prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raf napisal/-a:kolikor mi je znano zajc začne pri LM in si približno izračuna, da pride do 6 ure v Fuzine in potem gremo po ravnini skupaj na Golovec in tam ga ponavadi ni več.....ker da v peto....

Točno tako bo :!:
zajc začne pred Ljubljanskimi mlekarnami in tam tudi konča :D
Počasi se nas nabira lepa četica :clap:

Nedelja, 12.8.2012
Start: Fužinski grad ob 6h

:arrow: Cel krog tempo 4:35
zajc start pri LM (do 6h bo pri Fužinskem gradu)
Bashir
Forrest

:arrow: Cel krog tempo cca 6:15 - 6:30
ROSI64
Marjana ?
spela*
Kairos
MojcaZ
raf
anže.m + sodelovec

Tudi ostali vabljeni, da ne bo potem komu žal :wink:
Danes s počasnejšim tekom ni bilo nič. Na začetku se mi je pridružil Forrest in sva imela do Fužinskega gradu tempo, ki sicer ni bil hitrejši v primerjavi s hitrohodci na olimpijskih igrah, ampak je vseeno "letelo" :lol:

Pri Fužinskem gradu sva počakala na skupino ostalih tekačev in pridružil se nama je Bashir, ki se pripravlja na LJ pol-maraton, ki ga želi odteči v času 1:08 :shock: Mi trije smo se takoj odlepili od ostalih in do (najinega) konca smo imeli peklenski tempo. Bashirja je na koncu (na 22. oz. najinem 32. km) zvilo in smo šli počasneje, vseeno pa v času mojega novega rekorda, 2:31, ki pa žal ne velja, ker sem ustavil uro, ko sva s Forrestom čakala na skupino pri Fužinskem gradu skoraj 10 minut.

Bilo je super (hitro) :lol:
zajc, kot zajc.....leti, kot sneta skera in potem pride domov in takoj nazaj k mlekarnam in postavi okrepčevalnico za nas izi tempo tekače in seveda smo bili veseli te dobrote, da smo obnovovili zaloge. Skatka lepa druščina se nas je nabrala in čez Golovec smo še bili skupaj in potem cez Barje smo se razdelili v dve skupini, ker pozadino so oblikovali Špela,Karios,Marijana in Rosi. Malo naprje smo pa bili raf,Mojca,Anže,Andrej,omarica. itak je bil tempo cez Golovec na vzponu peš varijanta in šele na ravnini smo prišli do 6.10.....najbolj mi je bilo všeč, da smo debatirali o vsem mogočem in seveda so kilometri minevali ful hitro in tik tak smo bili v Kosezah in tu srečali pajata, ki je šel tudi svoj krogec odlavfat.....
LM so bile zajčeve in njegova okrepčevalnica....skratka......moj cuker bil pod kontrolo in itak sem tovoril s sabo vse, kar je potrebno, kar me sedaj ne moti več in je to bolj sigurno, ker pač tri ure brez, da veš kakšen je cuker je malo preveč hazadersko...... Zadnji del sva odtekla z Mojco skupaj ,ker je Andrej začel jamrati, da ga heca kolk in se mu je pridružil Anže in tako je bil moj prvi letošnji PST pod streho......
Cuker na koncu 5.0, kar pomeni ,da sem zdrav in edino še to moram naštudirati, kako lavfati 20 ur na dan, da bom imel take lepe vrednosti.... :mrgreen:
Se opravičujem drugi skupini, da nismo počakali, ampak domače obveznosti so bile zelo nujne....
Opa..Bere se, da se na našem PST-ju ves čas nekaj dogaja. Jaz pa ga sama gulim gor in dol :oops: No ja, saj mi paše, včasih pa je družba dobrodošla :wink: Danes bi se vam končno prvič priključila, če ne bi zbolela :(
Pa smo obdelali še en PST :D no zajc bi rekel 97% :lol:

Lepa gruča se nas je zbrala zjutraj na Fužinah :clap: in kmalu so se iz dveh planiranih naredile tri hitrostne skupine. In prav je tako. Do Vrha Golovca smo se še držali skupaj, potem sem pa opazil, da spele* in Kairosa ni za nami, zato sem ju počakal in nadaljeval skupaj z njima. Pridružila se nam je še Marjana in tako smo skupaj obdelali skoraj cel PST. Obljubil sem, da bom šel počasi in sem obljubo tudi držal. :D

Hvala vsem za družbo, hvala zajcu za okrepčevalnico pri LM, res si faca, laufaš hitro, pa še za nas poskrbiš. :clap: :clap:

Kdor je zamudil, mu je lahko žal :( vendar imate srečo, ker bomo še kakšno nedeljo do LM laufali cel PST :D le temo je treba brat. :lol:

P.S. Tudi zajc si želi kakšnega hitrega tekača na PST :D : AVI, MatjazV, Blatnik, Sukar, žabc, Primož,.... danes mu je družbo delal Forrest, da mu ni bilo prepočasi :lol: :lol:
Lepo je bilo! Čeprav je bilo treba zgodaj vstati. :oops:
Za Kairosa je bil to šele drugi PST, zato se ga je lotil nekoliko previdno. Meni je pa tudi pasalo iti počasi, sploh glede na to, da po Radencih nisem naredila nobenega dolgega teka (najdaljši je bil en tek dolžine 15 km, nato en tek dolžine 13 km, drugi so bili vsi do 10 :shock: ). V prijetni družbi Kairosa, Rosija in Marjane je pot kar hitro minila.
Pa še zajčevo okrepčevalnico sem končno doživela (nekako sem jo do zdaj zgrešila, ker ali smo tekli skupaj ali pa sem šla na PST takrat, ko ali on ni vedel ali pa ga ni bilo doma :lol: ). Prav super je bila, najbolj všeč pa mi je bilo, da je bila jasno označena z napisom "Tekaški forum". Da ja ne moreš zgrešiti, če bi slučajno uspelo zgrešiti zajca.

P. S. Aja, zajc, tolikokrat si tekel z Rosijem, pa ga še vedno nisi indoktriniral, kje točno se teče PST! :shock: :D

Hvala Rosiju za pobudo in vsem drugim za družbo.
spela* napisal/-a:P. S. Aja, zajc, tolikokrat si tekel z Rosijem, pa ga še vedno nisi indoktriniral, kje točno se teče PST! :shock: :D

Učitelj je dober spela* :D le učenec slabo posluša in ne uboga :lol: :lol: :lol:
Po strogih pravilih in kriterijih zajca in spele*, sem danes odtekel svoj prvi 100% PST :clap: + dodatek, skupaj 35,19 km. :D Držal sem se vseh pravil na PST, med drugim tudi pravokotno sekanje ceste, podhod pod Celovško, naprej od Šmartinske po PST-ju,......
Sem hotel, da gre sodnik z mano (zajc), :roll: pa se žal nisva komunikacijsko uskladila. :( Imam pa kot dokaz GPS sled :lol: :lol:

Skratka odtekel PST v lahkotnem tempu, s hojo na Golovec, ostalo pa vse tekel. :D
Začel sem zjutraj ob 5h. :D
Skupaj 35,19 km, v času 3h 24min 46sek, to je pov. tempo 5:49 min/km, 239m višincev. :D

No včasih je šlo tudi že hitreje :lol: :lol: mogoče pa pridejo še kdaj stari časi :wink:
raf napisal/-a:kje pa je podhod pod Celovško? kolikor vem je samo prehod cez cesto.....
drugače pa čestitke za prvenec.

Ko pritečeš do Celovške ne greš direktno čez cesto, ampak zaviješ desno in cca 50m je podhod. :D To je tudi uradni PST. :D

Je pa res, da je po tolikih km odveč delat stopnice. :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA