prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 še1PR
Sončka napisal/-a:Danes pridem tudi jaz. Bom delala družbo Lauferju ali pa on meni, kenede? ZEN is the best.
Lp, Sončka
Morda se vama uspem pridružit. A ne me čakat, če me ob uri štarta ne bo tam.
Uporabniški avatar
 miciM
moja malenkost tudi prihodka :lol: , tempo :?: :?: :?: , se prilagajam manjšini ali večini to je sedaj :?:

:wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Tudi včeraj se je zgodila Golada. Na štartni liniji je bilo 4:4. Pa je štarter bobr le zamahnil z zastavico in nas napodil... Nadaljevalo se je torej s 4:3 za ženske.

Nekateri smo šli v svojem tempu, drugi pa so ubrali zen ali zen zen tempo, glede na njihove sposobnosti. In baje se je pisala zgodovina... :wink: :lol: To, da sem prišla v cilj praktično istočasno s Tinijem je dokaz, da zna Tini zares tudi na izi... :)

Medvedka ni ostala neopažena :oops: . Ne, ne rabim suhih sliv... :evil: Zdaj bom počasi začela verjeti, da tisto "Vse je v glavi!", pri meni velja tudi za udeležbo na Goladi... :)

Nekateri so odšli na fuzbal, mene je Softi gnala še na Šmarno (pravi, da trenira za naslednji nočni pohod :twisted: :lol: ), drugi pa drugim dogodivščinam naproti... :)

Pogrešali smo dvojec, stare sablje, redne in manj redne udeležence, začetnike..., a smo se imeli skrajno fino! :juhuhu: :) Ob priliki spet! :)
 spela*
Mogoče se vam pa naslednjič pridružim. :oops:
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem se razveselil prihoda še1PR, saj sem vedel, da bom potem lahko tekel v ZEN tempu.
Prav luštno je bilo in sem užival.
spela* - z veseljem te pričakujemo na startu. Upaj, da se na startu ne bo pojavil Jusuf, ki vse začetnike ogloda do kosti. :twisted: Spet bomo jedli :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi, moji,

tudi dvojec vas je pogrešal... je pač ta teden preveč nabasan.
Se vidimo po 7.7., ko se vrnem iz daljnega severa.

Lep let, goladarji moji,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Golada danes DA?
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: , sem potreben enega sprostitvenega tekca v prijetni senčki Golovških dreves. Da gremo iz včerajšnjega pekla v nebesa.
Uporabniški avatar
 bobr
Kakor kaže vreme boš res deležen goladnega balzama :lol:
Se vidimo ob 18ih.
Uporabniški avatar
 Jana S
jaz verjetno tud pridem - bom točna. če zamudim, me ne bo...

sej sploh ne vem, kaj sem zdej napisala.. važen da vi veste, ki ste bolj temnolasi... ajde
jana
Uporabniški avatar
 Laufer
A misliš da se nama bo pridružila spela* ?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
bobr napisal/-a:Golada danes DA?

8) Seveda. :) Ampak ob 1900 se mi zdi, da bo bolj človeška ura. :) Torej, od danes naprej do preklica je običajna ura odhoda na Goladi ob 1900 :!:
Srečno!

lp, oranzni slon

p.s.: :) Kdor gre prej ali poznej že ve kaj dela. :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Laufer napisal/-a:A misliš da se nama bo pridružila spela* ?

8) Mislim, da ji bo uspelo. :) Sploh, ker je ta teden Jusuf na počitnicah (samo ne tega okrog govorit). :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz pridem ob 18ih, ne morem kasneje :oops:
 spela*
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Laufer napisal/-a:A misliš da se nama bo pridružila spela* ?

8) Mislim, da ji bo uspelo. :) Sploh, ker je ta teden Jusuf na počitnicah (samo ne tega okrog govorit). :)

lp, oranzni slon

Si me ti z nekom zamešal? :wink:
Špeli 19. ura bolj ustreza, tako da mogoče res pride. Še sporoči.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA