prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lenči
Prideeeeemmmmm :D .
Pri meni se ni treba bati, tudi tisti od zobarja boste lahko "pospravili" dobrote, se itak same stopijo v ustih :wink: . IRA lahko poješ kolikor hočeš, bi trenerka dovolila :lol: .
Super, da bo tudi za Polžko družba :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA
:laola

Še pol ure pa grem od doma :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Prideeeeemmmmm :D .
Pri meni se ni treba bati, tudi tisti od zobarja boste lahko "pospravili" dobrote, se itak same stopijo v ustih :wink: . IRA lahko poješ kolikor hočeš, bi trenerka dovolila :lol: .
Super, da bo tudi za Polžko družba :juhuhu:

No, sprehajalna posadka pride tudi pogledat, danes Mojculja špila taksi službo. A se kdo javi za vlečno :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
Odpovedujem udeležbo, ker mi je odpovedal avto in sem obtičala na službenem parkingu :cry: :twisted: :twisted:

Kukiji pa počakajo Sežano.....
Uporabniški avatar
 Laufer
:roll:
sem malo pogledal tekaški dnevnik, da bi ugotovil, kdaj sem zadnjič tekel na K-Rožniku :?: . Z grozo sem ugotovil :shock: , da je bilo to davnega 9. septembra, se pravi pred pol leta :oops: .
Vmes sem se pojavil na nekaj analizah, danes pa sem z vodilno skupino skupaj pritekel na vrh.
Bo treba biti bolj priden, če hočemo doseči zadane cilje.
Skratka, bilo je luštno, analiza pa obilna.
Uporabniški avatar
 IRA
Ja men je blo res krasno!!!

Pogrešala pa sem Cormi in to ZELO!!! :(
Upam, da ni kaj hujšega z avtom ...

Ha ... pa sem mislila, da je avi luštn dec, dans pa vidim njegovo Andrejo ... super lušna punca :P

Lenčiiiii :heart

Skratka, da se ne razpišem spet preveč.
Bilo nas je veliko, bilo nam je lepo ... pridem še :lol:

Škoda, da nisem kje bližje ...
Vse skupaj mi namreč vzame čisto preveč časa, da bi lahko tole prakticirala vsak torek :cry: :roll: :x
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Brisati
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 17 Mar 2009, 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Takole je izgledalo pred štartom.
Slika
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Brisati
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 17 Mar 2009, 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Za brisati
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 18 Mar 2009, 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Očitno me tehnika še malo baše. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Slika
in mi žalostni po teku :lol: :wink: :D
Prav super trening za Sežano je to bil, odlična družba (hvala Andreja), vesela, ker sem vas po dolgem času zopet videla, toliko na kupu :shock: , ko si opomorem od Trevisa, pa se sigurno spet vidimo. Sedaj se ne sekiram več, sem ugotovila, da progo poznam :lol: in se ne bom izgubila kje v tem Rožniku :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
še drugi del tekaške ekipe
Slika
Uporabniški avatar
 Loni
Mislim, da bom zamenjala nick in bom od zdaj naprejCukr :lol: (samo moram malo paziti, baje nekatere že ogrožam in so resni kandidati za diabetes), ker ves folk je odbrzel v višave, razen mene, kaj hočemo, na klance bo treba še malo počakat, če se nočem do konca fentat. Zadnje cajte mi je zelo všeč Razyjev podpis - Festina lente.

Torej, navkljub temu nižinskemu sprehajanju sem se imela fajn.
Torej, duo Mušnica in cukr je prišel na prvi letošnji K-Rožnik, Mušnica sploh na svojega prvega, jaz pa na svoj prvi nižinski K-Rožnik.

No, saj cukr je bil tudi v ta pravi obliki, sicer v sadno obarvani kamuflaži, hvala Mojculji in Lenči.

In pa hvala vsem za dobre želje, res upam, da bo tale cukr počasi odpadel z mene.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA