Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 zag
Joj si pa res hitra in si napisala super poročilo.Res mi je bilo super za družbo in moram priznat,da sem ugotovila,da sem kar nekaj pridobila na vzdržljivosti....
Če boš tekla kaj v Celju pa nobenga problema....sam oglasi se.
Uporabniški avatar
 vandrovc
nini32 napisal/-a:Pozdrav novi celjski polžki in tudi ostalim!

Ko smo glih pri turah ..... kam se naj odpravim, da bo trasa razgibana in dolga 15 ali več km?
Rada bi podaljšala kilometrino, pa tudi klanci morajo biti prisotni. Pot do Šmartinskega je lepa. A je še kakšna?

Lepo se imejte in veliko se smejte! :D
nini

nini32 nadaljuj naprej proti Šmartnu v Rožni dolini in še naprej na Šentjungert...goro Kunigundo...zelo razgiban teren...in na vrhu lep razgled in ob nedeljah planinska postrežba...še kaj za pod zob ti ne uide... ;)

Danes pretekel to pot dopoldan...še prej zjutraj pa sprehod ob Savinji...
Srečno...
Uporabniški avatar
 Koci
lenči napisal/-a:Začetek je bil čudovit in sva se odločili odzenati do Šešč. Kratek postanek, malo vaj in gremo nazaj. Priznam, bila sem jaz tista ovira, ker me je lepo zdelala vročina, da sva zaradi mojega visokega pulsa morali vmes hoditi. Vendar sva oddelali 20 km in po moji evidenci celo ni bil najslabši čas na tej razdalji :clap: .
:oops:

Ko sem vaju srečal, nekje pred mostom v Liboje sta bili še kar sveži in polni tekaškega elana :D
Dan je bil res vroč in soparen, ura po 9:00 pa res prepozna, tudi zame :oops:

Še obvestilce za tekače, ki se iz Celja, v teh vročih dneh podajate na tekaško pot proti ribniku Vrbje: pri TIC (leseni stavbi turistično informacijskega centra), ki se nahaja na začetku ribnika (ne vidi se iz tekaške poti ob Savinji), je pitna voda pred vhodom. Pipa je montirana na lesenem koritu, umetniški skulpturi korita in dveh žab.

Zadeva ni samo koristna, je tudi lepa za pogled :clap:
Pa prijeten tek želim in
Lp
Uporabniški avatar
 nini32
no, tole pot (ki jo je opisal koci- vrbsko jezero) še moram preteč. ampak, če je tako vroče ..... ko pridem domov, sem izčrpana, skoraj ubita od vročine. v soboto sem šla teč ob 19.30 uri pa sem bila mokra do zadnjega lasu. zgodaj zjutri pa mi ne znese .... ne morem dvignit riti. če pa jo že, je moje telo preeeeceeeej leno. :oops:

lepi sličici, lenči in zag in gospod 5.00.

vandrovc hvala za še en namig.

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Koci napisal/-a:Ko sem vaju srečal, nekje pred mostom v Liboje sta bili še kar sveži in polni tekaškega elana :D
Še obvestilce za tekače, ki se iz Celja, v teh vročih dneh podajate na tekaško pot proti ribniku Vrbje: pri TIC (leseni stavbi turistično informacijskega centra), ki se nahaja na začetku ribnika (ne vidi se iz tekaške poti ob Savinji), je pitna voda pred vhodom. Pipa je montirana na lesenem koritu, umetniški skulpturi korita in dveh žab.

Ha, ha, saj tekaškega elana vse do konca ni zmanjkalo :lol: , ti si ga imel pa še veliko več, ko si švignil mimo :clap: .
Tale info z vodo je pa dobrodošel, čeprav jaz na daljših vseeno raje nosim pijačko s sabo.
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:no, tole pot (ki jo je opisal koci- vrbsko jezero) še moram preteč. ampak, če je tako vroče ..... ko pridem domov, sem izčrpana, skoraj ubita od vročine. v soboto sem šla teč ob 19.30 uri pa sem bila mokra do zadnjega lasu. zgodaj zjutri pa mi ne znese .... ne morem dvignit riti. če pa jo že, je moje telo preeeeceeeej leno. :oops:
lp, nini

Nini, ta teden bo baje malo manj vroče in bo lažje dihati.
Uporabniški avatar
 nini32
danes sem tekla. ni bilo prevroče in sem se odpravila ob 8.30. nardila komaj 5,9 km :oops: . prav po polžjeee. potem pa pešake domov. hja, se mi zdi, da telo kliče po počutku!!!! :lol:

lep torek!
nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:danes sem tekla. ni bilo prevroče in sem se odpravila ob 8.30. nardila komaj 5,9 km :oops: . prav po polžjeee. potem pa pešake domov. hja, se mi zdi, da telo kliče po počutku!!!! :lol:
lep torek!
nini

A ni lepo po polžje odzenati kakšen kilometrček :clap: . Le spoči se, da boš potem lažje tekala.
Jaz razmišljam o četrkovem teku zvečer, kje, pa še čakam na odzive :D
Uporabniški avatar
 nini32
mal sem bla razočarana .... ko sem se začela sama sebi smejat, je pa bilo lepo. :D
ah kaj češ, ne gre vsak dan. :wink:

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Glede na Pivo in cvetje v Laškem, jaz ne bom tekala drugje kot po Laškem, ker potem imamo probleme priti domov :evil: . V nedeljo zjutraj seveda ni problem priti v Celje na tek, če bo vroče, štartam en krog že ob 8.00, ob 9.00 pa skupnega :clap: . Uživajte in imejte se lepo.
Uporabniški avatar
 nini32
jutro celjani!!!!

včeraj sem osvojila anski vrh, se spustila po mestnem gozdu in nadaljevala pot proti visečemu mosti in nazaj do splavarja. zmogla!!!!!!! :laola
kako fino mi je šlo. temperature idealne, nič sopare in družba je bila enkratna. :clap: :clap:
doma sem popila zvarke, se namazala z žaubami, se dobro odpočila s knjigo v roki in danes sem kot nova. nobenih bolečin ...... juhej!

lep četrtek!
nini
Uporabniški avatar
 tosalifi
Včeraj zvečer sem tudi jaz tekel na Anski Vrh, potem do visečega in nazaj k Špici. Srečal sem veliko tekačev, vreme odlično za tek.

LP
Uporabniški avatar
 sasa72
Včeraj zvečer sem tudi jaz tekla, po Lopati in Medlogu in Lavi, srečala pa nisva nobenega tekača. Očitno ste bili vsi za Savinjo :D .
Bilo je pa tako prijetno, kot že dolgo časa ne. Pa še svoja nova Garmina sva uspešno sprobala. Upam na še več takih dni, čeprav drugače kar precej pogrešam tisto pravo poletje.
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 8.00 štartava s parkirišča. Jaz do mosta za Griže in po drugi strani nazaj, gospod 5.00 pa mogoče tudi ali pa klasično čez Petrovški most. Tako naju ob 9.00 ne bo na zbornem mestu. Bi rada potem še malo motorističnih kilometrov nabirala :wink: . Če je kdo za skupno tekanje, dobrodošel :clap:
Drugače pa se imejte tako ali drugače najlepše
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA