Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
Bravo, Matjaž! V enem samem tednu dve zmagi. :laola
Uporabniški avatar
 Classix
Vlečem črto pod mesec oktober...pretečenih 120.2 K, od tega 18 K na prireditvah (1. Grajski tek in LM), ostalo treningi. Teža spravljena pod 100 kg, porabljenih 15665 KCal. Do ''Sladkih 6'' še dva ali trije ultrazenovski teki po PST, po ''Sladkih 6'' pa začnem z 16 tedenskim projektom ljubkovalno poimenovanim ''Matjaževa prva lopovička'', o katerem vas bom sproti obveščal, tako, da se me še dolgo ne boste znebili...

Slika

LP
Matjaž
 katrca
ali lahko bolj definiraš projekt "Matjaževa prva polivička", ker mene projekti vedno potegnejo. Sploh če je namen zniževanje telesne teže :D
Uporabniški avatar
 Classix
katrca napisal/-a:ali lahko bolj definiraš projekt "Matjaževa prva polivička", ker mene projekti vedno potegnejo. Sploh če je namen zniževanje telesne teže :D

Ni ''polivička'' ampak je ''lopovička''. Pravzaprav je ''polovička'', ampak me čarunalnik uboga ne :wink: Gre za 16 tedenski program treningov za moj prvi polmaraton, katerega planiram odteči 01.03.2009 v Novi Gorici oziroma v Gorizia...oziroma kot mi je Laufer razložil, greš tolikokrat čez ''mejo'', da že sam sebe loviš. Poleg tega si želim, da bi mi tehtnica takrat pokazala 90 ali manj kilogramov. Bom pa za razliko od priprav na LM tokrat na forumu vpisoval treninge v naprej...torej ta teden bom pretekel to in to...in upam, da bo zima mila.

Najprej pa ''Sladkih 6'' oziroma ''Šečerni Breg'', oziroma ''Zucker Berg'', oziroma ''Sugar Hill''...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Radolca
Classix napisal/-a:
Ni ''polivička'' ampak je ''lopovička''. Pravzaprav je ''polovička'', ampak me čarunalnik uboga ne :wink: Gre za 16 tedenski program treningov za moj prvi polmaraton, katerega planiram odteči 01.03.2009 v Novi Gorici oziroma v Gorizia...

Najprej pa ''Sladkih 6'' oziroma ''Šečerni Breg'', oziroma ''Zucker Berg'', oziroma ''Sugar Hill''...

LP
Matjaž

classix, čestitke za vse pretečeno, doseženo in zadano. Še veliko volje in zagnanosti naprej :!: :!: :!: :D :cast1:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma samo nekaj mi pravi, da boš s svojo prvo polovičko opravil kar v cukeršpicu (seveda bomo čas zanemarili) :lauf:
Uporabniški avatar
 UršaR
Ah, saj veš... Bravo!

Kar se pa zime tiče - nič ne smučaš? :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
@ vreme...res je, prvi cilj na Sladkih 6 mi je polovička brez prekinitve teka. Naprej pa, kolikor bo zneslo...če bo še kaj. Sedaj pa ti malo računaj...do sobote imam v planu še tri zen teke v skupni dolžini 22 K. Tisoči K bi rad pretekel na Sladkih 6!

@ UršaR...na ''dilcah'' nisem stal že...dvajset let. Se pa zgodi, da tu pa tam še ''nasankam''.

@ Ksenija...jab daba duuuuuuuuu...

@ Radolca...tudi jaz tebi želim vse najlepše na tekaških poteh!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Vrnil sem se...''Sladkih 6'' je za menoj, prva polovička brez ''da bi shodil'' tudi, v nogah je z današnjim iztekom v dolžini 5 K v piko točno 1000 K. Kot je obljubljeno, sledi 16 tedensko gnavljenje z programom za moj prvi uradni polmaraton, katerega bi rad odtekel 01.03.2009 v Gorici. Program je nastavljen tako, da naj bi ''dovolj fukjenega skoraj 40 let in nekaj manj kot 100 kil težkega deda'' pripravil do te mere, da bo z omenjeno polovičko opravil v časovnem limitu, to je 2 uri 30 minut.
Legenda izrazov pove, da je PT počasen tek, TT tempo tek, IT intervalni trening, DT dolgi tek. Poleg tega bom ob vsakem teku v oklepaju zapisal čas oziroma tempo v katerem naj bi opravil trening. Vse jasno...''pejmo teč'' in naj nam bo zdravje naklonjeno ter zima prijazna!

1. teden, 09.11. - 16.11. 2008

1. PT 5 K (7:47/km)...opravljeno danes kot iztek po ''Sladkih 6''
2. TT ogrevanje 1.3 K, 6 K (6:46/km), 1.3 K ohlajanje
3. PT 4 K (7:47/km)
4. DT 12 K (7:47/km)

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 IRA
Matjaž čestitke za včeraj in za tvojo 1000-ko!!!
Superca!!! :laola

Mam pa še eno tehnično vprašanje :P
Kje si dobil tale 16-tedenski program?

Tudi iz knjige tek za začetnike ali kje drugje?
Bi mi prav prišlo ga malo na uč vržt :twisted:

Zelo lepo, da si si zadal že konkretne nove cilje in zapisal prvi teden ... marca bomo pa navijali zate, da se bo kar kadilo!!!

... jaz itak ne znam potiho navijat :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 grb
Matjaz bravo za prvih 0,5 in velik trme tudi v bodoce. ;) ne dvomim da ti bo uspelo

G.
Uporabniški avatar
 lenči
Matjaž, čestitke in še enkrat čestitke :laola za Sladkih6 , le tako naprej, po pameti in seveda čestitke za 1000 ko :clap: :cast1:
 spela*
Matjaža smo po njegovem včerajšnjem dolžinskem rekordu danes dopoldne srečali na "izteku" po PST, tako da sem mu čestitala že v živo.
Čeprav je menda napovedal, da bo danes spal do desetih (vir: Laufer), se je, zelo disciplinirano, ob tej uri že vračal z jutranjega teka.

Bravo, Matjaž!
Uporabniški avatar
 UršaR
Matjaž, čestitke za "ta sladke" kilometre in seveda za tisočko!

LP, Urša
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA