prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Živjo
Še z moje strani čestitke vsem PST-jevcem za kvalitetne dolge treninge po mestu. Tudi meni je maraton v celoti uspel in popravil sm svoj PB.

Sedaj so na vrst zimske variante PST-ja.

Zajcu pa čestitke za 120ko, aja pa če nebi bilo njegovih okrepčevalnic :drink ,bi tud naši laufi ne bili tako popolni :D
zajc napisal/-a:Danes, po skoraj 3. tednih odsotnosti zaradi tekem, sem moral odteči en PST. Abstinenčna kriza je bila kar huda. Prav pasalo je, da me ni nihče preganjal in da sem vse skupaj lahko vzel za zabavo. Vseeno sem krog pretekel z lahkoto pod 3. urami. Tekačev je bilo danes samo za vzorec in ta "suša" se bo poznala do naslednje pomladi. Do takrat pa bom poskrbel, da poti ne bo prerastel plevel :lol:

Ob tem bi čestital tudi vsem PST-jevcem (trenutnim in nekdanjim), ki ste pretekli LM :clap:

:shock: :shock: :shock: :clap: :clap: :clap:
Celo dopoldne sem spremljal radarsko sliko, ko sem kot "izkušen" meteorolog ugotovil, da okoli 10:30 ure ne bo več padalo tako močno. To sem seveda izkoristil in šel na PST.

24 km poti sem v glavnem tekel cik-cak (slalom) in sem se (ne)uspešno izogibal lužam. Dokler nisem naletel na povsem poplavljeno pot. Pot sem zato kakšnih 100 metrov nadaljeval vzporedno skozi gozd, ko sem se ujel v slepo ulico, ker je bila voda praktično povsod kamor sem pogledal. Ker sem želel, da bi dal še eno kljukico za pretečni PST, mi ni preostalo nič drugega kot da grem v vodo. Voda mi je segala čez kolena. Bila je zelo mrzla in bi mi prišla prav na tekmi okoli Blatnega jezera letos poleti :lol: Do konca sem tekel samo še naravnost, ker me luže niso več ustavile :twisted:

Kljub temu, da sem se izognil močnemu nalivu, sem prišel domov moker kot cucek :oops: Toliko o mojem znanju meteorologije :lol:
Ljubljanski maraton je mimo :D mi pa nadaljujemo s skupnimi treningi po PST-ju :clap: :clap:

Padla je pobuda za skupni trening:
Sobota 3.11.2012 ob 7h Fužinski grad

Cel krog:
-zajc začne in konča pri LM
-ROSI64
-iztok p
-luks

Če še koga/katero zamika, lepo vabljen/a. :D
Marjana napisal/-a:
pajo napisal/-a:Gre Marjana prav tako? :D Ura?

Pajo, Marjana pa ne gre čez Golovec. Bom pa odtekla tudi del PST-ja (od doma proti Letališki, tam eno zanko, nazaj domov), skupaj cca 17 km.

Sporoči uro in hitrost. Ne bi ravno na škrge... Aja pa če sploh hočeš družbo. :D
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA