Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bojanm, to je bil pa Hanibal. Kartažanski vojskovodja. Ampak to je bilo nekoliko pred Julijem in Avgustom, (v okviru 2. punske vojne 218-201 pr. n. š.).
Najbolj znana bitka pri Kanah (216 pr. n. š.), kjer jih je zgazil ko mačke (Rimljane namreč)

Pa s slončki je prečkal Alpe - legenda
Hanibal je prečkal Alpe,kar je bilo za tiste čase skoraj nemogoče(s tem je presenetil rimsko vojko)z zmago pri Kanah mu je bila odprta tudi pot za zavzetje Rima,toda ni se odločil za to in prav to so mu očitali,češ,znaš zmagovati ne znaš pa zmage vnovčiti,toda on je razmišljal drugače,na apeninskem polotoku se je zadrževal(in zmagoval)16 let.
6.km Kako je dobil Kenguru ime?
bojanm napisal/-a:
Loni napisal/-a: zakaj sprašuješ

Zgleda,da sem naredik napako,se opravičujem in zaključujem to temo.

Se ti ni treba nič opravičevat, ampak pri nas že 4 dni skup gledamo Piko Nogavičko in je imam že vrh glave. Če ne prej, jo znam zdaj na pamet. Ti ni treba nič zaključevat teme.
Čist tko, mimgrede, če se že gremo tele igrice... Imam nagrado, ki je kar nekam spodobna: tekaški dres Špartatlon 2008. Bomo nazaj grede naredili eno igrico v busu, ane? Pa tista (ja, tista!), ki bo imela največ spretnosti v retoričnem obračanju moškega dela občestva, dobi tole, kar imam še pri sebi. Hmm... Tisti, ki so šli z nami iz Beograda z maratona, se jim bo verjetno posvetilo zakaj se je šlo...

He, he, he... :ignore:
Bojan, bom še tu napisala, ne Pike Nogavičke tako resno jemat. Če pa je slučajno čokolad zmanjkalo, jih je še pri meni v predalu nekaj viška, glede na to, da sem jaz v cukrfree fazi.
Lp!

Bojanm, glede na zadnje relevantno sporočilo, da je avtobus prepoln in da ne pošiljat novih prijav in potem nič več kakšno je stanje, imam konkretno vprašanje: ali pomeni to, da so tisti, ki si jih skupinsko prijavil tudi "rezervirani" za avtobus ali je še kakšna druga varianta, da vem pri čem sem oz. če me boste sploh pustili nanj.
Hvala!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA