Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
tosalifi napisal/-a:Nataša, enkrat si omenjala na forumu eno kremo proti žuljem katero uporabljata z možekom pri daljših tekih. Katera krema je to? Namreč na desni nogi se mi na podplatu stalno pojavljajo žulji.

Hvala

LP

Dobiš jo tudi v Sanolaborju in drugih zeliščnih lekarnah, drugače pa sem se jaz pozanimala, dejansko je vseeno, katero kremo uporabiš, samo mastna mora biti dovolj.
Uporabniški avatar
 nini32
ekola,
pretekla 6 km. od mosta čez savinjo, pa nisem več mogla. zato sem jo domov mahnila, kar peš. se pozna torkov tek. stegenske mišice niso dovolile več. pa sej, za začetek je v redu. a ne? ampak kot kaže, v nedeljo ne bom zmogla celih 10 km. :? kaj čem, 14 dni počitka se pozna. :roll:

dobro tekajte v gorici.

lp
Uporabniški avatar
 Jančika
Loni napisal/-a: drugače pa sem se jaz pozanimala, dejansko je vseeno, katero kremo uporabiš, samo mastna mora biti dovolj.

Jaz sem preizkusila samo eno drugo, pa fasala žulj, tako da raje ne eksperimentiram več. Tale je narejena tako, da se ne vpije preveč in dolgo ostane na koži. Taka res zategla je, tudi s štumfov jo kar težko spraviš :D .

Zdajle se že vnaprej opravičujem, ampak mali me ful prosi, da naj nalimam vse smajlije. Pa naj mu bo, ko je že ravno doma, ker ima drisko. Najprej pa naša pustna fotka. Ni tekaška, ampak sezona je prava :D .

Slika

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 natasa
Lepa slikca!!!

Res je Gehwol se ne vpije!!

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Saj jaz tudi imam Gehwol. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Loni napisal/-a:Saj jaz tudi imam Gehwol. :wink:

Mislim, da je 1x Laufer napisal, da je tudi navadna Solea o.k. Obstaja tema na to debato, ampak je ne najdem.

Uporabniški avatar
 petka
nini32 napisal/-a:ekola,
pretekla 6 km. od mosta čez savinjo, pa nisem več mogla. zato sem jo domov mahnila, kar peš. se pozna torkov tek. stegenske mišice niso dovolile več. pa sej, za začetek je v redu. a ne? ampak kot kaže, v nedeljo ne bom zmogla celih 10 km. :? kaj čem, 14 dni počitka se pozna. :roll:

dobro tekajte v gorici.

lp

Nini32, midve se še ne poznava, no pa bi morda tudi lahko kdaj tekli skupaj :D - tudi jaz sem danes namreč tekla dopoldne za Savinjo in sem razmišljala, kako bi bilo fajn, če bi imela družbo... Ob sredah imam dopoldne prosto in se morda kdaj zmeniva (če imaš tudi ti).

Lepo se imejte!

V nedeljo se vam pridružim! :juhuhu:...no, verjetno :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jana, kako ste srčkani :wink: :lol:

Petka, lepo, da si spet aktivna in se bomo kaj videli :lol: .

Nini, le počasi, ne pretiravaj na začetku, saj boš hitro padla noter, verjemi :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Ob sredah dopoldan sem tudi jaz načeloma fraj, tako da če se boste kaj zmenile, sem zraven. Danes mi je uspelo iti ob petih, ker je prijatelj prevzel otroka. Sem naredila rekord na 8km, ker ga nisem hotela predolgo pustiti samega in sem ful žgala, haha. Predzadnji kilometer sem imela tempo 5:03, sem imela občutek, da letim, hahaha :lol: .
Uporabniški avatar
 spiridon
hojla!tud jaz sem prost v sredah dopoldan!danes smo vsi laufali,pa se nismo srečali :wink: ....,bo treba bolj počasi in opazovat kaj se dogaja okrog.Jančika pazi,da ne bo tvoj virtualni partner obupal,zadnje čase ga puščaš za sabo...super,samo tako naprej!!!! :)
se vidimo na teku!!!!
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Ob sredah dopoldan sem tudi jaz načeloma fraj, tako da če se boste kaj zmenile, sem zraven.

spiridon napisal/-a:hojla!tud jaz sem prost v sredah dopoldan!

Super, potem pa naslednjo sredo, ne? :D

Samo, da nista vidva prehitra... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
petka napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Ob sredah dopoldan sem tudi jaz načeloma fraj, tako da če se boste kaj zmenile, sem zraven.

spiridon napisal/-a:hojla!tud jaz sem prost v sredah dopoldan!

Super, potem pa naslednjo sredo, ne? :D

Samo, da nista vidva prehitra... :roll: :wink:

kak fajn. se vidimo.
:arrow: petka nič bat, jst sem zeeelooo pooočasna.
meni bi najbolj odgovarjala 9 ura. da se umirim in uredim za službo.
za nedeljo javim uro in kraj. ker ne vem če bom lahko ob 10. meni bolj ogovarja 17 ura. se pa dogovarjam s celico. vabljena tudi ti. pa še kdo.

:arrow: ja, lenči bom mogla počas pa previdno. se pozna prisiljena pavza.

lp, nini
Uporabniški avatar
 petka
Kar se tiče srede, lahko ob 9h, kakšne pol ure kasneje bi bilo mogoče še boljše, sicer je pa še čas da se dogovorimo :D .

V nedeljo se mi pa spet nekaj štrene mešajo in še nič ne vem zagotovo...
Uporabniški avatar
 natasa
Eno malo vprašanje, če je slučajno, kakšen frik, ki se mi bi v soboto ob 6:30 zjutraj pridružil na 36 km dolgem teku :? :shock: !

Morda....kdo...kje....ja, ja saj vem, da bo težka. Sem pa poskusila.

Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, neverjetna si :lol: :wink: . Kapo dol.
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA