Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
super lenči torej se vidiva. v sredo pri bazenu. raztekec.

mene pa prva polovička čaka v LJ. če mi bo do takrat uspelo s pripravami. ker je poletje vmes in vročina mi ne paše. tako vreme kot je te zadnje dni, mi še najbolj ustreza.
včeraj mi je šlo kot po maslu .... :lol:
lp
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Ja, zimski spanec :(
Trenutno okrevam od vnetja pokostnice. Malo pretiravanja in sem že kar nekaj časa na pavzi.
Zato se v Radence pridružim na rolarjih, spremljal bom dve prijateljici. Ena gre prvič, druga ša je že izkušena tekačica. Mogoče se vidimo v Radencih.
Drugače pa počasi nameravam začeti teč. Verjetno z naslednjem tednom.
Do mosta pa nazaj :)
Uporabniški avatar
 lenči
Franci, pa navijaj, če nas boš videl, nam bo lažje.
Še malo pa se potem zopet srečamo na kakšnem izi teku :D

Nini, medve greva jutri v vsakem primeru. :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
vse kaže da se vam bom v prihodnje lahko pridružila tudi jaz. Če ne drugače se pa z vlakom pripeljem ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:vse kaže da se vam bom v prihodnje lahko pridružila tudi jaz. Če ne drugače se pa z vlakom pripeljem ;)

Nazaj domov imaš prevoz zagotovljen :heart . Lahko pa da tudi do Celja, kaj pa je to meni zaviti na Trojanah dol :D .
Uporabniški avatar
 nini32
juhej

jutri ob 19 uri. če bom malo zamujala me prosim počakaj. ni vse odvisno od mene. :?

ksenija, ti tudi prideš?

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:juhej
jutri ob 19 uri. če bom malo zamujala me prosim počakaj. ni vse odvisno od mene. :?
lp, nini

Nini, velja, če bom pa jaz slučajno zamujala, te pa tudi pokličem :? . Za vsak slučaj pa vzamem opremo s sabo, tako da lahko direktno priletim na parkirišče :clap: . Saj se dobiva na parkirišču pri bazenu? Tam je meni najbolje z avtom. Potem pa en lušten izi tekec. Je danes po kRožniku bilo prav prijetno lepo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
no super, se dogovorimo ;)
Nini, ta teden imam še službo, potem bo več časa... pa trenutno počivam - del treninga ;)
Uporabniški avatar
 nini32
še 3,5 ure :laola do tekaškega snidenja pri bazenu. razen mene in lenči, a bo prisoten še kdo?
ksenija pa naslednjič. :D

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:še 3,5 ure :laola do tekaškega snidenja pri bazenu. razen mene in lenči, a bo prisoten še kdo?
ksenija pa naslednjič. :D
lp, nini

Ojoj, tolko je že ura :oops: . Spet bo luštno :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Bilo je super fino. Tudi dežek na začetku naju ni ustavil, potem je pa raje on prenehal :D . Sedaj pa počitek do sobote :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
včeraj je bilo super fajn. upam, da nas bo naslednjič kej več. :)

zdej pa počivat do sobote, ker me boli levi gleženj :evil: in nebi rada zamudila prve tekme.

lepo se imejte.

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:zdej pa počivat do sobote, ker me boli levi gleženj :evil: in nebi rada zamudila prve tekme. lepo se imejte.
nini

Ojoj, upam, da za poškodbo gležnja ni kriv moj polžji tempo :oops: . Le počivaj nogico, da ne bo v soboto problema. Pa upam, da ni prehudo.
Uporabniški avatar
 nini32
dobro jutro cjele!!!

khmmmm :idea: jutri je sreda! (to tak vete :wink: ) in ker je jutri sreda se dobimo na parkirišču pr bazenu? ja, pa ne zato, da bi odigrali nekaj iger odbojke na mivki, ampak da bi tekli 1 ali 2 ali 3 ali 4 ... velike ali manj velike kroge čez savinjo :!: torej :?:

moja nogica je sicer boleča. upam, da bo jutri ok, ker bo rada tekla!!!

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Kot sem že napisala, mene jutri ne bo :--( , sem službeno odsotna. Lepo tekajte, za drugi teden pa imam v koledarju sredo :D
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA