Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Jutri pa uživajte, kjerkoli že boste tekli :D !

Jaz grem jutri na malo drugačne športne igre naše firme!!

:wink:

Uživaj, imam še jaz Biel kar najprej v mislih zaradi vaju :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem šla tečt na nedeljski tek ŠRK. En krogec 9 km (špica, viseči, glavni, špica) za iztek po DM klancih in izpolnitev 100km teka ta mesec. Se mi je poznala utrujenost od včeraj, ampak fantje so odlična spodbuda :clap: , tempo lep zame :oops: , pa se sploh nisem prehudo matrala :lol: . Še pridem, očitno rabim malo hitrejše zraven sebe, da me potegnejo naprej . Vsakega po malo mora biti. Upam, da se bo družba večala.
Uporabniški avatar
 nini32
jutro!
spet ponedeljek in spet nov mesec.

lenči, tudi jaz sem tekla včeraj. šele proti večeru, ker se mi zjutraj ni ljubilo dvignit riti. me je dajala utrujenost. pa ne vem ali zaradi sobote ali je pač prišla sama po sebi. včeraj sem zmanjšala tudi progo iz 10 km ne 8 km. upočasnila tempo, da nebi zgorela. vseeno pa je bilo luštno. moja tačka je v redu in lahko tečem brez težav. a vseeno si bom vzela nekaj dni OFF. spet potujem in tam kjer bom, bom lenarila, brala in se preprosto zabavala. sej znam tudi to. :clap:

lepo se imejte in nasmejte se, saj spet prihajajo topli in prijazni dnevi.

nini
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, danes sem tekla.. je kar šlo, ok, za sredo ti pa še ne morem zagotoviti da bo šlo... sori
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Lenči, danes sem tekla.. je kar šlo, ok, za sredo ti pa še ne morem zagotoviti da bo šlo... sori

Ksenija, zdravje je prvo, ostalo pa še pride :clap: . Lepo počasi.
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Ojla,
a se vidimo jutri na Olimpijskem teku??

Ja, namen imam, upam, da letos ne bo prometnega kaosa :evil: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst grem jutri kri dat ;)
ubogam Lenči :cast1:

Pridna :heart , držim pesti, da bo vse OK. Tekale pa še itak bova :clap:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Ojla,

a se vidimo jutri na Olimpijskem teku??

Dobro, da si me spomnila, sem čisto pozabila.
Pridem!
:D
Uporabniški avatar
 Ksenija
vrednost hemoglobina 129, železa pa 29,4 (nazadnje hemoglobin po Zagorskem teku 114, železo 2,4 pa smo šli na infuzijo železa)... če jst nisem carica... ;) zdej je potrebno pa ugotovit od kje moje počutje pa bledica pa ;)
še vedno ne vem, ali smem tečt, a je to žila al ne... moram it do zdravnika... pa če je žila a smem tečt pa če ni žila... boli me od gležnja (kosti na notranji strani navzgor) po žili skor do kolena, boli skoz ko ležim ko hodim ko sedim...predvidevam da boli žila, ker pri hoji pa teku malce iztopi... če smem tečt me bolečina ne moti... danes nekaj km ampak tistih za dušo
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija super zaradi železa, ne pa zaradi bolečine. Ugotovi, kaj je, da lahko saniraš zadevo. Držim pesti :heart
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA