prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 RoKo
Danes tekel pri -8C. V PPT je je stroj zabeležil zavidljivih 18 do 23C. Tudi do sedaj ni kazalo točno.
Tudi ura mi v 30 dneh prehiteva za cca 45-50 sekund. Res da je "made in China", pa vseeno. Ali to vpliva tudi na točnost ostalih podatkov?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Isto sem jaz opazila pri svoji. Pri teku kaže ful previsoko temperaturo zaradi temperature telesa. Če jo maš namontirano na nasilcu na biciklu, pa kaže čisto vredu vrednosti.
Uporabniški avatar
 brankos
Temperatura, ki jo S625X kaže pri teku je res popačena, prav tako pa nizke temperature begajo oddajni pas, tako da tudi pulz ni ravno merodajen podatek. To se mi je dogajalo tudi v prejšnji zimi ob temperaturah okoli 5 naprej je merjenje pulza delovalo BP. Ostali podatki so dokaj točni (točnosti razdalj so odvisne od kalibracij footpoda in nastavtev obsega pri kolesarskih senzorjih). Ko sem podatke primerjal s podatki iz Forerunnerja 201 so bili kar primerljivi. Kaj globjih primerjav pa nisem mogel izvesti, saj se je Forerunnerju na prvem deževnem gorskem treningu "sfuzlalo" da mu tudi serviserji nismo mogli skupaj spravit amerikanskih možganov. China S625X pa dela tut pod tušem ;-). Tako da lahko potrdim izjave predhodnikov - v bistvu je S625X zelo dobra in univerzalna športna ura.
Uporabniški avatar
 RoKo
brankos napisal/-a: v bistvu je S625X zelo dobra in univerzalna športna ura.

Pol ni glih za vrčt proč. :lol:
Uporabniški avatar
 dexi27
RoKo napisal/-a:
brankos napisal/-a: v bistvu je S625X zelo dobra in univerzalna športna ura.

Pol ni glih za vrčt proč. :lol:

Ja res je univerzalna, pa tud za stran vrčt ni. Jaz jo uporabljam že več kot dve leti, skoz brez hibno, samo enkrat sem zamenjal pas za merjenje srčnega utripa, pa po eno baterijo v pasu in uri, to pa je vse. Pa jo kar velik uporabljam, tako pri teku, kot na kolesu pa sedaj pozimi tud pri teku na smučeh. Edin nad fod-podom sem mal obupal, se mi ga ne da kar naprej kalibrirat, pa itak mam sedaj že kar dober instinkt za razdaljo, se mi zdi. Glede merjenja s fod-podom mislim da je velik boljša RS 800, no pa tud mal bolj je šminkerska.
Ampak 625-ka pa ni za vrčt proč :wink:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA