prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 maark
Imam eno vprašanj?
Kakšna je razlika med vložki v GHOST 2 in RACER ST4?
Hvala za odgovor
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Razlike praktično ni nobene no malce je v teži samega vložka seveda oblika aerodinaminaka obeh vložkov pa je prilagojena omenjenima copatoma.Ki potem pride dodatno do izraza obeh definicij kvalitete.Je dovršeno prilagojen posameznemu modelu.
Se opravičujem za pozni odgovor, lahkoten korak ti želim!
BROOKS...
Uporabniški avatar
 maark
tomaz.zupancic napisal/-a:Razlike praktično ni nobene no malce je v teži samega vložka seveda oblika aerodinaminaka obeh vložkov pa je prilagojena omenjenima copatoma.Ki potem pride dodatno do izraza obeh definicij kvalitete.Je dovršeno prilagojen posameznemu modelu.
Se opravičujem za pozni odgovor, lahkoten korak ti želim!
BROOKS...

Imam namreč oba copata. Pri Ghost2 in original vložkih me mal tiščijo, ko pa dam vložke iz Racer-ja je pa ok. Ghost so novi in mam zato verjetno težave.A se da kje dobit samo uložke od Racerja? Al se bodo tud uni obnesl po par 10km?

Hvala za odgovor
Uporabniški avatar
 dexi27
tomaz.zupancic napisal/-a:Zaenkrat se vložkov posebej ne da dobiti lahko pa kupiš še en par BROOKS copatov po znižani ceni -40% kar je ostalo od lanske zaloge pa boš lahko to naredil še večkrat..
http://www.brooksrunning.si/

BROOKS RUNNING TEAM

Se da to probat v Savljah :?: :?:
 luzr
Ko sem bil nazadnje tam ni bilo težav. Pridi pa raje pred 15.uro ali še prej.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja za sedaj se da probati v Savlja v doslednem času pa bo odprto posebej za sam tek in ostali šport še nova specializirana trgovina na Gorenjskem lokacija bo pa obelodanjena ob pravem času.Lahko pa kontaktiraš z menoj na 040-236-081 Tomaž Zupančič pa se kako domeniva !
Uporabniški avatar
 Smajo
Čakam na novo trgovino na Gorenjskem, da se ne bom stalno vozil v Savlje! Pohititte!
:laola
Uporabniški avatar
 dexi27
Da naredim mal reklame, no velika večina itak že ve, da so to dobri copati. Jaz sem jih mel celo Trans-Slo in z njimi pretekel traso hitro in brez posebnih težav, tak da super. :laola
Uporabniški avatar
 raf
tardeče?
če si jih imel sva že dva in to pomeni, da mormam drugo leto še jaz na tole TSWE. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja BROOKS GHOST model so glede na svoje karakteristike res prijetne za uporabne na ultra cestnih zadevah, saj odražajo tekačevo potrebo po udobnejšem teku.Nekaj številk iz lanskega leta je še tako da me lahko kontaktirate na tel: 040-236-081.
Seveda je na zalogi tudi nekaj drugih modelov, ki pa bodo kmalu pošli :wink: !
Letos se je pa BROOKS ponaša s takoimenovano DNA tehnologijo, ki zopet poudarja novosti v samem principu tekaškega treninga in tekmovanj!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS RUNNING TEAM
Uporabniški avatar
 domen81
če se smem malce pobahati v tej temi "Brooks" ;)
včeraj sem nabavil Brooks Glycerin 8 ...wow hudo dobro ;)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA