato nisem tukaj pofočkal v skupino. Vseeno pa je bilo ogrevanje do Golovca z vami prav prijetno, čeprav kratko. Sem se pa po teku z družino malce ohladil v Sombreru in gledal, če pride kdo od vas...

Se pa z veseljem pridružim kdaj drugič, če bo tule objavljeno.

P.S.: Zajc je pa faca, saj je prišel skoraj direktno iz Kopra in je bil videti na startu bolj svež, kot jaz, ki sem imel ta teden za sabo le dva krajša teka :shock: :cast:
Ko sem prišel v Koper, sem bil 100% prepričan, da ne bom šel na PST. Po dveh urah počitka sem si premislil :oops:

Enkrat za spremembo sem začel krog skupaj z vsemi ostalimi, predvsem pa nisem želel prehitro teči. Zato sem se raje držal zadaj. Moram priznati, da mi je tempo ustrezal, ker sem še čutil posledice prejšnjega teka (LJ-KP). Do Žal je še šlo, ko pa smo začeli v glavnem hoditi, pa so me začele boleti noge. Zdržal sem do Letališke, potem pa sem se iztrgal »iz verige« in pot nadaljeval sam, da bi čimprej končal agonijo z bolečimi nogami. Zanimivo je, da sem bil celo pot zelo lačen in sem v glavnem sanjal o čevapčičih. Tokrat smo se tudi naučili, da poleti ni pametno začeti s tekom v »poznih« urah :twisted:

Hvala vsem za družbo in prevoz, Simoni pa čestitam za njen »0,99-ti« PST.

Drugače še vedno odštevam, še 21x.
zajc po toči zvoniti je ponavadi prepozno... Če bi mi pred bajerjom rekel:pajo pa dejmo iti do konca 1x že... Ja včeraj je bil ne glede na ozon ( to sem izvedel šele doma) dan, ki sem ga zamudil. Mislim, da bi se dalo do konca samo jajc nisem imel. :FO:
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a: Mislim, da bi se dalo do konca samo jajc nisem imel. :FO:

lahko kmalu ponovimo, pa te prepričamo :wink:

Septembra bo vse mogoče. :D Dobra družba malo hladneje čeprav v nedeljo ni bilo panike.
Bashir napisal/-a:Jaz se prijavim. Fužinski grad jutri ob 7h?

omarica napisal/-a:Jaz tudi pridem, ampak ne bom odtekla vseh 32.

Super :D vesela, da bom imela družbo. Danes sem šla tečt že ob 6.30 in ko sem se vračala ob 8.30 je bilo že vroče zato bi predlagala, če je možno, da gremo že prej, 6.00 ali vsaj 6.30 :wink:
Kaj pravita :?:

Bashir, koliko imaš namen odteči :?: Pa ti, omarica :?: Jaz še ne vem, si bom sproti zmišljevala :lol:

Lp, Mojca
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA