Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ajp napisal/-a:... Če nas je več iz tega konca, bi šli lahko skupaj. Jaz startam iz Rač

Zvone in jaz greva iz tega konca, po poti pa menda še Natašo poberemo? Za enega je še plac.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

EčO napisal/-a:Kaj se gre na Kum? Na začetku ali na koncu?

pot poteka po Knapovski do Čemšeniške, nato pa namesto povratka v Trbovlje, sledi spust v Zagorje, do Save, na Kum, spust v Hrastnik in preko hriba Draga in Plesko nazaj v Trbovlje na izhodišče.

Naj povem, da se bomo potepali po treh občinah, Trbovlje Zagorje in Hrastnik, ter po treh pokrajinah Štajerska, Gorenjska in Dolenjska.
Uporabniški avatar
 natasa
ZdravkoC napisal/-a:
ajp napisal/-a:... Če nas je več iz tega konca, bi šli lahko skupaj. Jaz startam iz Rač

Zvone in jaz greva iz tega konca, po poti pa menda še Natašo poberemo? Za enega je še plac.

Sploh nisem dvomila, da se boš spomnil name.... zmenjeno. :D

Če moramo biti v Trbovljah ob 7-ih....se dobimo ob 6:20 :?:

:D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Časovnica za Knapomobil narejena
7:00 start trekinga
6:20 Celje
5:50 Sl Bistrica
5:40 Fram AP ali bencinska na vstopu na AC
5:35 Radizel

Pripis: nikogar ne čakamo, razen mene :lol: to sem napisal, da Semjula malo nasmejim
Kakšen tempo načrtujete? Oziroma približen čas vrnitve na cilj? Sem bolj na kratkem s časom, zato še razmišljam, če bi se pridružila ali raje kdaj drugič.
No, zdaj so pa nacrti dokoncno splavali po vodi. :x Pa kdaj drugic. Uzivajte.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA