prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

danes pride Pegaz ekipa v polni postavi; pripeljem dvi punci (dvojina!)
No, kaj pravte? Bajsi, pomir se! :P

vidmo ob 18h! Bajbaj P :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz danes delam do 19h, :( za drugi teden sem si pa vzel dopust, da se vam bom lahko prvič pridružil. :)

pegaz, pa še drugi teden pripelji punce :D
Uporabniški avatar
 simi
Pegaz, škoda, da si tako pozno najavil družbo. Točno ob 18 sem se po zamahu zastavice druge polovice dvojca odpravila...sama in si mislila, da pa danes golada spet ne bo samevala :)

Tale egometer je vsakič daljši :roll:

Se vidimo naslednjič!
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, Simi, ful škoda. Smo leteli za tabo po stari Goladi, ampak ker smo štartali z 10 minut zamude, se tega ni dalo nadoknaditi... Čas je bil 1:05, torej te tudi sicer ne bi ujeli. :oops:

Slon je po stari navadi preveč navil uro in je tekel že ob 14h (mislim kakšna disciplina!?!?!), Razy je plesal z brhkimi maturantkami, ... kaj je zdaj to, kje je komanda? Če rečemo ob 18h, pol je ob 18h, a? ;)

No tko. Dve novi članici golade sta se dobro obnesli, bilo je celo še nekaj sončka. Rosi, saj ne rabiš celega dne dopusta vzet, sam kake dve ure. :)

LL Pegaz Samotni :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Kola je, jaz sam in osebno sem našuhtal slona, da sva šla po sončku na izlet. :twisted: Niti za trenutek nama ni bilo žal. :P Pa še ura se ni ravno nagarala. :twisted:
Torej, komanda je bila in ste bili zelo pridni in ubogljivi. :) Tudi in še posebej Simi. Ostali, ki že veste kje se hodi ste pa lahko zamudili. :) Je bila tudi taka komanda. :) Razi ima pa opravičilo z moje strani. :) Vem, mu ni bilo "lahko". :P
:twisted: Drage moje in poceni moji, bo treba malo začet delat tudi najboljše čase sezone na Goladi. :roll: Torej se kar namalajte naslednji teden, da pogledamo koliko se je nabralo rje v sklepih čez zimo. :P Seveda še vedno velja ob 1800 :!: Ostro. :P

lp, Jusuf Al Islam
 JakaStrumbelj
četrtek, 10.4., ob 1800 na konc Ulice Goce Delčeva?
Uporabniški avatar
 ROSI64
A v primeru dežja tudi velja? :?:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jaka: zelo dobro!
Rosi: če povzamem legende TF (NM Bajsi in ...?):
- Golada zaradi dežja nikoli še ni odpadla. Lahko pa je odpadel dež.
- Vremenska napoved pomeni le informacijo, kaj obleči za tek.

Slon in Jusuf, vaju bomo držali za jezik do štarta ob 18h! :twisted:
Računamo na pomoč od Simi. :)

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Rosi: če povzamem legende TF (NM Bajsi in ...?)

8) Moja malenkost je prvič to zasledila pri Raziju. :) (informacija PRESS)

pegaz napisal/-a:...Računamo na pomoč od Simi. :)

:P Slabo kaže s tole tvojo pomočnico. :) (nikogarnisamomimiši PRESS) :twisted: Sem tudi Milkcu (JJ) obljubil eno podaljšano, da vidiva do kje se bom privlekel. :) ;)

lp, oranzni slon
 JakaStrumbelj
jz morm žou odpovedat za jutr... sm staknu en zoprn prehlad
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:(nikogarnisamomimiši PRESS) :twisted: Sem tudi Milkcu (JJ) obljubil eno podaljšano, da vidiva do kje se bom privlekel. :) ;)

lp, oranzni slon

Kvajezdejtozaenrsanje? :?

A pol tečeta podaljšano?
A pol Simi ne bo?
A kdo sploh bo?

Kakorkoli: Patricija, Irma in Pegaz startajo klasično Golado ob 18h na zbornem mestu.
Kdor bo skrit bo skrit, mi gremo!

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi boter vas pride pogledat po dolgem času :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
NM Bajsi je lačna in prihaja na pogon.
Upam, da!
 eggy
Oii!

Kokr koli.....verjetn bo ob 18ih za mene prepozno.....se bom Golade prej lotila:) Če gre kdo prej, mi naj pa javi.

lp
eggy
Uporabniški avatar
 bobr
Danes na štartu poleg mene, bajasija, pegaza, patricije, slona in milkca še gost presenečenja AVI. Nekako se mi je svitalo da tole zame ne bo ravno počasna golada :lol:
Začetek bolj počasi do klancov kjer AVI ne popušča tempa. Nasprotno, vedno imam občutek da v hrib pospešuje :). Na najvišji točki počakava dolgoprogaša slona in milkca. Naprej po klancu dol hitiva kot da se kam mudi. Ampak ves čas čvekava tako da pulz niti ni bil strašen. Šprint v ciljni ravnini in pogled na uro razkrije PB - 47:29.
AVI tole bo treba ponovit, sploh na kaki tekmi ;).
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA