Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
lenči napisal/-a:
Frikica napisal/-a:Jaz sem bila tudi danes pridna. Imam dost teh virusov in "sranja", tako da sem se spravila za pol ure na orbitrek. Da začnem počasi spet migat.
Je prav sedlo. :)
Sem se pa odločila, da grem tudi malo plavat. Hodi katera kaj plavat v Tivoli?
Seveda pa da ne pozabim tut na tek...ampak počasi, da pridem spet na stare tire. :)

Orbitrek bom tudi jaz koristila, ko bo zunaj le prehuda za tečt. Ali pa jaz preveč prehlajena za ven :wink: .

Saj jaz grem tudi raje ven, samo me je malce tema prehitela, pa tudi, da ne bo orbitrek tako zaprašen. ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Ejjjj ....

Jest sem zadnjič, ko sem se bolj švoh počutila skočuila na mojega Frica, ki sem ga lansko celo zimo gonila do "podna" ...

Drage moje DOLGČAAAAAAAASSSSS!!!!
VROČEE!!!!

Skor me je pobral, sem se v trenutku odločila, da bom tekla čim dlje se bo dalo :twisted: :P 8)

... sej vem, da se človek navadi ... ampak pomojem sem se 60min skupi spraševala "kako sem jaz lansko leto lahko to tolko gonila?"

:twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Zato sem si pa jaz kupila televizor in sedaj gledam televizor vsaj na orbitreku :wink: :lol: . Predvsem je super gledat Travel chanel. Misli ti kar poletijo v kraje, ki jih prikazujejo. Mene to rešuje.
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem tudi prvo leto gonila orbiča kar dolgo...potem sem pa začela tečt in se je gor začel nabirat prah. Občasno sem v slabem vremenu še kaj gor skočila migat, ampak zdej pa res že dolgo ne.
Ampak glede na to, da sem zelo v izgubi kondicije mi je prav sedlo pol urce migat...je prav prišel. :)
Sicer sem že malo razmišljala, da se ga znebim - bo vsaj manj stvari za selitev. :roll:
Uporabniški avatar
 UršaR
Punce, tekla sem! Prvič po LM. In prvič po temi in po cesti (no, po pločniku, seveda). Zdaj šele vidim, kaj pomeni tek v naravi. Naredila sem cca 9 počasnih km. Kljub temu, da sem bila malo oblečena (dolga majica in tanka vetrovka), mi je bilo kar toplo. Dež me ni nič motil. Niti ni močno deževalo. Ker sem tekla samo po osvetljenih delih, nisem potrebovala lučke in sem dala na glavo kap'co in je bilo super.

Ja, bom še tekla po takem, ampak bom še toliko bolj komaj čakala vikende, ko bom vohala drevesa in ne izpušnih plinov.

Danes me kar nekaj noge bolijo. Očitno so se v tem dobrem tednu lepo razvadile, ampak zdaj jim ne dam miru.

LP, Urša
Nazadnje spremenil UršaR, dne 05 Nov 2008, 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, pridna, a ni super občutek sedaj :lol: :wink: . No, kakšno pomanjkljivost teka med avtomobili :D pa vseeno vzamemo v zakup.
Uporabniški avatar
 IRA
Madona lenči, tvoji kilometri se kr nabirajo :twisted: 8)

Pridna, pridna!

Uršy ... super tudi za tale tvoj tek.
Sem ti kr malo fouš, tako lepo si napisala.

Meni pa se danes že malo kolca po dolgem lepem počasnem teku ... pa ne vem kako bo kaj s tem. Popoldan dobim obiske. Bom letela takoj po službi tečt ... pa se bojim, da bom še pod tušom, ko pridejo obiski :shock:

Pa še tunin namaz je treba naredit in narastek, francosko solato pa sem že včeraj pripravila in se medi v hladilniku :D :twisted:

Niso mi všeč taki "ho-ruk" teki ... pa kaj čem.
Jutri me spet ni, grem že po šihtu v Lj ... pol moram pa počivat do sobote ... torej, danes bo padel "na ho-ruk" tek :? :P

Lp
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem tudi že od jutra v dilemi ali naj grem tečt.. kmalu ne bom imela več časa, tako da se moram v 20 minutah odločiti :oops: Čist nič nisem produktivna.. najboljš bi bilo res, da bi tekla... pa ne vem zakaj še kar cincam in odlašam.. :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, ne sili se tečt, ker bo kaj narobe. Jaz ne tečem do sobote nič več, pa ne bom imela zaradi tega nič slabe vesti.

Niki, kar lepo v superge in odteči, se boš bolje počutila :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:Jaz sem tudi že od jutra v dilemi ali naj grem tečt.. kmalu ne bom imela več časa, tako da se moram v 20 minutah odločiti :oops: Čist nič nisem produktivna.. najboljš bi bilo res, da bi tekla... pa ne vem zakaj še kar cincam in odlašam.. :roll:

Ko ne veš kaj bi, se obleci in pojdi ... potem boš mela dovolj časa, da boš med tekom naprej cincala "it al ne it" ... boš lepo zaposlila misli :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
Najboljš, da res grem bom vsaj nekaj pametnega danes naredila. Delo bo že počakalo, še vedno je :roll: 8)
A je samo meni danes težek dan.. mogoče me pa tek v boljšo voljo spravi..

sta me preričali.. šibaaaam, da ne bom prepozna :juhuhu:
Uporabniški avatar
 solatka
Tud jaz sem dolgo odlašala pa se odločala a naj grem tečt že dopoldan (popoldan tako vem, da ne bi, ker prepozno pridem domov, po temi pa nočem tečt).

Pa sem šla. Odtekla podaljšanih 7km v tako polžjem tempu, da že dolgo ne.

Niki, tudi zame je en tak moreč dan.

Sicer pa sem se odločila, da moram do 31.12 pretečt 500km (mišljeno vse skupaj). Trenutno mi manjka še 163 km.
Upam samo, da ne bom 31.12. tekla ko zmešana 24 ur skupaj :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
No, da še jaz pojamram, res je nemogoč dan :evil: . Čestitke za teke, to pomaga, jaz pa ne morem :oops: . Saj bo mimo tale čuden dan, potem pa bo jutri bolje.
Uporabniški avatar
 niki
Zgleda vsem ta dan kaj preveč ne odgovarja :( Sej jutri bo pa bolje, a ne !!

Odtekla sem svoj krog.. mokra da kar z mene teče... prav toplo je.. ne vem zakaj sem si ta tople pajkice navlekla (mogoče zato ker so nove :roll: ) Sem med tekom ugotavljala, da odkar tečem nisem več toliko zmrzljiva kot sem bila. Včeraj so me vsi napadali, če me nič ne zebe, ker naj bi bila po njihovo premalo oblečena. Parv zanimivo.. tako bom prihranila za kakšen drag topel plašč :lol:

Solatka, no pa nama je uspelo tečt ! :)

Lenči, ti si pa tako pridna, kar gledam in gledam tvoje km ta mesec. :cast1:
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, bravo, super si, to je tisto. Sedaj kar veje iz tebe optimizem :wink: :lol: . :laola . No, jaz itak že prej nisem marala vročine, tko, da sedaj ugotavljam, da me pa toliko ne moti. Očitno tek uravnava te temperaturne motnje :juhuhu: .
Moji kilometri :?: , aja, kaj boste rekle šele v nedeljo :wink: :lol: , po Sladkih6. Pa tempo imam tudi čisto polžji, a ne :wink: . No, sem prejšnji mesec bolj počivala.
Pa sedajle tudi, ker jaz ne morem tečt :cry: Tisto :evil: zelje včeraj je pustilo hude posledice, letim v lekarno, da kupim nekaj, da mi ustavi dr.... :bum: :evil: . Se moram skupaj spravit, ker drugače bom v soboto sam sodnico igrala, ne pa tekla. Oh, huda je tale Slika :cry:
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA