prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Cveto
biker napisal/-a:pozdravljeni!

Kje kupim POlar 625sx najceneje?

Hvala za odgovor?

biker

Biker lep pozdrav!

Jast sem ga kupil iz nemčije preko ebuy-a.
S poštnino vred sem dal točno 250€.

P.S.

Roko!
nekaj sem preletel od tega polarjars800g3, pa nisem našel kje da bi imel še kolesarske funkcije!
zato se mi še vedno bolj uporaben zdi s625x!

Lp Jure
Uporabniški avatar
 RoKo
Cveto napisal/-a:P.S.

Roko!
nekaj sem preletel od tega polarjars800g3, pa nisem našel kje da bi imel še kolesarske funkcije!
zato se mi še vedno bolj uporaben zdi s625x!

Lp Jure

Res je. je bolj za tekače.
 zupi
Rabim eno pomoč. Na uri se mi večkat vklopi vmesni čas. Pri današnjem teku se mi je vklopilo po približno vsakem kilometru. Včasih po 980m, včasih po 1020m. Ali imam nekaj vklopljeno, pa ne vem kaj ali je štos kje drugje.
 007
Avtolap ON? Pri Function set? Najbrž imaš to ON.
 darcy
preveri:
OPTIONS
FUNCTION
AutoLap: on ali off in dolžino
:?: :?:
 zupi
Ja imel sem na ON. Sedaj sem dal na OFF. To bo najbrž delovalo. TNX
Uporabniški avatar
 stepsi
Kupi pri AGP Pro v Kranju. Zaloga, garancija, dobre cene, svetovanje pri izbiri, izkušnje s konkurenčnimi urami...

S625x boljša ker maš možnost tud za bike, preizkušena kvaliteta, baje pride drugo letu za to uro na trg tudi GPS senzor, delali jo bodo še kake 2 leti, vsaj.

Tko da za mulitsportase je to kvalitetna in cenovno ugodna izbira.
Uporabniški avatar
 Cowboy
stepsi napisal/-a:Kupi pri AGP Pro v Kranju. Zaloga, garancija, dobre cene, svetovanje pri izbiri, izkušnje s konkurenčnimi urami...

S625x boljša ker maš možnost tud za bike, preizkušena kvaliteta, baje pride drugo letu za to uro na trg tudi GPS senzor, delali jo bodo še kake 2 leti, vsaj.

Tko da za mulitsportase je to kvalitetna in cenovno ugodna izbira.

kaj je to dobra cena? prav ugodnih stvari ravno ne najdem na njihovi strani. :oops:
Uporabniški avatar
 matec
s625x to je dobra ura :D
Uporabniški avatar
 RoKo
mare napisal/-a:
SamoZ napisal/-a:
BoštjanG napisal/-a:Pisci navodil sicer žugajo s prstom in sikajo z jezikom, da se tega ni lotiti! :nono:
No, mene pa vendarle zanima, če kdo Polarjev foot pod "hrani" s polnjivimi (rechargeable) baterijami?
Hvala.

Aja? Sploh nism vedel, da se tega nebi smelo delat. :shock: Pa ravno 3 tedne nazaj sem kupil rechargeable baterije.
Drugače pa foodpad z njimi (zaenkrat še) dela BP, edino baterije (950MaH NiMH) zdržijo manj časa kot standardne.
V čem pa naj bi sploh lahko bil problem?
Da slučajno česa ne skurim.. :roll:
ž
Problem je v različni napetosti ponovnopolnljivih baterij od navadnih. Akumulatorji imajo nekaj nižjo - 1,2 V, klasični galvanski členi pa 1,4, če se še prav spomnim iz srednje šole. Baterije se drugače obnašajo tudi pri izpraznitvi. Bi rekel, da za večino inštrumentov ni kake škode, če jih furaš z akumulatorji, čeprav so narejeni za baterije. Saj če bi jim to škodilo, bi jim škodile tudi izpraznjene baterije, ko jim poleg moči nekoliko pade tudi napetost.

Torej polnjive baterije da ali ne?
Uporabniški avatar
 marčni zajec
RoKo napisal/-a:Torej polnjive baterije da ali ne?

da. meni delajo brez problema.
Uporabniški avatar
 RoKo
marčni zajec napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Torej polnjive baterije da ali ne?

da. meni delajo brez problema.

Hvala, vzeto na znanje.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
če je to kak koristen podatek: uporabljam sony baterije - 900 mAh
 wind
RoKo, vzemi Sanyo Eneloop, ki so malce boljše kot običajne NiMH (se ne spraznijo tako hitro, imajo boljšo krivuljo praznenja, običajne se namreč praznijo tudi, če jih ne uporabljaš)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA